Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
δεν ειναι ευκολο γιατι η ειμαι μεσα στο αμαξι και περναω η μπενει σπιτι της δεν την εχω πετυχει ποτε φασε 2 φασε να της μιλησω. επισης εχω παρατηρησει οτι χανετε για μεγαλα διαστηματα και μετα τσουπ να τη παλι λολ
Και αν εισαι μεσα στο αμαξι τι πειραζη  κατευθειαν αλαρμ και την μιλας η ορμας στην πορτα σαν καμικαζι

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιωργο να δης μια καλη ταινια να γελασης το βραδυ δεν ξερω αν την εχης δη  NORBIT λεγετε να φτιαξης το κεφη σου....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιωργο να δης μια καλη ταινια να γελασης το βραδυ δεν ξερω αν την εχης δη  NORBIT λεγετε να φτιαξης το κεφη σου....
Τι ωρα και σε ποιο καναλι
Στις Τρανς αρεσουν κατι τετοια δεν ειναι σαν τις γυναικες....
Το γνωριζω η πειρα εχει να κανη

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
κοβω την ψωλη μου οτι την επομενη φορα θα της μιλησω. Αν κανει και τον σκυλο βολτα θα αρπαξω και εγω τον δικο μου να παμε μαζι βολτα ... το θεμα ειναι οτι μπενεις κατευθειαν στο ψαχνω  και ζητας τηλ η το πας λαου λαου ? μια εμπειρια ειχα με τρανς και την γνωρισα απο τσατ οποτε καταλαβενετε οτι ηταν πιο  ευκολα τα πραγματα αλλα ηταν σουπερ εμπειρια ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
κοβω την ψωλη μου οτι την επομενη φορα θα της μιλησω. Αν κανει και τον σκυλο βολτα θα αρπαξω και εγω τον δικο μου να παμε μαζι βολτα ... το θεμα ειναι οτι μπενεις κατευθειαν στο ψαχνω  και ζητας τηλ η το πας λαου λαου ? μια εμπειρια ειχα με τρανς και την γνωρισα απο τσατ οποτε καταλαβενετε οτι ηταν πιο  ευκολα τα πραγματα αλλα ηταν σουπερ εμπειρια ...
Τη λαου λαου κατευθειαν στο ψαχνο,ο στοχος περιμενη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ελιφθει οβερ οταν καταριφθει ο στοχος θα ενημερωσω... ελπιζω δλδ χοχοχο
Θα κανη κουμαντο το κατω κεφαλι και δεν εχει ελπιζω χωρις ελπιζω,οπλιζω εχει και πυροβωλο τον στοχο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Απ οτι ξερω εχωμε μιληση στις κουκλες.... και γνωριζομαστε.... να μου προσεχης το μουνακι σου...  Φιλια στη Συλβια... Κα  " Βαλεντινα"

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Γεια σου Δαναη.....εισαι απλα ΑΠΑΙΧΤΗ......

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κατσε να ειδοποιησω το σιτε οτι μπαινουνε και με βριζουνε  να σου πω που θα παει....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Δεν ειμαι καλα.....ξερεις γιατι!!!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
οταν χαλιεμε βλεπω εσενα και μου φτιαχνει η διαθεση.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δαναη μου ελπιζω να μη σε στενοχωρησα.. Χιλια συγνωμη αν σε εκανα κουρελι αλλα εγω στο ειπα πολυ γλυκα... σε ξεχωριζω, σε θεωρω σπανιο αστερι και δεν θελω να χαλας την εικονα σου με χαζομαρες.. τι δουλεια εχεις εσυ να μιλας για κλανιες κοριτσι μου; Με αγαπη στο λεω.?Μη σε παρασυρουν για να σε γελοιοποιησουν.. Σκεψου το. Γι' αυτο ημουν λιγο αυστηρη μαζι σου, σαν δασκαλα στον μαθητη. Ειμαστε οκ μορτισσα;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
οταν χαλιεμε βλεπω εσενα και μου φτιαχνει η διαθεση.... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καρδια μου...  ετσι μπραβο..  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Να μην χαλιεσε για τιποτα και για κανεναν... εδω ειναι χωρος για να περναμε καλα και να επικοινωνουμε... να ξερεις οτι σε αγαπαω πολυ....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
τωρα ειμαι καλα.....αστερι μου σε ευχαριστω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom