Νέα

Τραβέλι για ζευγάρι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα harooos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

harooos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Παιδία καλησπέρα,
Ψάχνω να βρω ένα τραβεστί για να μπει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου και ως ενεργητική και ως παθητική (να μπορεί δηλαδή να πηδήξει και την κοπέλα μου).
Έστειλα στην athina και δέχεται λέει με διπλές τιμές δηλαδή το μαλί θα πάει κάπου 400 ευρώ φαντάζομαι... Έχετε κάποια άλλη υπόψην σας με ταβάνι τα 400 ευρώ που να είναι όμορφη και να δέχεται ζευγάρια;
1000 ευχαριστώ!
χχχ

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Παιδία καλησπέρα,
Ψάχνω να βρω ένα τραβεστί για να μπει ανάμεσα σε μένα και στην γυναίκα μου και ως ενεργητική και ως παθητική (να μπορεί δηλαδή να πηδήξει και την κοπέλα μου).
Έστειλα στην athina και δέχεται λέει με διπλές τιμές δηλαδή το μαλί θα πάει κάπου 400 ευρώ φαντάζομαι... Έχετε κάποια άλλη υπόψην σας με ταβάνι τα 400 ευρώ που να είναι όμορφη και να δέχεται ζευγάρια;
1000 ευχαριστώ!
χχχ

Αν θες με 350 ευρώ σας παίρνω τρενάκι μαζί και κόβω κι απόδειξη, εκπίπτουν απο τα έξοδα στη δήλωση.

Αμα σε ρωτήσει ο λογιστής τι έξοδα είναι αυτά πες "Πλήρωσα τα λεφτά αυτά γαμησιάτικα" :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.196
Πόντοι
22.785
Εγω πηρα ενα τρβεστι προχθες αλλα δεν ηθελε να μπη αναμεσα μας...
καθησε στο πλαι ... γιατι;;;;;;;;;
Ας εξηγηση καποιος.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

gergegt

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και εγω παιδια για το ιδιο ''θεμα'' ψαχνω... καντε καμια καλη προταση!!!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
και εγω παιδια για το ιδιο ''θεμα'' ψαχνω... καντε καμια καλη προταση!!!

υπαρχει αναλογο θρεντ.τραβελια με προσοντα.δειτε που αραζουν.σκατε εκει και κανονιζετε μονοι σας.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παιδία καλησπέρα,
1000 ευχαριστώ!
χχχ

www.smilies.4-user.de] [/url]

άλλαξε τα "ευχαριστώ" με τα "ευρώ"
και δεν θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom