Προ καιρού εμφανίστηκε μια αγγελία στο free list με κάτι φοβερές φοτός. Στην αγγελία έλεγε ότι δεν είναι επαγγελματίας και το κάνει περιστασιακά. Επειδή φαινόταν κουκλάρα την πήρα τηλ. Στην άλλη γραμμή ακούστηκε μία τελείως γυναικεία φωνή, ευγενέστατη και με επίπεδο. Μου είπέ ότι είναι από Γαλάτσι και ότι κάνει άλλη δουλειά. Ζήτησε 150 γιούργια ακατέβατα, ποσό που μου φάνηκε τουλάχιστον υπερβολικό. Αν ξέρει κανείς τίποτε ας με διαφωτήσει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανς από Γαλάτσι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sublion
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ποσταρε το λινκΠρο καιρού εμφανίστηκε μια αγγελία στο free list με κάτι φοβερές φοτός. Στην αγγελία έλεγε ότι δεν είναι επαγγελματίας και το κάνει περιστασιακά. Επειδή φαινόταν κουκλάρα την πήρα τηλ. Στην άλλη γραμμή ακούστηκε μία τελείως γυναικεία φωνή, ευγενέστατη και με επίπεδο. Μου είπέ ότι είναι από Γαλάτσι και ότι κάνει άλλη δουλειά. Ζήτησε 150 γιούργια ακατέβατα, ποσό που μου φάνηκε τουλάχιστον υπερβολικό. Αν ξέρει κανείς τίποτε ας με διαφωτήσει...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.422
- Πόντοι
- 606
φρεε λιστ δεν ξερω αν παιζει αλλου παιζουν αυτα τα ποσα /.....αλλα με την καμια .....ποτεΠρο καιρού εμφανίστηκε μια αγγελία στο free list με κάτι φοβερές φοτός. Στην αγγελία έλεγε ότι δεν είναι επαγγελματίας και το κάνει περιστασιακά. Επειδή φαινόταν κουκλάρα την πήρα τηλ. Στην άλλη γραμμή ακούστηκε μία τελείως γυναικεία φωνή, ευγενέστατη και με επίπεδο. Μου είπέ ότι είναι από Γαλάτσι και ότι κάνει άλλη δουλειά. Ζήτησε 150 γιούργια ακατέβατα, ποσό που μου φάνηκε τουλάχιστον υπερβολικό. Αν ξέρει κανείς τίποτε ας με διαφωτήσει...
ποσταρε το λινκ
Δεν το βρίσκω να το ποστάρω. Την πήρα από άλλο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι ενεργοπαθητική, αλλά περισσότερο παθητική, και αυτή την φορά ζήτησε 200, με άνεση χρόνου...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.422
- Πόντοι
- 606
δοσε το τηλ στον αερα γιατι αυτη ειναι για κλοτσες μπας και την παρει κανενας απο δω κ καταλαβει..Δεν το βρίσκω να το ποστάρω. Την πήρα από άλλο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι ενεργοπαθητική, αλλά περισσότερο παθητική, και αυτή την φορά ζήτησε 200, με άνεση χρόνου...
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Δεν το βρίσκω να το ποστάρω. Την πήρα από άλλο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι ενεργοπαθητική, αλλά περισσότερο παθητική, και αυτή την φορά ζήτησε 200, με άνεση χρόνου...
αυτη ειναι μαλλον σαν το "ποταμι",καθε βδομαδα ανεβαινει και 25%
οταν φτασει στα 500 ευρω να μας το πεις,θα ειναι καλη νυφη
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
μαλλον περι αυτης προκειται,τη βλεπω να κυκλοφορει στην περιοχη.νομιζω ειναι περασμενης ηλικιας.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.422
- Πόντοι
- 606
την εχει δει κανεις απο κοντα?Στις παλιες φωτογραφιες ομως που ηταν στα νιατα της ηταν σουπερ!
την ειχα συναντησει παλαιοτερα ....καμια σχεση με τις φωτο (πρεπει να ειναι δεκαετιας)
το στηθος πρεπει να το εχει αφαιρεσει καθως ηταν πολυ μικρο και πεσμενο . γενικα πλαδαρο σωμα
πολυ μπλα μπλα και συναίσθημα.. απο οτι καταλαβα ψαχνει χορηγο.. στο κρεβατι αρκετα καλη διαθεση
σε ρολο παθητικο (στον ενεργητικο δεν ξερω καθως δεν ειμαι του σπορ)
μου ζητησε 150 ειχα ψηθει απο τις φωτο και περιμενα κατι καλυτερο,οταν την ειδα σκεφτηκα να φυγω
αλλα τελικα εμεινα για τεστ . αν υπηρχε βαθμολογια θα εβαζα 5 με αριστα το 10
το στηθος πρεπει να το εχει αφαιρεσει καθως ηταν πολυ μικρο και πεσμενο . γενικα πλαδαρο σωμα
πολυ μπλα μπλα και συναίσθημα.. απο οτι καταλαβα ψαχνει χορηγο.. στο κρεβατι αρκετα καλη διαθεση
σε ρολο παθητικο (στον ενεργητικο δεν ξερω καθως δεν ειμαι του σπορ)
μου ζητησε 150 ειχα ψηθει απο τις φωτο και περιμενα κατι καλυτερο,οταν την ειδα σκεφτηκα να φυγω
αλλα τελικα εμεινα για τεστ . αν υπηρχε βαθμολογια θα εβαζα 5 με αριστα το 10
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K