Νέα

Τρανσέξουαλ/τραβεστί/τραβέλια/κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου για το θέμα "τραβεστί/τρανσέξουαλ/τραβέλια/(ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το)", παρόλο που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τη διαφορά ανάμεσα σε όλα αυτά :
(με όλο το σεβασμό σε όσους έχουν αντίθετη άποψη) Αν και είμαι straight, πιο εύκολα θα πήγαινα με κανονικό άνδρα, παρά με κάτι από τις παραπάνω κατηγορίες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
θα σου λυσω τις αποριες φιλε.Τραβεστι ειναι ο ανδρας που ντυνεται με γυναικεια ρουχα...επιστημονικος ορος παρενδυτικος.....τρανς ειναι τα ατομαα που εχουν γυναικειο στηθος και αντρικο γεννητικο οργανο....

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
θα σου λυσω τις αποριες φιλε.Τραβεστι ειναι ο ανδρας που ντυνεται με γυναικεια ρουχα...επιστημονικος ορος παρενδυτικος.....τρανς ειναι τα ατομαα που εχουν γυναικειο στηθος και αντρικο γεννητικο οργανο....

Σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεις, ούτε το τραβεστί ούτε το τρανς είναι γυναίκα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεις, ούτε το τραβεστί ούτε το τρανς είναι γυναίκα.
ρε φιλε ποιος ειπε οτι τραβεστι η τρανς ειναι γυναικες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εννοειται οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
ρε φιλε ποιος ειπε οτι τραβεστι η τρανς ειναι γυναικες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εννοειται οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
οτι τρολλαρει το εχεις καταλαβει,ετσι??

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου για το θέμα "τραβεστί/τρανσέξουαλ/τραβέλια/(ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το)", παρόλο που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τη διαφορά ανάμεσα σε όλα αυτά :
(με όλο το σεβασμό σε όσους έχουν αντίθετη άποψη) Αν και είμαι straight, πιο εύκολα θα πήγαινα με κανονικό άνδρα, παρά με κάτι από τις παραπάνω κατηγορίες
αφου πιο ευκολα θα πηγαινες με αντρα οπως γραφεις???γιατι ενδιαφερεσαι να μαθεις για το τριτο φυλο??μηπως εχεις παει με αντρα να μας πεις την εμπειρια σου και να σε βοηησουμε καλυτερα...?μιλα ελευθευρα οσο το περιτριγυριζεις ποτε δε θα μαθεις..οτι κι αν ειναι..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ειναι αργια σημερα...δεν ειναι κυριακη.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
αφου πιο ευκολα θα πηγαινες με αντρα οπως γραφεις???γιατι ενδιαφερεσαι να μαθεις για το τριτο φυλο??μηπως εχεις παει με αντρα να μας πεις την εμπειρια σου και να σε βοηησουμε καλυτερα...?μιλα ελευθευρα οσο το περιτριγυριζεις ποτε δε θα μαθεις..οτι κι αν ειναι..

Δεν έχω πάει ούτε με ανδρα ούτε με τρανς ούτε με τραβεστί.
Και δεν είπα ότι ενδιαφέρομαι να πάω με κάτι από όλα αυτά.
Είπα ότι το ενδεχόμενο να πάω με άνδρα είναι πιο εύκολο (και εννοούσα "λιγότερο αποκρουστικό") από το ενδεχόμενο να πάω με τρανς ή τραβεστί.

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Δεν έχω πάει ούτε με ανδρα ούτε με τρανς ούτε με τραβεστί.
Και δεν είπα ότι ενδιαφέρομαι να πάω με κάτι από όλα αυτά.
Είπα ότι το ενδεχόμενο να πάω με άνδρα είναι πιο εύκολο (και εννοούσα "λιγότερο αποκρουστικό") από το ενδεχόμενο να πάω με τρανς ή τραβεστί.
Εγώ με άντρα δε 6α πήγαινα ποτέ πάντως ούτε το έχω σκεφτεί ούτε με ενδιαφέρει ούτε περιέργεια έχω. .τις περίεργειες μου τις έχω ερευνήσει. .τι ηλικία έχεις δικέ μου.?

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Εγώ με άντρα δε 6α πήγαινα ποτέ πάντως ούτε το έχω σκεφτεί ούτε με ενδιαφέρει ούτε περιέργεια έχω. .τις περίεργειες μου τις έχω ερευνήσει. .τι ηλικία έχεις δικέ μου.?

Είμαι 30. Ούτε εγώ έχω περιέργεια να πάω με άνδρα, το θεωρώ πολύ δύσκολο και απίθανο να πάω κάποτε με άνδρα, και ακόμα πιο δύσκολο και ακόμα πιο απίθανο να πάω με τραβεστί/τρανς/κτλ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Είμαι 30. Ούτε εγώ έχω περιέργεια να πάω με άνδρα, το θεωρώ πολύ δύσκολο και απίθανο να πάω κάποτε με άνδρα, και ακόμα πιο δύσκολο και ακόμα πιο απίθανο να πάω με τραβεστί/τρανς/κτλ
εγω φιλαραρακι εκλεισα τα 40....στην ηλικια σου ξεκινησα να ασχολουμαι με τρανς...δεν σε πηραν τα χρονια...

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
εγω φιλαραρακι εκλεισα τα 40....στην ηλικια σου ξεκινησα να ασχολουμαι με τρανς...δεν σε πηραν τα χρονια...

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Όπως εσύ ξεκίνησες να ασχολείσαι με τρανς, θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος άλλος άνδρας να ασχοληθεί με άνδρες.
Εγώ προσωπικά ασχολούμαι με γυναίκες.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Όπως εσύ ξεκίνησες να ασχολείσαι με τρανς, θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος άλλος άνδρας να ασχοληθεί με άνδρες.
Εγώ προσωπικά ασχολούμαι με γυναίκες.
στον ερωτικο τομεα δεν υπαρχει μονο το ασπρο-μαυρο αλλα και οι 50 αποχρωσεις του γκρι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom