Νέα

Τούτι-φρούτι (γερμανικό-ιταλικό)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια θα ηθελα να μου πειτε εναν τροπο με τον οποιο μπορω να παρω στα χερια μου ολη τη σειρα ή εστω καποια απο τα επεισοδια της παλιας σειρας σε dvd!!!!!!!εχω μπει σε καποιο σαιτ αλλα απλα εχει βιντεακια αποσπασματικα απο ολα τα χρονια του παιχνιδιου και κυριως με τα κοριτσια cin-cin!επισης ηθελα να εχω σε dvd τις εκπομπες στις αρχες  του 1990 της rai uno + due που παρουσιαζαν οι alba parieti,simona tagli,pamela prati και valeria marini!!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τί μου θύμισες ρε φίλε...Να ψάξουμε αν κυκλοφορεί και το "Τώρα το κάτι άλλο - Ροζ ιστορίες"...Μαζί με το Τούτι Φρούτι αποτέλεσαν τα πρώτα "πορνό" της ελληνικής τηλεόρασης, από τον ΑΝΤ1....Ο οποίος συνεχίζει επάξια την παράδοση με σχολικές τσόντες από ερασιτέχνες σκηνοθέτες..

Τις τσόντες του New Channel τις θυμάται κανείς;

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Αν τις θυμάμαι λέει.Το Colpo Grosso?Το άστρο το κάνάλι το θυμόσαστε?Αχχχχχχ!Αυτές ήταν εποχές.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Mία άλλη σειρά γαλλική βασισμένη σε έργα κλασσικής ερωτικής λογοτεχνίας τη θυμάται κανείς;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
παιδια θα ηθελα να μου πειτε εναν τροπο με τον οποιο μπορω να παρω στα χερια μου ολη τη σειρα ή εστω καποια απο τα επεισοδια της παλιας σειρας σε dvd!!!!!!!εχω μπει σε καποιο σαιτ αλλα απλα εχει βιντεακια αποσπασματικα απο ολα τα χρονια του παιχνιδιου και κυριως με τα κοριτσια cin-cin!επισης ηθελα να εχω σε dvd τις εκπομπες στις αρχες  του 1990 της rai uno + due που παρουσιαζαν οι alba parieti,simona tagli,pamela prati και valeria marini!!!!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Θυμάσαι πώς έλεγαν τη βοηθό του παρουσιαστή στο γερμανικό; Δεν τα έβγαλε ποτέ...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Θυμάσαι πώς έλεγαν τη βοηθό του παρουσιαστή στο γερμανικό; Δεν τα έβγαλε ποτέ...

Monique η ολλανδεζα με το ασπρο βαμμενο μαλλι(στυλ helen duval) και το μπουστο το τρελο!!!!!!!

Επισκέπτης
επειδη ειμαι μικροσ ηλικιακα! κ δεν τα προλαωα αυτα! μπορειτε να μου πιτε τι ειδουσ εκπομπεσ ειανι αυτεσ?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Βιντεάκια που βρήκες; Αυτά που έχει στο RTL.de δεν μπορώ να τα δω. Εμένα μου άρεσαν πιο πολύ οι φάσεις με τις παίκτριες!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βιντεάκια που βρήκες; Αυτά που έχει στο RTL.de δεν μπορώ να τα δω. Εμένα μου άρεσαν πιο πολύ οι φάσεις με τις παίκτριες!

και εμενα....ειδικα με την πρωτη παικτρια η οποια ηταν και μουναρα......μυριαμ την λεγανε!!!!!!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Και επίσης, καλύτερο το Γερμανικό από το Ιταλικό κατά τη γνώμη μου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το Η8 το θυμαμαι και εγω.....χεχεχεχεχεχε 0:) Οπως και το τουτι φρουτι και κατι ταινιες που εβαζε το RTL.........λοοοοοοοοοοοολ :cheesy:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
καλά ρε το κανάλι Η8 του 'Λεωνίδα ψησταριές' δεν το θυμάστε? Μιλάμε μέρα  μεσημέρι και να βάζει την Τερέζα Ορλόφσκι να τον παίρνει απο πίσω στα ίσια :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Αυτό και αν δεν ήταν κανάλι δυνατό...

Και τσόντες και ʼννα Μρώνη (τραγουδιάρα και τότε γκόμενα του καναλάρχη)!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Μέγας Λεωνίδας το έχει το μαγαζί ακόμα στην Πειραιώς.Νομίζω στη συμβολη με Ιερά Οδό.Το κανάλι το ΗΤΑ-8 ήταν ακριβώς δίπλα στο μαγαζί του,εκεί που είναι τωρα το μαγαζί το VOX.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ο Μέγας Λεωνίδας το έχει το μαγαζί ακόμα στην Πειραιώς.Νομίζω στη συμβολη με Ιερά Οδό.Το κανάλι το ΗΤΑ-8 ήταν ακριβώς δίπλα στο μαγαζί του,εκεί που είναι τωρα το μαγαζί το VOX.

Ναι όντως αλλά πάει η ψυχαγωγία του λαού!

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1

φίλε μου ποιο είναι το site που έχει βιντεακια αποσπασματικα;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Monique η ολλανδεζα με το ασπρο βαμμενο μαλλι(στυλ helen duval) και το μπουστο το τρελο!!!!!!!
www.moniquesluyter.com/menu.htm]Monique Sluyter[/url] το όνομά της. Το link είναι το επίσημο site της. Και το βιντεάκι από Tutti Frutti εδώ! Μιλάμε για αρχειακό υλικό.  ;) Έχω και πολλά άλλα... αν ενδιαφέρεστε ανεβάζω κανένα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Τί μου θύμισες ρε φίλε...Να ψάξουμε αν κυκλοφορεί και το "Τώρα το κάτι άλλο - Ροζ ιστορίες"...Μαζί με το Τούτι Φρούτι αποτέλεσαν τα πρώτα "πορνό" της ελληνικής τηλεόρασης, από τον ΑΝΤ1....Ο οποίος συνεχίζει επάξια την παράδοση με σχολικές τσόντες από ερασιτέχνες σκηνοθέτες..

Τις τσόντες του New Channel τις θυμάται κανείς;

Παιδια θυμαστε τις μουνιτσες του ΑΝΤ1 απο το 3-2-1 ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom