Νέα

Τουρκία: Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/2334360.jpg[/img[/URL]]

Ερευνώνται όλα τα σενάρια - Η αστυνομία αρχικά υπέθεσε ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ακολούθως όμως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της δολοφονικής ενέργειας.

Με μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του βρέθηκε νωρίς το πρωί στο σπίτι του στο Βόσπορο, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ.

Οι τουρκικές αρχές ερευνούν όλα τα σενάρια, καθώς αρχικά υπέθεσαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ στη συνέχεια βρήκαν στοιχεία που ενδεχομένως να παραπέμπουν σε δολοφονία. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

Ο 38χρονος γιος του Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ εντοπίστηκε από τους σωματοφύλακές του, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, ενώ ήταν εκείνοι που τον βρήκαν στο κρεβάτι του, με το πυροβόλο όπλο ακριβώς δίπλα του.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/world/article/741782/tourkia-nekros-me-sfaira-sto-kefali-o-gios-tou-proin-prothupourgou-mesout-gilmaz/]Πηγή[/url[/URL]]
 

Συνημμένα

  • ...jpg
    ...jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Εσπευσμένα απ' τις ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη ο Μεσούτ Γιλμάζ - Μυστήριο για την ώρα ο θάνατος του 38χρονου γιου του

Turkey+-+police.jpg


Νεκρός στο κρεβάτι του, με σφαίρα στο κεφάλι, βρέθηκε πριν από λίγες ώρες ο μεγαλύτερος γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Γιαβούζ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η Hurriyet, ο 38χρονος είχε δεχθεί μια σφαίρα και κάποιοι έκαναν λόγο για αυτοκτονία, καθώς φέρεται να είχε περάσει μόνος του τη νύχτα, στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη. Όμως ακόμα είναι πολύ πρόωρο να βγουν συμπεράσματα και η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του θανάτου του.

«Μπήκαμε το πρωί με βοήθεια κλειδαρά και βρήκαμε ένα όπλο πλάι του» κατέθεσε ένας απ' τους σωματοφύλακες του Μεχμέτ Γιλμάζ.

Πηγή

Ο πατέρας του, Μεσούτ Γιλμάζ, που βρισκόταν στις ΗΠΑ έφυγε εσπευσμένα με αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη μόλις έμαθε τα τραγικά νέα, επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού. Σύμφωνα με τον ίδιο το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 9 το πρωί.

Ο 70χρονος Μεσού Γιλμάζ, του κεντροδεξιού κόμματος ANAP έχει διατελέσει τρεις φορές πρωθυπουργός της Τουρκίας.
 

Συνημμένα

  • ...jpg
    ...jpg
    163,8 KB · Εμφανίσεις: 10

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μεγαλο μουνι ο πατερας :vomit:
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
τουλαχιστον αυτοι δινουν ενα μαθημα στα παιδια τους οταν "παραπατανε"
οι δικοι μας εδω  κοτες λυρατες ειναι
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.923
Κριτικές
39
Like
5.041
Πόντοι
2.696



Τι μουνάρα κυκλοφορούσε ο πούστης...
 

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
447
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
>:(
 

Συνημμένα

  • _-_7_1%7E1.JPG
    _-_7_1%7E1.JPG
    74,3 KB · Εμφανίσεις: 7
Δ

Διαγραμμένο μέλος 177515

Επισκέπτης
Κατι δε παει καλα με τους απεναντι!
 
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Αυτοκτόνησε για να μην μείνει παράλυτος ο γιος του Μεσούτ Γιλμάζ;

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMTIvMTcvMTgzMTUyM180XzE1MTM0MTQ2MjcyNWpmZC5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κεντ της Κωνσταντινούπολης αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο έπασχε ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας - Πώς έμαθαν το τραγικό γεγονός οι γονείς του
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη που θα μπορούσε να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ, έκανε σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Κεντ της Κωνσταντινούπολης και στην οποία αναφέρεται το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο έπασχε ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας.

Ο 38χρονος ήταν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Πανεπιστημίου Κεντ, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Γιλμάζ έπασχε από επιληψία του κροταφικού λοβού και μετά από ορισμένες επιπλοκές που τον οδηγούσαν στην παράλυση η υγεία του επιδεινώθηκε. Είχε πιεστεί πολύ, δεν μπορούσε να αντέξι αυτήν την κατάσταση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας»
Ο 38χρονος Γιαβούζ Γιλμάζ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στην περιοχή Μπεϊκόζ της Κωνσταντινούπολης το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιος του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού εντοπίστηκε από σωματοφύλακές του με μία σφαίρα στο κεφάλι και δίπλα του ένα όπλο Smith and Wesson, το οποίο ανήκε στον πατέρα του.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να αποκλείσουν εντελώς το ενδεχόμενο της δολοφονίας, τονίζοντας οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

«Μπήκαμε με τη βοήθεια ενός κλειδαρά το πρωί και βρήκαμε ένα όπλο δίπλα του», δήλωσαν οι σωματοφύλακες του στη μαρτυρία τους.

Ο φίλος της οικογένειας Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν την άφιξη του ζεύγους Γιλμάζ όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται για αυτοκτονία το μόνο που δήλωσε ήταν «να μην συμβεί σε κανέναν τέτοιος θάνατος».

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο Γιλμάζ είχε χωρίσει με την επί τριετία σύντροφό του, την αθλητικογράφο Νεσέ Σαπμάζ, η οποία αφού χώρισαν έκανε σχέση με τον ηθοποιό Κιβάντς Τατλιτούγ.

Ο Γιαβούζ είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν των ΗΠΑ και για ένα διάστημα ήταν ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου και ενός εστιατορίου.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/world/article/742001/autoktonise-gia-na-min-meinei-paralutos-o-gios-tou-mesout-gilmaz/]Πηγή[/url[/URL]]
 

Συνημμένα

  • ......jpg
    ......jpg
    80 KB · Εμφανίσεις: 35

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Μηνύματα
1.125
Like
44
Πόντοι
16
Ζωή σέ μάς. Νά ζήσουμε καί νά μήν τόν θυμώμαστε. 1 λιγώτερος, 79,999,999 άκόμα καί τελειώσαμε μέ δαύτους.
 

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.337
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Δυστυχώς είναι πολλοί, συγκροτημένοι, με μακρόπνοο στόχο και αρχιδάτο αφέντη. Εμείς είμαστε λίγοι, σκόρπιοι, δεν βλέπουμε πιο μακριά απ τη μύτη μας, και μας κυβερνάει ντενεκές ξεγάνωτος.....
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.424
Κριτικές
15
Like
6.107
Πόντοι
1.496
Μεγαλωσαμε με το θεσφατο οτι η Τουρκια ειναι μεγαλη αλλα παμφτωχη και δε πρεπει να μας ανησυχει. Ολοι ειδαμε οτι καθε αλλο παρα ισχυει αυτο. Εργοστασια, βιομηχανια, εξαγωγες, τουρισμος, κινηματογραφος-τηλεοραση που εξαγεται με μεγαλη επιτυχια αφου ειναι υψηλης ποιοτητας προιον, κατασκευαστικος οργασμος, αγροτικη παραγωγη, κλαδος τροφιμων, μεταποιηση, η λιστα ειναι ανεξαντλητη. Και φυσικα νοικοκυραιοι ανθρωποι που εργαζονται σκληρα και προοδευουν. Και ενας και μοναδικος ισχυρος ηγετης. Ας οψονται οσοι συνεβαλλαν για να απωλεσει η Ελλαδα την Ιωνια, την Ανατολικη Θρακη και μετεπειτα τη Κωνσταντινουπολη. Εθνικος διχασμος, ΚΚΕ που αγωνιστηκε κατα της "ιμπεριαλιστικης επεκτατικης" πολιτικης της Ελλαδος στη Μικρα Ασια. Και απο τοτε βραζουμε στο ζουμι μας στα στενα ορια. Ηρθε και η κακοδιαχειρηση και εδεσε, ειμαστε εδω που ειμαστε. Τελμα. Οσο για τον αυτοκτονησασα, παλικαρι. Προκειμενου να μη ζησει με την ασθενεια που του λαχε, ελυσε δραστικα το ζητημα. Σεβασμος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom