Νέα

Toshiba L750-1LU - Θέμα με ήχο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anakasioths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 802
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το εν λόγω laptopάκι και διαπιστώνω το εξής θέμα.
Ο ήχος είναι αισθητά χαμηλότερος από τον ήχο που παρήγαγε ένα Vaio που είχα.
Συνδέω πχ εξωτερικά ηχεία 20 watt, και εκεί που σε άλλο laptop βάζοντάς τα στο τέρμα γινόταν πανικός, τώρα ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός.
Πέρα από αυτό, το μηχάνημα τρώει και τα κολληματάκια του, πράγμα που δεν δικαιολογείται για ολοκαίνουριο laptop.
Έχει κανείς υπ'όψιν του τί μπορεί να παίζει (κάρτα ήχου, drivers, ο,τιδήποτε), ή να τους το στείλω όπως μου το φέρανε για αντικατάσταση ξέρωγω???  :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Στειλτο πίσω. Η Τoshiba τωρα τελευταία, τα χει γαμησει ελαφρως τα λαπτοπ της .. αλλα εχει καλή αντιπροσωπεία ακομη...

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
To οτι ακουγεται χαμηλα δεν σημαινει απαραιτητα πως ειναι χαλασμενο,μπορει το λαπτοπ απο μονο του να μην εχει δυνατα ηχεια.Πχ το δικο μου netbook συγκεκριμενα,συγκριτικα με ενος φιλου το netbook,το δικο μου ακουγεται πολυ χαμηλοτερα!

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
To οτι ακουγεται χαμηλα δεν σημαινει απαραιτητα πως ειναι χαλασμενο,μπορει το λαπτοπ απο μονο του να μην εχει δυνατα ηχεια.Πχ το δικο μου netbook συγκεκριμενα,συγκριτικα με ενος φιλου το netbook,το δικο μου ακουγεται πολυ χαμηλοτερα!

Ναι αλλά το παιδί λέει ότι το σύνδεσε με εξωτερικά ηχεία. Οπότε και το λαπτοπ να μην έχει δυνατά μανίσια με τα εξωτερικά θα ήταν οκ.
Και το δικό μου TOSHIBA  ενώ από μόνο του δεν τραβάει πολύ στον ήχο όταν του συνδέω εξωτερικά γίνεται το σώσε.

Για πηγαινε το για έλεγχο, δεν χάνεις τπτ

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το εν λόγω laptopάκι και διαπιστώνω το εξής θέμα.
Συνδέω πχ εξωτερικά ηχεία 20 watt, και εκεί που σε άλλο laptop βάζοντάς τα στο τέρμα γινόταν πανικός, τώρα ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός.
Πέρα από αυτό, το μηχάνημα τρώει και τα κολληματάκια του, πράγμα που δεν δικαιολογείται για ολοκαίνουριο laptop.
Έχει κανείς υπ'όψιν του τί μπορεί να παίζει (κάρτα ήχου, drivers, ο,τιδήποτε), ή να τους το στείλω όπως μου το φέρανε για αντικατάσταση ξέρωγω???  :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Φαντάζομαι έχεις ανοίξει κάτω δεξιά τον μείκτη ήχου για να δεις που είναι η στάθμη σε όλα ε? Μερικές φορές, κάποια "αυτονόητα" πραγματάκια είναι αυτά που δεν βλέπουμε! Κλίκαρε το εικονίδιο με το μεγαφωνάκι και κάτω μετά πάλι κλικ εκεί που λέει mixer ή μείκτης.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Καλα να παθεις..... να επερνες παλι Vaio!

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και τι θέλεις να ξεσηκώνεις με τα νταπα ντούπα τον κόσμο αριστερά και δεξιά!!!
οι εταιρείες φαντάζομαι χαμήλωσαν τον ήχο για να κάνουν οικονομία στο ρεύμα άρα περισσότερη ώρα λειτουργίας και όταν είσαι σε δημόσιο χώρο
( λεωφορείο, καφετέριες, πλατείες, τρένο, εφορία κτλ) να μην ενόχλεις τους γύρω σου με τα κλαρίνα και τις τσαμπούνες!!!

OP
OP
Anakasioths

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Απλώς στο σπίτι ή όταν πηγαίνω κάπου ένα ταξίδι,θέλω στο χώρο μου να ακούω δυνατό,κρυστάλλινο ήχο στη μουσική.
Τσέκαρα τις ρυθμίσεις του ήχου, τόσο κάτω δεξιά στο desktop, όσο και στο control panel, και δέν είδα κάποια βελτίωση.
Ο ήχος έχει και μία χαρακτηριστική "βαβούρα" η οποία μερικές φορές υποβαθμίζει τα φωνητικά (το διαπίστωσα ακούγοντας NIN σήμερα).
Τα drivers που έχει είναι της conexant smartaudio hd, και είχα την απορία μήπως θα μπορούσα να βάλω άλλους drivers, οι οποίοι να είναι συμβατοί.
Anyway,θένκς για τις απαντήσεις, με κόβω να το στέλνω για κανέναν έλεγχο..

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Και κάθε φορά που θα πάθαινε κατι να του το έστελναν Βέλγιο ?

Για να γελασουμε την εκανες την ερωτηση.... ελα, πες την αληθεια!
Προτιμας να στο πανε στην Ελληνικη αντιπροσωπια???

4 Vaio εχω αλλαξει και δεν εχει παθει κανενα τιποτα,
Στα συν οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αγορασμενα απο ελλαντα!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Φίλε μου τα Sony Vaio είναι γενικά κορυφαία σε θέμα ήχου, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Εφόσον έφυγες από την Sony είναι λογικό να αναμένεις υποβάθμιση στον συγκεκριμένο τομέα. Μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο...

Εφόσον το θέμα "ήχος" είναι σημαντικό για σένα θα έπρεπε να το είχες ψάξει καλύτερα πριν την αγορά, ειδικά μιας και είχες ήδη εμπειρία σε Vaio.

Αν μπορείς να το επιστρέψεις πίσω, κάνε το, και πάρε ένα Vaio.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom