Νέα

Τραγικό συμβάν σε ποδοσφαιριστή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μολις πριν απο λιγο πληροφορηθηκα ενα γεγονος που με συνταραξε σαν παλιο ποδοσφαιριστη και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!!!!!ο νταριο σιλβα(διεθνης με την εθνικη ουρουγουαης,αυτος με τα βαμμενα ξανθα μαλλια που ειχε φορεσει τελευταια φορα την φανελα της εθνικης του ομαδας στα ματς με την αυστραλια για το εισητηριο του μουντιαλ της γερμανιας) επαθε ενα σοβαρο αυτοκινητιστικο δυστυχημα και για να ζησει οι γιατροι του ακρωτηριασαν το ενα ποδι!τι τραγωδια πραγματικα για εναν ποδοσφαιριστη.......!!!!!!!!κριμα....

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το άκουσα κι εγώ :( Κρίμα για το παλικάρι :(

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κι ήταν και καλό παικτάκι κάποτε ρε γαμώτο.. Εγώ τον θυμάμαι και στην Μάλαγα, που τότε ήταν από τους πρώτους στράικερ και "μούρες" στην Πριμέρα (δίδυμο με την άλλη μεγάλη "μορφή" τον Ντελί Βαλντέζ, Παναμέζο ποδοσφαιριστή  χεχε  :sunglasses:) αλλά και στη Σεβίλλη. Τελευταία φορά που τον θυμάμαι είναι στο Μουντιάλ 2002 που πήρε την κόκκινη από τον Ανρί, στο Ουρουγουάη - Γαλλία.. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του ψιλό..

Βασικό είναι να τη βγάλει πρώτα καθαρή, γιατί έχει και πολλαπλά κρανιακά τραύματα.. και το πόδι το σκεφτόμαστε μετά..

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Κριμα γιατι ηταν γνωστος παικτης.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το πιθανότερο είναι να έχει αρκετά για να ζήσει αξιοπρεπώς... ακόμα πιο κρίμα για κανέναν κακομοίρη που τρέχει για το μεροκάματο και μετά καταλήγει στα αζήτητα  :(

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
συναγωνιστες  ,καταθετω προσωπικο  βιωμα στο ολο θεμα...και σοκαρομαι οσο και σεις στο ακουσμα της ειδησης,παρολο  που εδω και 6 χρονια ειμαι και εγω στην μερια του θυματος...και μαλιστα χωρις να φταιω στο τροχαιο που εγινε...φανταστειτε...το εχω πλεον συνιθισει ( ψυχολογικο ειναι πιο πολυ η το δεχεσαι και πολεμας η καθεσαι σε μια γωνια)  αλλα οταν ακουσα τι εγινε με τον παιχτη  ,  ισως ακουγονταςτο για ενα γνωστο ατομο ,ηρθε  θελοντας και μη στο μυαλο μου η δικη μου περιπετεια...μαλιστα οταν το ειχα παθει εγω λιγους μηνες μετα  επαθε ζημια ( εχασε και τα 2 ποδια) ο ζαναρντι  για οσους ξερουν οδηγος εκτος των αλλων και στην φορμουλα 1...και  εκει επαθα την μεγαλυτερη  <<ηττα>> γιατι ο ανθρωπος  με 2 ποδια χαμενα  ( δεν νομιζω να επαιξε ρολο οτι ειχε λεφτα, η αποκατασταση εξω σε τετοιες περιπτωσεις  ειναι  και για τους φτωχοτερους)  περπατησε σε λιγοτερο απο 6 μηνες και μαλιστα εφτιαξαν για εκεινον ειδικη μετατροπη σε αυτοκινητο για να ξανατρεξει!!!  ενω εγω εδω  περασαν σχεδον 2 χρονια για να περπατησω παλι ικανοποιητικα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μήπως γιατί έξω υπάρχει μεγαλύτερη πρόνοια; Έχω δει ξένους με τέτοια προβλήματα και ήταν χαρούμενοι, με φίλους και συμπαράσταση από το σύστημα... εδώ αναγκάζονται να προσπαθούν αποκλειστικά με δικά τους μέσα να επανέλθουν στη ζωή...  :(

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Η πρόνοια για παραπληγικούς είναι σαφώς καλύτερη έξω, δεν μπαίνει θέμα συζήτησης. Και πολύ καλύτερη είναι και η συμπεριφορά των ανθρώπων εκεί. Το καλοκαίρι είχα πάει μερικές μέρες στην Πύλο, στο κάμπιγκ. Μου έκανε εντύπωση ότι κάποια παραπληγικά παιδιά είχαν τα ειδικά κατοτσάκια τους, και ήταν όλη τη μέρα με τα άλλα παιδιά και έπαιζαν. Ούτε τα άλλα παιδιά τα αντιμετώπιζαν ως παρίες, ούτε οι γονείς τους τα 'έκρυβαν' από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ξέχωρα από αυτό όμως δε μπορείς με τίποτα να πάρεις από κάποιον άνθρωπο την πίκρα ότι ενώ έπαιρνε τη μπάλα και έκανε τα 'μαγικά' του, τώρα δε μπορεί πλέον να το κάνει.  :(

