Νέα

Τρανς από Γαλάτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sublion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Προ καιρού εμφανίστηκε μια αγγελία στο free list με κάτι φοβερές φοτός. Στην αγγελία έλεγε ότι δεν είναι επαγγελματίας και το κάνει περιστασιακά. Επειδή φαινόταν κουκλάρα την πήρα τηλ. Στην άλλη γραμμή ακούστηκε μία τελείως γυναικεία φωνή, ευγενέστατη και με επίπεδο. Μου είπέ ότι είναι από Γαλάτσι και ότι κάνει άλλη δουλειά. Ζήτησε 150 γιούργια ακατέβατα, ποσό που μου φάνηκε τουλάχιστον υπερβολικό. Αν ξέρει κανείς τίποτε ας με διαφωτήσει...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Προ καιρού εμφανίστηκε μια αγγελία στο free list με κάτι φοβερές φοτός. Στην αγγελία έλεγε ότι δεν είναι επαγγελματίας και το κάνει περιστασιακά. Επειδή φαινόταν κουκλάρα την πήρα τηλ. Στην άλλη γραμμή ακούστηκε μία τελείως γυναικεία φωνή, ευγενέστατη και με επίπεδο. Μου είπέ ότι είναι από Γαλάτσι και ότι κάνει άλλη δουλειά. Ζήτησε 150 γιούργια ακατέβατα, ποσό που μου φάνηκε τουλάχιστον υπερβολικό. Αν ξέρει κανείς τίποτε ας με διαφωτήσει...
ποσταρε το λινκ

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
φρεε λιστ δεν ξερω αν παιζει αλλου παιζουν αυτα τα ποσα /.....αλλα με την καμια .....ποτε

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
LSD πασχαλιατικα;

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τρανς???????????????????? :rockon: Μακρια ωρε λεβεντες! Δεν υπάρχουν αλλα σαιτ για τέτοια γουστα........

OP
OP
S

sublion

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Δεν το βρίσκω να το ποστάρω. Την πήρα από άλλο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι ενεργοπαθητική, αλλά περισσότερο παθητική, και αυτή την φορά ζήτησε 200, με άνεση χρόνου...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.422
Πόντοι
606
Δεν το βρίσκω να το ποστάρω. Την πήρα από άλλο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι ενεργοπαθητική, αλλά περισσότερο παθητική, και αυτή την φορά ζήτησε 200, με άνεση χρόνου...
δοσε το τηλ στον αερα γιατι αυτη ειναι για κλοτσες μπας και την παρει κανενας απο δω κ καταλαβει..

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456

αυτη ειναι μαλλον σαν το "ποταμι",καθε βδομαδα ανεβαινει και 25%  :uglystupid:

οταν φτασει στα 500 ευρω να μας το πεις,θα ειναι καλη νυφη  :rockon:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
μαλλον περι αυτης προκειται,τη βλεπω να κυκλοφορει στην περιοχη.νομιζω ειναι περασμενης ηλικιας.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εγώ πάντως πριν κάνα χρόνο που είχαμε μιλήσει ήταν στα 150 ακατεβατα για μια φορά

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Στις παλιες φωτογραφιες ομως που ηταν στα νιατα της ηταν σουπερ!

stars

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
την ειχα συναντησει παλαιοτερα ....καμια σχεση με τις φωτο (πρεπει να ειναι δεκαετιας)
το στηθος πρεπει να το εχει αφαιρεσει καθως ηταν πολυ μικρο και πεσμενο . γενικα πλαδαρο σωμα
πολυ μπλα μπλα και συναίσθημα.. απο οτι καταλαβα ψαχνει χορηγο.. στο κρεβατι αρκετα καλη διαθεση
σε ρολο παθητικο (στον ενεργητικο δεν ξερω καθως δεν ειμαι του σπορ)
μου ζητησε 150 ειχα ψηθει απο τις φωτο και περιμενα κατι καλυτερο,οταν την ειδα σκεφτηκα να φυγω 
αλλα τελικα εμεινα για τεστ . αν υπηρχε βαθμολογια θα εβαζα 5 με αριστα το 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom