Νέα

Τράπεζες σπέρματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goystakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Γεία σάς αγαπήτοι φίλοι του site.ανοίγω αυτό το θέμα διότι μπορούμε να βοίθησουμε τον κόσμο νά κάνει παιδία με τον μέθοδο της εξωσοματικης,αλλά και τι οικονομικά οφέλοι θα έχουμε απο αυτό??αξίζει τον κόπο??και που παίζει τετοιες τράπεζες??

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στο εξωτερικο ισως να παιζουν αν εδω γινει κατι τετοιο θα βλεπεις ουρες απο την Ομονοια μεχρι την Λαμια. Καλη κινηση αν εχει και χρηματικη ανταποκριση θα μειωθει το επιπεδο φτωχειας.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Στο εξωτερικο ισως να παιζουν αν εδω γινει κατι τετοιο θα βλεπεις ουρες απο την Ομονοια μεχρι την Λαμια. Καλη κινηση αν εχει και χρηματικη ανταποκριση θα μειωθει το επιπεδο φτωχειας.
Εννοείται ότι έχει και η Ελλάδα.. Και δεν είναι τόσο εύκολο.
Προϋπόθεση 1η να είσαι από 18-24 (σε αυτές τις ηλικίες το σπέρμα είναι πιο γόνιμο)
Προϋπόθεση 2η να μην είσαι καπνιστής.

Επίσης ξέρω ότι σε κρατάνε μέσα 2,3 μέρες για να θρέφεσαι σωστά
Συνήθως πάνε φοιτητές και η αμοιβή γύρω στα 40 ευρώ.

Υ.Γ. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν τα λεφτά (στο περίπου).Οι πληροφορίες είναι από μία παλιά συζήτηση που είχα με κάποιον που φαινόταν ότι ήξερε...

Αυτά.. ;)

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Εννοείται ότι έχει και η Ελλάδα.. Και δεν είναι τόσο εύκολο.
Προϋπόθεση 1η να είσαι από 18-24 (σε αυτές τις ηλικίες το σπέρμα είναι πιο γόνιμο)
Προϋπόθεση 2η να μην είσαι καπνιστής.

Επίσης ξέρω ότι σε κρατάνε μέσα 2,3 μέρες για να θρέφεσαι σωστά
Συνήθως πάνε φοιτητές και η αμοιβή γύρω στα 40 ευρώ.

Υ.Γ. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν τα λεφτά (στο περίπου).Οι πληροφορίες είναι από μία παλιά συζήτηση που είχα με κάποιον που φαινόταν ότι ήξερε...

Αυτά.. ;)

οκ είμαι στο όριο 24 και δεν καπνίζω :cheesy:
όταν λες 40 ευρό ?? ψιλό κούτρα δεν είναι ???
και για πες Alexi που έχει τράπεζα ? αν ξέρεις

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
οκ είμαι στο όριο 24 και δεν καπνίζω :cheesy:
όταν λες 40 ευρό ?? ψιλό κούτρα δεν είναι ???
και για πες Alexi που έχει τράπεζα ? αν ξέρεις
Αρχικά είμαι ο Galb και όχι ο Alexi  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δεν είναι όριο το 24 απλά προτιμούνται μικρές ηλικίες πως να το πω.
Απευθύνσου σε ένα νοσοκομείο της περιοχής σου και θα σε κατατοπήσουν αυτοί ;)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αρχικά είσαι ανύπαρκτος! :grin:
Σε όποιο thread και να πας θα σε κυνηγάω και θα σε λέω ανύπαρκτο! :bounce-glasses:
Σταμάτα να είσαι η σκιά μου............... Σε βαρέθηκα... Αλλά δεν με ενοχλείς κιόλας αφού είσαι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ..

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Α ρε ποσα 40αρια εχουμε πεταξει μεσα στα προφυλακτικα . Πλουσιος θα ημουν . Ευτυχως που ο παιδαρος ο γιος μου ειναι φτυστος εγω και δεν ανησυχω απο που ηταν... :dancing:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
δηλαδη πιο πολλα παιρνεις αν τραβας μαλακιες (40*30=1200) παρα αν δουλευεις σαν το σκυλι και να σου δινουν 700€/μηνα...δηλαδη σκεφτειτε για ποσο μαλακες μας περνανε!!

OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
δηλαδη πιο πολλα παιρνεις αν τραβας μαλακιες (40*30=1200) παρα αν δουλευεις σαν το σκυλι και να σου δινουν 700€/μηνα...δηλαδη σκεφτειτε για ποσο μαλακες μας περνανε!!
είπαμε φιλαράκη...οχι και να ξεκόψης απο την δουλεια και να τραβασ μαλακια και να πληρωνεσαι!
αλλα και τα 40ευρω σε σχεση με της 3 και 4χιλιαδες ευρω που αυτοι κανουν την εξωσοματικη...λιγα πευτουν!
αλλα δεν γινεται να πας ετσι και να τραβηξεις μαλακια και....παρε 40ευρω!
προϊγούνται εξετάσεις αν δεν κάνω λάθος

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αν υπηρχε κατι τετοιο στην ελλαδα θα ειχαμε την μεγαλυτερη παραγωγη στον κοσμο.
με την μαλακια που μας βαραει ΣΠΕΡΜΑ....το ΕΘΝΙΚΟΝ ΠΡΟΙΟΝ τελος η φετα τελος το τσατζικι τελος το ουζο! εκαστος στο ειδος του

Επισκέπτης
Gatto το έχουμε παρακάνει με τον Bull πρέπει να σταματήσουμε να του την λέμε σε όλα τα thread! :grin:
Δες πως κατάντησε! :2funny:

bullkx3.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom