kollibrris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Μιάς και είναι κάτι καινούριο και δεν υπάρχει θέμα ξεχωριστό ας ανοίξουμε και αυτό το νήμα για αυτό το νέο(μόλις μερικές μέρες)μαγαζί για να μοιραστούμε οικοθεν εμπειρίες. Όπως έγραψα και στην ημερήσια ενημέρωση είναι ένας μακρόστενος χώρος αλλά πολύ οικείος για τον πελάτη, με σωστό φωτισμό, μικρή πίστα με στύλο για τον χορό της εκάστοτε στρίπερ που ανεβαίνει πάνω και πολύ ωραίες κοπέλες. Χθές Σάββατο είχε 10 κοπέλες περίπου(όλες ουκρανές και ρωσίδες ή γενικά από πρώην ΕΣΣΔ)από τις οποίες δεν ήξερα ποιά να πρωτοδιαλέξω..Κορυφαίες για τα δικά μου γούστα η ντιάνα με την λία, αλλά έχει και ένα πολύ ζεστό ξανθό μίλφ με πανέμορφα πράσινα μάτια..συν 6-7 κοπέλες πολύ όμορφες..Το απλό ποτό της κοπέλας έχει 7 ευρώ και το διπλό 15 αν δε κάνω λάθος. Έχει πριβέ χώρο για χορούς όπως όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά και οι απλοί χοροί γίνονται σε κοινή θέα. Απλός χορός 10 ευρώ, απλό πριβέ 50 και "κανονικό" 100. Τα ποτά που πήραμε εγώ και η παρέα μου αρκετά καλά και η εξυπηρέτηση από τους σερβιτόρους ήταν πολύ καλή. Πραγματικά περάσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ και σίγουρα θα επανέλθουμε.