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτό μου θύμησε ένα συμβάν σε ένα κάμπινγκ (με έλληνες), όπου ήταν ανάμεσα στα άλλα παιδιά και ένα με καροτσάκι, και οι γονείς μίας μικρής πριγκήπισσας φοβόντουσαν ότι η κόρη τους "ξοδεύει πολύ χρόνο μαζί του και μπορεί στο μέλλον να τους κουβαλήσει κάναν τέτοιο αν μάθει να είναι πονόψυχη μαζί του"  >:(

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Θυμάμαι πρίν από τρία χρόνια είχα βρεθεί καλοκαίρι στην Νορβηγία με την οικογένεια. Σε ένα πολυκατάστημα ο γυιός μου απορημένος μου λέει.. ρε πατέρα πολλούς ανάπηρους δεν έχει εδώ? αντε τώρα να εξηγήσεις σε 15χρονο ότι (1) τους θεωρούν και τους συμπεριφέρονται σαν κανονικούς ανθρώπους (2) φροντίζουν να τους παρέχουν όλα τα μέσα ώστε να μπορούν να επιβιώσουν και να ζήσουν μία κατά το δυνατό φυσιολογική ζωή χωρίς να τους αποβάλλουν από το περιβάλλον..(πιστέψτε με δεν είδα ΟΥΤΕ ένα κατάστημα το οποίο δεν είχε ράμπα για αναπηρικό καροτσάκι και ούτε μία δημόσια τουαλέτα χωρίς να έχει θέση για αναπήρους)..

αλλά το πιό ωραίο που έχω δεί.. Αννόβερο διαφήμιση μπουρδέλου στο οποίο τόνιζε ότι είχε πρόσβαση σε άτομα με ειδικές ανάγκες..

αντε τώρα.. και δώ ο κάθε μαλάκας για να μην πληρώσει 5 ευρώ στο πάρκιν πάει και κλείνει την ράμπα στα πεζοδρόμια (όπου αυτή υπάρχει)

trooper

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2005
Like
28
Πόντοι
0
Μαγκες ημουν εθελοντης στην παραολυμπιαδα ( και στην ολυμπιαδα). Πιο συγκεκριμενα ημουν στο Βολλευ καθιστων. Εκει να δειτε λεβεντια!!

Να βλεπεις ανθρωπους να σερνονται στο εδαφος, χωρις ποδια, χωρις καν μηρους και να αγωνιζονται για την εθνικη τους ομαδα. Πραγματικα συγκινηθηκα πολυ... Η φοβεροτερη εικονα ηταν του προπονητη της Εθνικης Ομαδας των ΗΠΑ οπου ο τυπος ειχε ενα ποδι κι αυτο τουμπανο απο το πρηξιμο, δεν ειχε χερια και ηταν στο παγκο της ομαδας, εγραφε σε φορητο υπολογιστη παρακαλω με κατι προεκτασεις των χεριων που κατεληγαν σε 3 μεταλλικα δαχτυλα (κατι σαν τριαινα φανταστειτε) που ανοιγαν οταν ηθελε να γραψει μονο. Ο λογος των πολλαπλων ακρωτηριασμων ηταν ο σακχαρωδης διαβητης. Παρολα αυτα δεν το εβαλε κατω. Εμεις εδω βλεπουμε ανθρωπους με αναπηριες και τους αντιμετωπιζουμε σαν ανημπορους. Στο εξωτερικο ειναι κατι συνηθισμενο να κανουν οτι και οι αρτιμελεις. Το παιδακι που εξεφρασε την απορια σε προηγουμενο post ηταν δικαιολογημενο γιατι στο εξωτερικο ολοι κυκλοφορουν κανονικα, χωρις προβληματα παντου ενω εδω ουτε υποδομες υπαρχουν για να κυκλοφορησουν ουτε το στενο τους περιβαλλον τους το επιτρεπει... Δηλαδη ο αριθμος των αναπηρων σε ποσοστο ειναι πανω κατω ο ιδιος αλλα εκει κυκλοφορουν, ενω εδω ειναι κλεισμενοι στο σπιτι....

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Για μενα προσωπικα , οι αναπηροι ειναι ΗΡΩΕΣ !!!
Κατι ξερω εγω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom