Νέα

Τραβάτε μαλακία στις αγαμίες σας;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τραβατε μαλακια στις αγαμιες σας ?

  • Ναι πολύ

    Ψήφοι: 105 29,3%
  • μια φορα την ημερα

    Ψήφοι: 100 27,9%
  • μια φορα τις δυο μερες

    Ψήφοι: 69 19,3%
  • μια φορα την εβδομαδια(για να φυγει το τυρι)

    Ψήφοι: 58 16,2%
  • Παω στα μπουρδελα

    Ψήφοι: 26 7,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.201
Like
204
Πόντοι
36
@xkastan ναι, η αναφορά γίνεται για περιόδους αγαμίας κ μαλακίας, όπως είναι και ο τίτλος του νήματος. Εφόσον κάποιος κάνει σεξ, προφανώς δεν τίθεται το ίδιο θέμα. Το πρόβλημα ξεκινά όταν θα απουσιάζει το σεξ. Η παρότρυνση είναι μην αφήσεις το σεξ, καταλήγοντας στη μαλακία. Τέλος τα ηλικιακά όρια των περιπτώσεων δυσλειτουργιών είναι σχετικά. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι πυελικοί μύες ατονούν και υπολειτουργούν μετά τα 40. Σχετικό είναι και το πότε θα παρουσιαστούν τα θέματα με τον προστάτη. Κι εδώ το ηλικιακό εύρος είναι μεγάλο. Από πριν τα 40 έως και μετά τα 60 για κάποιους πιο τυχερούς.
 

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.920
Κριτικές
15
Like
11.888
Πόντοι
3.846
Θα το θέσω απλά: μακριά από τη μαλακία στους άνω των 40 και είμαι και large. Κανονικά, θα κατέβαινα και κάτω από τα 40, με βάση τις κακές στατιστικές της εποχής μας. Από αυτή την ηλικία και μετά, η μαλακία είναι η ασφαλής οδός (αν και όχι η μόνη εννοείται) για τη στυτική δυσλειτουργία. Αλλοιώνει την αίσθηση του πέους. Μειώνει τον βαθμό ευαισθησίας, υποβαθμίζει την ικανότητα ερεθισμού. Και ακόμα χειρότερα. Δημιουργεί χαλάρωση στους μύες της πυέλου (ή πιο σωστά, μύες του πυελικού εδάφους), οι οποίοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την όρθια, υπερήφανη στάση του πέους κατά τη στύση. Στη μαλακία, τελειώνεις με ατελή στύση. Διότι δεν σπρώχνεις, δεν ασκείς πίεση. Με αυτόν τον τρόπο, όταν μαλακίζεσαι όχι μόνο αφήνεις αδούλευτους τους πυελικούς μύες, αλλά τους κάνεις να είναι υπολειτουργικοί όταν θα τούς χρειαστείς για να έχεις την ισχυρή στύση που απαιτεί η διείσδυση. Με τη μαλακία επιτρέπεις στο όλο σύστημα που σε κάνει σκληρό, να τεμπελιάσει. Και όταν το χρειαστείς, δεν θα ανταποκριθεί. Στην απέλπιδα προσπάθειά σου να ερεθίσεις το αναίσθητο πέος σου, θα τελειώσεις πριν καν μπεις. Και έτσι κερδίζεις μπόνους την πρόωρη εκσπερμάτιση. Γι αυτό η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτιση πάνε χέρι χέρι. Οι πυελικοί μύες είναι αυτοί που όταν μάθεις να τους δουλεύεις σωστά και να τούς ελέγχεις, θα σου δίνουν τη δυνατότητα να καθυστερείς τον οργασμό και να ανεβοκατεβάζεις στροφές, αλλά χωρίς να χάνεις τη στύση σου. Μιλάμε για τεράστια λειτουργική αξία. Κάποιοι είναι πιο προικισμένοι κληρονομικά στη συγκεκριμένη μυική λειτουργία στην περιοχή και κάποιοι άλλοι όχι. Αλλά οι μύες δουλεύονται και εξασκούνται και γίνονται πιο αποτελεσματικοί, εφόσον προσπαθήσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η καλύτερη άσκηση είναι το σεξ και η χειρότερη βλάβη είναι η μαλακία. Δυστυχώς, συμπεριλαμβάνονται και οι ίδιες ενέργειες από πλευράς συντρόφου. Το ίδιο κάνει. Τέλος, η σωστή ενεργοποίηση των πυελικών μυών επηρεάζει και τον προστάτη. Διότι τον ακουμπούν για να το πούμε απλοϊκά. Ο προστάτης είναι αδένας, αλλά δέχεται την ενέργεια που ασκούν οι μύες στην όλη περιοχή και με τον τρόπο αυτό, ενεργοποιείται και ο ίδιος με ένα πολύ ευεργετικό τρόπο. Κάτι σαν φυσικό εσωτερικό μασάζ του προστάτη. Αδρανής προστάτης ίσον καταστροφή. Λοιπόν, εν ολίγοις. Όχι φραπέ και καλαμάκια, όχι τεμπελιά και καθησιό μετά τα 40 για να μην θρηνήσεις "στα σαράντα" τον χαμένο σου πέοντα.
Τυπε σόρυ αλλά δε συμφωνώ..
Και άνω των 40 ειμαι και τον παίζω ανελέητα και γαμαω μια χαρά.
Ίσα ίσα που με κρατάει σε φόρμα θεωρώ.
Συμφωνώ αλλά θα θέσω και μια άλλη παράμετρο.

Πόσες φορές μπορείς να χύσεις μέσα σε 1 ώρα, αν είσαι άνω των 40?
Αν τον παίξεις, μπορεί και 2.
Όμως σε κανονικό σεξ,.είναι πολύ δύσκολο να τελειώσεις 2 φορές.
Και εκεί θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη διαφορά.
 

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Μηνύματα
21.283
Κριτικές
7
Like
38.167
Πόντοι
10.411
Οταν μας σηκωνεται ναι... αλλα μετα απο 2,5 χρονια αγαμιας εχει ψοφησει κι ο πουτσος :confused:
[/quote]
:2funny: :2funny:
Κάπως έτσι?
876547890.jpg
 

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Μηνύματα
2.556
Κριτικές
5
Like
2.530
Πόντοι
736
"Tραβάτε μαλακία στις αγαμίες σας;"

"Kάθε πότε τραβάτε μαλακία;"

"Σε ποιά μέρη τραβάτε μαλακία;"

"Ποιές φαντασιώνεστε όταν τραβάτε μαλακία;"


 

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Μηνύματα
5.339
Κριτικές
1
Like
6.342
Πόντοι
2.356
Θα το θέσω απλά: μακριά από τη μαλακία στους άνω των 40 και είμαι και large. Κανονικά, θα κατέβαινα και κάτω από τα 40, με βάση τις κακές στατιστικές της εποχής μας. Από αυτή την ηλικία και μετά, η μαλακία είναι η ασφαλής οδός (αν και όχι η μόνη εννοείται) για τη στυτική δυσλειτουργία. Αλλοιώνει την αίσθηση του πέους. Μειώνει τον βαθμό ευαισθησίας, υποβαθμίζει την ικανότητα ερεθισμού. Και ακόμα χειρότερα. Δημιουργεί χαλάρωση στους μύες της πυέλου (ή πιο σωστά, μύες του πυελικού εδάφους), οι οποίοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την όρθια, υπερήφανη στάση του πέους κατά τη στύση. Στη μαλακία, τελειώνεις με ατελή στύση. Διότι δεν σπρώχνεις, δεν ασκείς πίεση. Με αυτόν τον τρόπο, όταν μαλακίζεσαι όχι μόνο αφήνεις αδούλευτους τους πυελικούς μύες, αλλά τους κάνεις να είναι υπολειτουργικοί όταν θα τούς χρειαστείς για να έχεις την ισχυρή στύση που απαιτεί η διείσδυση. Με τη μαλακία επιτρέπεις στο όλο σύστημα που σε κάνει σκληρό, να τεμπελιάσει. Και όταν το χρειαστείς, δεν θα ανταποκριθεί. Στην απέλπιδα προσπάθειά σου να ερεθίσεις το αναίσθητο πέος σου, θα τελειώσεις πριν καν μπεις. Και έτσι κερδίζεις μπόνους την πρόωρη εκσπερμάτιση. Γι αυτό η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτιση πάνε χέρι χέρι. Οι πυελικοί μύες είναι αυτοί που όταν μάθεις να τους δουλεύεις σωστά και να τούς ελέγχεις, σου δίνουν τη δυνατότητα να καθυστερείς τον οργασμό και να ανεβοκατεβάζεις στροφές, αλλά χωρίς να χάνεις τη στύση σου. Μιλάμε για τεράστια λειτουργική αξία. Κάποιοι είναι πιο προικισμένοι κληρονομικά στη συγκεκριμένη μυική λειτουργία στην περιοχή και κάποιοι άλλοι όχι. Αλλά οι μύες δουλεύονται και εξασκούνται και γίνονται πιο αποτελεσματικοί, εφόσον προσπαθήσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η καλύτερη άσκηση είναι το σεξ και η χειρότερη βλάβη είναι η μαλακία. Δυστυχώς, συμπεριλαμβάνονται και οι ίδιες ενέργειες από πλευράς συντρόφου. Το ίδιο κάνει. Τέλος, η σωστή ενεργοποίηση των πυελικών μυών επηρεάζει και τον προστάτη. Διότι τον ακουμπούν για να το πούμε απλοϊκά. Ο προστάτης είναι αδένας, αλλά δέχεται την ενέργεια που ασκούν οι μύες στην όλη περιοχή και με τον τρόπο αυτό, ενεργοποιείται και ο ίδιος με ένα πολύ ευεργετικό τρόπο. Κάτι σαν φυσικό εσωτερικό μασάζ του προστάτη. Αδρανής προστάτης ίσον καταστροφή. Λοιπόν, εν ολίγοις. Όχι μόνο φραπέ και καλαμάκια, όχι τεμπελιά και καθησιό μετά τα 40 για να μην πεις "καλά σαράντα" στον χαμένο σου πέοντα.
Ασε που κουφαινει κιολας τυπε!!!:confused::confused:
 

IOS13

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Μηνύματα
119
Κριτικές
1
Like
379
Πόντοι
21
Όπως λέει και μια παροιμία..
Καλή η μαλακία αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις κόσμο...
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6
Ποσα κουτσουρα να εχει χωσει ο γκεουλας στον πατο του απ το 2010 που ανοιξε το νημα διαβαζοντας τις απαντησεις σας? παραπανω απο τονο :confused::confused::confused:
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.512
Κριτικές
28
Like
10.468
Πόντοι
3.296
Ε ναι κακο ειναι;

Εχεις ακουσει αυτο που λενε

Αν πετυχει η μαλακια τύφλα να χει το γαμήσι;

Ανακουφίζει ως ένα σημείο

Όμως προσωπικά αν δε γαμήσω σε ένα δίμηνο μαξ αρχίζω να μη νοιώθω ο εαυτός μου

Στην 1η καραντίνα έκατσα Μαρτη Απριλη μονο με μαλακια.

Ωσπου 1η Μαιου δεν αντεξα και καλεσα μια ιεροδουλη στο χωρο μου

Σα διψασμενος επεσα πανω της.

Μου επερνε πιπα και νομιζα οτι ο παραδεισος ηταν επι της γης και οτι ακουγα μουσικες

Τη γαμησα με.πολυ ορεξη και εχυσα ενα συντριβανι σπερμα

Μετα ημουν αναλαφρος σα πουπουλο...

Οποτε ναι η μαλακια καλη ειναι ντροπη δεν ειναι,αλλα το γαμησι ειναι απαραιτητο.

Ο πουτσος γεννηθηκε για να ειναι μεσα σε μουνι.Εκει αναπνεει οξυγονο..
 

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Μηνύματα
5.334
Κριτικές
112
Like
18.591
Πόντοι
20.686
Όπως λέει και μια παροιμία..
Καλή η μαλακία αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις κόσμο...
Μπα,με την μαλακια ξερεις ποσες γαμας που στη πραγματικοτητα ουτε γεια δεν θαλεγες.:grin:
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.069
Κριτικές
7
Like
3.812
Πόντοι
736
Φυσικά λογικό επακόλουθω είναι !! Άλλωστε το λέει και ο πάνσοφος λαός :thumbsup: μας " ....μάθε τέχνη και άστηνε και άμα πεινάσεις πιάστηνε. "
 

alexandrosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Μηνύματα
35
Κριτικές
12
Like
1.156
Πόντοι
990
Ρώτα μας και άμα τρώμε όταν πεινάμε...
 
Εγγρ.
20 Απρ 2020
Μηνύματα
156
Like
148
Πόντοι
1

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.730
Like
3.117
Πόντοι
506
Κανονικά, με συνταγή γιατρού

Ejaculation frequency and prostate cancer

The Harvard ejaculation study

The Health Professionals Follow-Up Study has been collecting information about a large group of volunteers since 1986. All the men are health care providers, including dentists, pharmacists, veterinarians, optometrists, ophthalmologists, and podiatrists. Most are white. In 1992, 29,342 men between the ages of 46 and 81 provided information about their average number of ejaculations per month in young adulthood (age 20–29), middle age (40–49), and in the most recent year. Ejaculations included sexual intercourse, nocturnal emissions, and masturbation. The volunteers provided comprehensive health and lifestyle data every two years until the study concluded in 2000.

The scientists found no evidence that frequent ejaculations mark an increased risk of prostate cancer. In fact, the reverse was true: High ejaculation frequency was linked to a decreased risk. Compared to men who reported 4–7 ejaculations per month across their lifetimes, men who ejaculated 21 or more times a month enjoyed a 31% lower risk of prostate cancer. And the results held up to rigorous statistical evaluation even after other lifestyle factors and the frequency of PSA testing were taken into account.

An Australian study of 2,338 men examined the impact of sexual factors on the occurrence of prostate cancer before the age of 70. Like the Harvard research, the Australian investigation evaluated total ejaculations rather than sexual intercourse itself. Like the American men, the Australians who ejaculated most frequently enjoyed a reduced risk of prostate cancer. The effect was strongest for the frequency of ejaculations in young adulthood, even though prostate cancer was not diagnosed until many decades later. Even so, the apparent protection extended to all age groups. In all, men who averaged 4.6–7 ejaculations a week were 36% less likely to be diagnosed with prostate cancer before the age of 70 than men who ejaculated less than 2.3 times a week on average.


 

btmakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2020
Μηνύματα
5
Like
10
Πόντοι
0
οποιος δε θέλει να τραβαει ας επικοινωνηση μαζι μου χεχε :)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom