Νέα

Τραγικη συμπτωση:σκοτωθηκε σε τροχαιο ο γιος του ιδιοκτητη "Zaharias"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι ευχαρίστηση βρισκουν καποιοι να τρεχουν με ταχυτητα αεροσκαφους.
Καποιο ελλειμμα προσωπικοτητας πρεπει να υποκρυπτει αυτο.

ειναι θεμα ορμονικο.
οπως η προγεστερονη κανει τις γυναικες καταθλιπτικες
ετσι η τεστοστερονη κανει τους ανδρες επιθετικους και γκαζοφονιαδες
για αυτο οι γυναικες , οι πουστιδες και οι γεροι πανε πιο σιγα.
το γκαζι ειναι για τον νεαρο αντρα επιδειξη ανδρισμου και ικανοποιηση νικης σαν να κερδιζει σε πυγμαχικο αγωνα. η γυναικα που επηρεαζεται κυριως απο οιστρογονα ο εγκεφαλος της παει πολυ πιο σιγα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ετσι η τεστοστερονη κανει τους ανδρες επιθετικους και γκαζοφονιαδες
Tρίχες. Δηλαδη οποιος δεν τρεχει σαν μαλακας δεν ειναι αντρας?

Υπαρχει και κατι που τιθασευει τις ορμες, κι αυτο λεγεται μυαλο.
Αν εννοεις οτι τρεχουν οσοι ειναι τοσο βλακες που δεν μπορουν να τιθασευσουν τις ορμες τους, το δεχομαι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και εγω τρεχω παντως μου αρεσει η ταχυτητα και αρεσει παντα στις γυναικες

οσες εχω συνοδιγες παντα τις ρωταω αν σου αρεσει η ταχυτητα και ολες μου λενε ναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Tρίχες. Δηλαδη οποιος δεν τρεχει σαν μαλακας δεν ειναι αντρας?

Υπαρχει και κατι που τιθασευει τις ορμες, κι αυτο λεγεται μυαλο.
Αν εννοεις οτι τρεχουν οσοι ειναι τοσο βλακες που δεν μπορουν να τιθασευσουν τις ορμες τους, το δεχομαι.
ορθα το δεχεσαι.
πολυ τεστοστερονη μπορει να εχουμε οι μισοι αντρες.
απο αυτους 1 στους 100 στουκαρει με το γκαζι και 1 στους 100 μπλεκει σε καυγαδες με ξυλο, οι υπολοιποι 98 κραταμε τις ορμες μας γιατι βαζουμε την λογικη πιο πανω

Hamc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0
...Πριν από πέντε χρονια, τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος, συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί, όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο του super car και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα...

Την ειχε γλυτώσει μια φορά αλλα μαλλον δεν βάλανε μυαλό πατέρας και γιος

...Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, είχε στα χέρια του ένα Golf GTi ασημί χρώματος.
Διαθέτει έναν 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης, με την απόδοσή του να είναι στα 245PS. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο νεαρός Αλέξανδρος -λάτρης των δυνατών αυτοκινήτων- είχε ανεβάσει με πρόγραμμα την ιπποδύναμη του σε πάνω από 300 ίππους, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα εύκολα στον συγκεκριμένο κινητήρα.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με βάρος κάτω από 1400 κιλά που στην περίπτωση αυτή διαθέτει 4,6 ίππους ανά κιλό, δύναμη που συναντάμε κυρίως σε αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το 0 στα 100km/h επιτάχυνσης καλύπτονται σε κάτω από 6 δευτερόλεπτα. Η τιμή του είναι στα -περίπου- 40.000€...

Και ο δρόμος εκεί δεν είναι για πάνω από 50

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
και εγω τρεχω παντως μου αρεσει η ταχυτητα και αρεσει παντα στις γυναικες

οσες εχω συνοδιγες παντα τις ρωταω αν σου αρεσει η ταχυτητα και ολες μου λενε ναι

Αν δεν ασχολεισαι με παιδικα παιχνιδια τρεξε αφοβα τυπε  :S

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τις ιδιες μαλακιες κανουμε οι περισσοτεροι. Τα ιδια εκανα και εγω στα 20 μου, κι ας ειχα αγορασει εγω το αμαξι και το πονουσα οσο ναναι, διοτι αν το στουκαριζα, αντε να βρω λεφτα να ξαναπαρω.(Ολοι ειχαν τσονταρει... Μαμα, Παππους,Γιαγιαδες, αδελφος, Νονα...) Ευτυχως δεν επαθα τιποτα και το κυριοτερο δεν εκανα κατι σε καποιον αλλον που δεν εφταιγε.
Δεν υπαρχει ομως καμια συμπτωση... Αυτα τα κακομαθημενα κωλοπαιδα που τα εχουν βρει ετοιμα (δεν ειναι κακο αυτο, αλλα το "κακομαθημενα" ειναι πολυ καλο) νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απ τ αρχιδια.
Πριν κανα μηνα παλι ο 19χρος γιος του Νικου Πατερα (Πρωην προεδρου του Βαζελου) στουκαρησε στην παραλιακη με συνοδηγο τον εγγονο του Εβερτ. Τον μαζεψανε με το κουταλακι... Δεν ξερω αν την εβγαλε τελικα...

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Aμφιβάλλω αν κανείς από αυτούς που βάζουν τα λεφτά, στέλνουν τα καμάρια τους σε Σχολές Ασφαλούς Οδήγησης.
Φονικό όπλο που λέει κι ο Ιαβέρης

Απ'την άλλη τα τροχαία είναι η τελευταία μορφή δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Δεν ενδιαφέρει φτωχός ή πλούσιος ..

Ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη και ανακρίνεται...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Ισχυουν αυτα που λες...απ την αλλη ομως ανοησια εχουμε κανει ολοι μας ...η ταχυτητα ειναι αυτη ομως που καταδικαζει...
Οταν τρεξεις κι οχι κατα αναγκη υπερβολικα δεν προλαβαινεις να διορθωσεις πιθανη βλακεια δικια σου η του αλλου
Γυρναω καθε βραδυ απο παραλιακη φετος εχουν ανοιξει μετα απο πολλα χρονια 5-6 μαγαζια
Στην Αλιμου ολοι καβαλανε μπαρες ,καγκελα κι οτι αλλο θες
Μια γκομενα με τακουνια να παραπατησει την καθαρισες με 40 χλμ
Πιο κατω στις νησιδες της Γλυφαδας το ιδιο βγαινουν τα αγγλακια μεσα απο τα δεντρα

Οι πεζοι το εχουν τερματισει με την απαθεια τους, Καμια παιδεια, χειροτεροι απ τους καγκουρες οδηγους

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Άλλη μια Συνομωσία των Γερμανών εναντίον του ανθού της ελλαδιτικης νεολαίας ... Γερμανοί αυτοί που καθάρισαν τον Παντελο της καρδιάς μας με την δολοφονική μερσεντέ το ´16, Γερμανοί αυτοί που καθάρισαν και τον συγκεκριμένο πιτσιρικά με το γκοκλφακι τούμπανο ...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Υιοί :
Βακακης Τροχαίο
Ζαχαριάς Τροχαίο

Ο Μουστάκας (παιχνίδια)  έχει γιό?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Υιοί :
Βακακης Τροχαίο
Ζαχαριάς Τροχαίο

Ο Μουστάκας (παιχνίδια)  έχει γιό?

Και ο τζάμπος τζούνιορ γερμανικό  αμάξι οδηγούσε , να μην το ξεχνάμε  ... η λύκαινα του Βερολίνου έχει βαλθεί να μας ξεκληρίσει ...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.835
Πόντοι
3.715
δυστυχώς η έλλειψη παιδείας σε συνδυασμό με πολλές άλλες παραμετρικές στρεβλώσεις σε πληθώρα επιπέδων ηθικής, κοινωνικής, συναισθηματικής ανωριμότητας οδηγούν στον τάφο νέους, γέρους, παιδιά.
Ο Ιαβέρης τα έχει πει, τα έχει δείξει, τα έχει γράψει καλύτερα από τον καθένα.

Κρίμα είναι ο χαμός ενός νέου, μεγάλο κρίμα, αλλά από μια άλλη γωνία θέασης ίσως κι αναπόφευκτο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.835
Πόντοι
3.715
Και ο τζάμπος τζούνιορ γερμανικό  αμάξι οδηγούσε , να μην το ξεχνάμε  ... η λύκαινα του Βερολίνου έχει βαλθεί να μας ξεκληρίσει ...

το ΑΚ47 δε σκοτώνει αν δεν πατήσεις τη σκανδάλη

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Αντίθετα με τα παιχνίδια που πουλάνε οι πατέρες των εκλιπόντων η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές και επίδειξη ανύπαρκτων ικανοτήτων

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
...
Κρίμα είναι ο χαμός ενός νέου, μεγάλο κρίμα, αλλά από μια άλλη γωνία θέασης ίσως κι αναπόφευκτο.

Δες το αλλιώς : Πόσα δυνητικά μελλοντικά θύματα τους στην άσφαλτο σώθηκαν χάρη στον θάνατο τους ?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Κοπανος δημοσιογράφος σε δράση :

Δηλ. περίπου έφταιγε δρόμος και ο άσφαλτοτάπητας ... και όχι η κουλομαρια που οδηγούσε ...

piii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
320
Πόντοι
281
Υπάρχει ένα ρητό που λέει τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.
Και φυσικά και λίγη νοημοσύνη απο αυτόν που βρίσκεται πίσω απο το τιμόνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom