Νέα

Toys strip club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kollibrris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ronnie J

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
171
Πόντοι
0
Οι τιμές είναι αυτές που είναι. Το θεωρώ απίθανο να μειωθούν. Πληρώνεις επειδή είναι strip. Στα strip που πληρώνεις 80 και 100 για "φουλ" πρόγραμμα αυτές οι γκόμενες είναι του 20άρικου.
Στα strip που πληρώνεις 250 το full (όσες το προσφέρουν), επίσης αυτές οι γκόμενες δε δικαιολογούν αυτά τα χρήματα. Το έχουμε ξαναπεί ότι το λεγόμενο vfm πάει περίπατο εκεί. Και δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα διαθέτει ο καθένας, αλλά με το τι αγοράζεις με αυτά τα χρήματα. Είναι η φάση, πάω εκεί γιατί γουστάρω να συνδυάσω το ποτάκι μου με γκομενάκια και αν θέλω κάτι παραπάνω το πληρώνω πολύ παραπάνω.
Τα γούστα πληρώνονται. Συμφωνώ ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι παραπάνω από όσο θα έπρεπε, αλλά από την άλλη μπορείς να κοστολογήσεις την ψευδαίσθηση? Οπότε μάλλον αυτό που μετράει, είναι το αποτέλεσμα. Να φύγεις χαρούμενος. Να φύγεις ικανοποιημένος. Να ξεχάσεις για αυτές τις λίγες ώρες την πέζή καθημερινότητα.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.726
Πόντοι
206
Τα γούστα πληρώνονται. Συμφωνώ ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι παραπάνω από όσο θα έπρεπε, αλλά από την άλλη μπορείς να κοστολογήσεις την ψευδαίσθηση? Οπότε μάλλον αυτό που μετράει, είναι το αποτέλεσμα. Να φύγεις χαρούμενος. Να φύγεις ικανοποιημένος. Να ξεχάσεις για αυτές τις λίγες ώρες την πέζή καθημερινότητα.
Μπορώ να κοστολογήσω τα πάντα (η σχεδόν τα πάντα). Αλλά έτσι είναι, όπως το γράφεις :hi:
Και φυσικά, όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη κλπ ημέρα να σκέφτεσαι "καλύτερα να μην είχα ξοδέψει αυτά τα χρήματα". Θα συμβεί σίγουρα, αλλά αν επαναλαμβάνεται και είναι συχνό, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Ronnie J

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
171
Πόντοι
0
Μπορώ να κοστολογήσω τα πάντα (η σχεδόν τα πάντα). Αλλά έτσι είναι, όπως το γράφεις :hi:
Και φυσικά, όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη κλπ ημέρα να σκέφτεσαι "καλύτερα να μην είχα ξοδέψει αυτά τα χρήματα". Θα συμβεί σίγουρα, αλλά αν επαναλαμβάνεται και είναι συχνό, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Ούτε συζήτηση επ' αυτού συναγωνιστή. Πάω στο στριπτιτζάδικο κυριολεκτικά για να κάψω το μπάτζετ που έχω στην τσέπη και έχω μετανιώσει μόνο επιλογές λίγων δεσποινίδων. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το στριπτιτζάδικο είναι πεταμένα λεφτά, αφού εκεί κάνω κέφι. Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ να το συζητάμε. :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom