Νέα

Του έχει βγει από τη μύτη με τις τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ένας κολλητός μου από τα χρόνια του γυμνασίου, αν και είχε κόλλημα με τις τρανς, μου δήλωσε πρόσφατα ρητά ότι θα κόψει να πηγαίνει μαζί τους γιατί έχει ξενερώσει από το πόσο εκμεταλλεύονται τον πελάτη.
Ισχυρίζεται συγκεκριμένα, ότι ειδικά εκείνες που κάνουν πεζοδρόμιο, σου λένε ένα ποσό με την υπόσχεση ότι κάνουν ότι γουστάρεις και με το που πάς στο διαμέρισμά τους, ή σε ξενοδοχείο, σε αρχίζουν σε δεύτερο σκληρό παζάρι για να τους δώσεις ακόμη περισσότερα χρήματα. Πολλές μάλιστα, το κάνουν όταν ήδη σε έχει πνίξει η καύλα, οπότε σα ναρκωμένος τους τα χώνεις. Ρωτώντας τον γιατί δεν κάνει φασαρία, ή δεν την κάνει, μου λέει ο φίλος ότι αφενός δε θες να χάσεις τα λεφτά που έχεις σκάσει αρχικά, αφετέρου σου ?χει φτάσει η καύλα στο λαρύγγι και σε κάθε περίπτωση για σεξ έχεις πάει και όχι για να τσακωθείς.
Εγώ του είπα πώς με πουτάνες δε συμβαίνει ποτέ αυτό, και ότι είναι ντόμπρες οι περισσότερες ακόμη και στο πόσο χρεώνουν και στο τι υπηρεσίες προσφέρουν. Του είπα ακόμη, ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι «πούστικη» -μεταφορικά και κυριολεκτικά. Λέει πάντως πώς είναι αηδιασμένος από αυτή την τόση εκμετάλλευση και ότι θα το κόψει το σπορ. 

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
E, ναί. Έτσι όπως στα λέει είναι. Με μία βόλτα στην Συγγρού άν έχεις και λίγο καλό μάτι θα το καταλάβεις ότι είναι χάλια η όλη φάση.

Πρίν καμιά εβδομάδα δεν ξέρω αν το είδατε στο extra3 με έναν τύπο που έλεγε ότι είχε πάρει τραβέλι απο Συγγρού και μόλις του έδωσε τα χρήματα τον κοπάνησε στο κεφάλι με την τσάντα και τρέχανε αίματα απο την μύτη του.

Μακρυά απο τα τραβέλια... μόνο σε κανένα μπουρδέλο και πολύ είναι.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καλά, δεν του έφτανε το πάθημά του, ήθελε να βγεί και στην τηλεόραση να το καταγγείλει ο μαλάκας;  :2funny:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
χαχαχαχαχ είναι ένα νούμερο ο "κωλοτούμπας" για όσους τον ξέρουνε.
Είναι καλεσμένος πάντα στην εκπομπή "Δεν ήξερες δεν ρώταγες" και απλά το ανέφερε επειδή η εκπομπή έχει όλο πάρε δώσε με τραβέλια!
Αποκλείετε να μην την ξέρει ο φίλος σου!  ;)

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εκπομπή "Δεν ήξερες, δε ρώταγες"; Ούτε που την έχω ξανακούσει!  :huh:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Κάθε Σάββατο & Τετάρτη 12 με 2 την νύχτα έχει μάλιστα και show απο το Baby Gold στο τέλος της εκπομπής :thumbsup:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36

Φίλε Andras37Athina,

Δεν έχω ποτέ με τραβέλι, ενω με παρέα για τη φάση έχω περάσει από Συγγρού. ΟΛΟΙ οι γνωστοί και φίλοι που έχουν πάρει τραβέλια μου έχουν πει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Μα ΑΚΡΙΒΩΣ...

"Δώσε κάτι παραπάνω για special περιποίηση"  ...Παπάρια...

ΜΑΚΡΥΑ!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
δεν είναι τυχαίο που λέμε σε ανθρώπους που δεν μας φέρονται τίμια ότι μας έκαναν "πουστιά".

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χαχαχαχαχ είναι ένα νούμερο ο "κωλοτούμπας" για όσους τον ξέρουνε.
Είναι καλεσμένος πάντα στην εκπομπή "Δεν ήξερες δεν ρώταγες" και απλά το ανέφερε επειδή η εκπομπή έχει όλο πάρε δώσε με τραβέλια!
Αποκλείετε να μην την ξέρει ο φίλος σου!  ;)

Ωχ ναι το είδα αυτό!
Παίδες η εκπομπή αυτή είναι το τελευταίο προπύργιο της trash tv στην Έλλάδα. Κόψανε το "Ζευγάρι της χρονιάς" και έχει μείνει μόνο αυτό. Μιλάμε για έπος κάθε φορά. Φυσικά ο τυπάς είναι για σκότωμα με καραμπίνα.

Πάντως σχετικά με το θέμα. Αυτό δεν συμβαίνει και με κανονικές πουτάνες που κάνουν πιάτσα; Η και με αυτές στα μπουρδέλα; Σκευτήτε το λίγο. Όταν λέει η τσατσα "σπέσιαλ περιποίηση", "όλες τις στάσεις", "μένει ώρα στο δωμάτιο" και μετα η γκόμενα είναι σαν ζόμπι.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Ρε παιδια αν ηταν ντομπρα τα τραβελια και οι πουστηδες τοτε
δεν θα υπηρχε η εκφραση οτι αυτος ειναι πουστης.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Ένας κολλητός μου από τα χρόνια του γυμνασίου, αν και είχε κόλλημα με τις τρανς, μου δήλωσε πρόσφατα ρητά ότι θα κόψει να πηγαίνει μαζί τους γιατί έχει ξενερώσει από το πόσο εκμεταλλεύονται τον πελάτη.
Ισχυρίζεται συγκεκριμένα, ότι ειδικά εκείνες που κάνουν πεζοδρόμιο, σου λένε ένα ποσό με την υπόσχεση ότι κάνουν ότι γουστάρεις και με το που πάς στο διαμέρισμά τους, ή σε ξενοδοχείο, σε αρχίζουν σε δεύτερο σκληρό παζάρι για να τους δώσεις ακόμη περισσότερα χρήματα. Πολλές μάλιστα, το κάνουν όταν ήδη σε έχει πνίξει η καύλα, οπότε σα ναρκωμένος τους τα χώνεις. Ρωτώντας τον γιατί δεν κάνει φασαρία, ή δεν την κάνει, μου λέει ο φίλος ότι αφενός δε θες να χάσεις τα λεφτά που έχεις σκάσει αρχικά, αφετέρου σου ?χει φτάσει η καύλα στο λαρύγγι και σε κάθε περίπτωση για σεξ έχεις πάει και όχι για να τσακωθείς.
Εγώ του είπα πώς με πουτάνες δε συμβαίνει ποτέ αυτό, και ότι είναι ντόμπρες οι περισσότερες ακόμη και στο πόσο χρεώνουν και στο τι υπηρεσίες προσφέρουν. Του είπα ακόμη, ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι «πούστικη» -μεταφορικά και κυριολεκτικά. Λέει πάντως πώς είναι αηδιασμένος από αυτή την τόση εκμετάλλευση και ότι θα το κόψει το σπορ. 

Να δωσεις συγχαρητηρια στον φίλο σου !!
Αν του πηρε τρία χρόνια να το καταλάβει και τρία χρόνια του τα μασάνε κανονικά ε τι να πω ....
Πες του να κάτσει σπιτι καλλιτερα

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Φαντάσου βρε φίλε τι αισχρή εκμετάλλευση πέφτει σε αυτό το είδος, για να σιχαθεί ο άνθρωπος το ίδιο το βίτσιο του!  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom