Νέα

Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
στον ερωτικο τομεα δεν υπαρχει μονο το ασπρο-μαυρο αλλα και οι 50 αποχρωσεις του γκρι....

Συμφωνώ, αλλά θα προτιμούσα να ζήσω τις 50 αποχρώσεις του γκρι (ή τουλάχιστον όσες από τις αποχρωσεις μπορεσω) έχοντας ως παρτενέρ μια ΓΥΝΑΙΚΑ. Τουλάχιστον με αυτά που νιώθω σήμερα, δεν μπορώ να προβλέψω με τι καύλες θα ξυπνήσω αύριο, δεν έχω προθέσεις πάντως για κάτι διαφορετικό από ΓΥΝΑΙΚΑ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν προσπαθω να σε πεισω να πας με τρανς...εγω περναω 2 φορες καλα γιατι περναω το ιδιο καλα ειτε παω με γυναικα ειτε με τρανς..... :grin: :grin: :grin: :grin:το τι κανεις εσυ δικαιωμα σου :grin: :grin: :grin:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
δεν προσπαθω να σε πεισω να πας με τρανς...εγω περναω 2 φορες καλα γιατι περναω το ιδιο καλα ειτε παω με γυναικα ειτε με τρανς..... :grin: :grin: :grin: :grin:το τι κανεις εσυ δικαιωμα σου :grin: :grin: :grin:

Κι εσένα, το τι κάνεις δικαίωμά σου. Ούτε εγώ προσπαθώ να σε πείσω να σταματήσεις να πηγαίνεις με trans

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Προκαταβολικα στο λεω η μια κανει μπαμ οτι ειναι μιλφειγ και τα 200 ειναι παρα πολλα,αρα κανε παζαρια,αμα δεν ξερεις τον τροπο ελα να σου πω  :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Προκαταβολικα στο λεω η μια κανει μπαμ οτι ειναι μιλφειγ και τα 200 ειναι παρα πολλα,αρα κανε παζαρια,αμα δεν ξερεις τον τροπο ελα να σου πω  :grin:
κανονισε στην επομενη συναντηση των μπουρδελιαρηδων θεσσαλονικης να εισαι να τα πουμε απο κοντα.... ;) ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1

Είμαι από επαρχία και σε λίγες μέρες ίσως βρεθώ Θεσσαλονίκη, πριν το Πάσχα όμως. Αν συνέπεφτε, ίσως και να ερχόμουνα να γνωρίσω μερικούς από εσάς (αν με θέλατε βέβαια στην παρέα)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Είμαι από επαρχία και σε λίγες μέρες ίσως βρεθώ Θεσσαλονίκη, πριν το Πάσχα όμως. Αν συνέπεφτε, ίσως και να ερχόμουνα να γνωρίσω μερικούς από εσάς (αν με θέλατε βέβαια στην παρέα)
η συναντηση ειναι ανιχτη σε ολους...ο διοργανωτης θα ανακοινωσει την ημερομηνια...μερικες μερες πριν οποτε αν μπορεις ερχεσαι....

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
η συναντηση ειναι ανιχτη σε ολους...ο διοργανωτης θα ανακοινωσει την ημερομηνια...μερικες μερες πριν οποτε αν μπορεις ερχεσαι....
Αν συμπέσει, θα το έχω υπόψην μου. Αλλιώς, ίσως κάποια άλλη φορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom