giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Η παροιμια λεει στην βραση κολα το σιδερο,βουρ στο ψαχνοΑν θελουμε κατι το κανουμε αυτα ειναι δικαιολογιες... Τι περιμενης δηλαδη να σου μιληση αυτη???
Η παροιμια λεει στην βραση κολα το σιδερο,βουρ στο ψαχνοΑν θελουμε κατι το κανουμε αυτα ειναι δικαιολογιες... Τι περιμενης δηλαδη να σου μιληση αυτη???
Και αν εισαι μεσα στο αμαξι τι πειραζη κατευθειαν αλαρμ και την μιλας η ορμας στην πορτα σαν καμικαζιδεν ειναι ευκολο γιατι η ειμαι μεσα στο αμαξι και περναω η μπενει σπιτι της δεν την εχω πετυχει ποτε φασε 2 φασε να της μιλησω. επισης εχω παρατηρησει οτι χανετε για μεγαλα διαστηματα και μετα τσουπ να τη παλι λολ
Στις Τρανς αρεσουν κατι τετοια δεν ειναι σαν τις γυναικες....Και αν εισαι μεσα στο αμαξι τι πειραζη κατευθειαν αλαρμ και την μιλας η ορμας στην πορτα σαν καμικαζι
Τι ωρα και σε ποιο καναλιΓιωργο να δης μια καλη ταινια να γελασης το βραδυ δεν ξερω αν την εχης δη NORBIT λεγετε να φτιαξης το κεφη σου....
Το γνωριζω η πειρα εχει να κανηΣτις Τρανς αρεσουν κατι τετοια δεν ειναι σαν τις γυναικες....
Δεν το παιζη η τηλεοραση δες το τρειλερ στο you tube και νοικιασε το στο βιντεοκλαμπ... ειναι με τον EDIE MURFEYΤι ωρα και σε ποιο καναλιΤο γνωριζω η πειρα εχει να κανη
Τη λαου λαου κατευθειαν στο ψαχνο,ο στοχος περιμενηκοβω την ψωλη μου οτι την επομενη φορα θα της μιλησω. Αν κανει και τον σκυλο βολτα θα αρπαξω και εγω τον δικο μου να παμε μαζι βολτα ... το θεμα ειναι οτι μπενεις κατευθειαν στο ψαχνω και ζητας τηλ η το πας λαου λαου ? μια εμπειρια ειχα με τρανς και την γνωρισα απο τσατ οποτε καταλαβενετε οτι ηταν πιο ευκολα τα πραγματα αλλα ηταν σουπερ εμπειρια ...
Τη λαου λαου κατευθειαν στο ψαχνο,ο στοχος περιμενη
Θα κανη κουμαντο το κατω κεφαλι και δεν εχει ελπιζω χωρις ελπιζω,οπλιζω εχει και πυροβωλο τον στοχοελιφθει οβερ οταν καταριφθει ο στοχος θα ενημερωσω... ελπιζω δλδ χοχοχο
Γιασου καρδια μου καλα εισαι????Γεια σου Δαναη.....εισαι απλα ΑΠΑΙΧΤΗ......
Ναι μωρο μου μη χαλιεσε ο καθε ενας οπως στρωνη θα κοιμηθη....Δεν ειμαι καλα.....ξερεις γιατι!!!!!!
Καρδια μου... ετσι μπραβο.. :-* :-* :-* :-* :-* :-*οταν χαλιεμε βλεπω εσενα και μου φτιαχνει η διαθεση....