Νέα

Τοροσίδης: Ο πληρέστερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μεγαλέφαντος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Βασίλης Τοροσίδης:

• Ο νέος Τζαμπρότα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ο ερυθρόλευκος Διαμαντίδης

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο κοντός Μπουρούσης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τορο-ζίκο

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Πωρωσίδης

Ψήφοι: 5 62,5%
  • =Γκαλέτι+πνευμόνια+δύναμη+κεφαλιά+άμυνα

• Ο δήμιος των δικεφάλων

• Αφήστε τον να παίξει στη φυσική του θέση: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ!

Ψήφοι: 3 37,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Βασίλης Τοροσίδης:
Μετά τον τραυματισμό του στην προετοιμασία, επέστρεψε δριμύτερος με 3 γκολ και 2 ασσίστ σε μία βδομάδα.
Ατελείωτα χιλιόμετρα και κούρσες, απλά απροσπέλαστος στην άμυνα έκανε τους 2 δικεφάλους πελάτες του μέσα σε 3 μέρες. :pipa3:
Και το ταμπλό στο CL έγραψε "Torosidis".

Κάποιοι έλεγαν το καλοκαίρι ότι ο Καψουράνης είναι ο "κατά τεκμήριο" πληρέστερος Έλληνας παίκτης την τελευταία δεκαετία. Ναι, ο Τοροσίδης δεν είναι ο πληρέστερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της τελευταίας δεκαετίας. Γιατί απλούστατα είναι όλων των εποχών. Ξεκίνησε δεξί μπακ όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια ο Λεμονής των έβαλε αμυντικό χαφ, στην Εθνική παίζει αριστερό μπακ. Ο Κετσπάγια τον έβαλε για μισή ώρα αριστερό χαφ με την Καβάλα και ήταν ο μοναδικός διασωθείς του ναυαγίου, ενώ διέπρεψε με την ΑΕΚ, παίζοντας αρχικά  χαφ- κρυφός κυνηγός πετυχαίνοντας 2 γκολ(το 2ο επιπέδου Ζίκο :rockon:) και αλλάζοντας θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα μετακινούμενος δεξιά στα χαφ. Έχει παίξει και κεντρικός αμυντικός 1 φορά και δεν τα πήγε άσχημα. Ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί στη θέση του σέντερ φορ...

Έκκληση στο Ζίκο και στο Ρεχάγκελ: :helpplea:
Σταματήστε τα πειράματα και αφήστε τον επιτέλους να παίξει στη φυσική του θέση,
[size=16pt]δηλαδή Τερματοφύλακας!!!![/size] :2funny: :2funny:

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μολις ολοκληρωσει τρεις χρονιες στην σειρα με την φορμα που εχει φετος,τοτε ισως να τολμισουμε να τον ονομασουμε τον ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Μεχρι τοτε να προσεχει μη σκισει κανενα καλσον.

α ρε ελληναρες μεσα στην υπερβολη ρε πουστη μου,τι φαση εχουμε ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Πληρέστερος ή όχι εμένα δε με νοιάζει! Εγώ γουστάρω την πούτσα που ριξε στα χανούμια και τα μούτρα των Αεκτζήδων χτες που θέλανε και ρεβάνς τα μουνιά για τον τελικό του κυπέλλου!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πληρέστερος ή όχι εμένα δε με νοιάζει! Εγώ γουστάρω την πούτσα που ριξε στα χανούμια και τα μούτρα των Αεκτζήδων χτες που θέλανε και ρεβάνς τα μουνιά για τον τελικό του κυπέλλου!
χα0χα0χα0χα0
μην τους το θυμίζεις γιατί βλέπουν κηπουρό και ξερνάνε καπότες  :2funny: :dancing:

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ολυμπιακος ειμαι αλλα μη το γαμαμε,σε 3 παιχνιδια τον βγαλατε και ολων των εποχων....Ελεος.
Μονο με αποδοση διαρκειας θα το αποδειξει

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
χα0χα0χα0χα0
μην τους το θυμίζεις γιατί βλέπουν κηπουρό και ξερνάνε καπότες  :2funny: :dancing:

έτσι θέλουνε ρε! Πούτσα ξύλο κράξιμο! Μεγάλα λόγια είναι και μετά κλάμμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
Βασίλης Τοροσίδης:
Μετά τον τραυματισμό του στην προετοιμασία, επέστρεψε δριμύτερος με 3 γκολ και 2 ασσίστ σε μία βδομάδα.
Ατελείωτα χιλιόμετρα και κούρσες, απλά απροσπέλαστος στην άμυνα έκανε τους 2 δικεφάλους πελάτες του μέσα σε 3 μέρες. :pipa3:
Και το ταμπλό στο CL έγραψε "Torosidis".

Κάποιοι έλεγαν το καλοκαίρι ότι ο Καψουράνης είναι ο "κατά τεκμήριο" πληρέστερος Έλληνας παίκτης την τελευταία δεκαετία. Ναι, ο Τοροσίδης δεν είναι ο πληρέστερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της τελευταίας δεκαετίας. Γιατί απλούστατα είναι όλων των εποχών. Ξεκίνησε δεξί μπακ όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, στη συνέχεια ο Λεμονής των έβαλε αμυντικό χαφ, στην Εθνική παίζει αριστερό μπακ. Ο Κετσπάγια τον έβαλε για μισή ώρα αριστερό χαφ με την Καβάλα και [size=20pt]ήταν από τους λίγους διασωθείς [/size] του ναυαγίου, ενώ διέπρεψε με την ΑΕΚ, παίζοντας αρχικά  χαφ- κρυφός κυνηγός πετυχαίνοντας 2 γκολ(το 2ο επιπέδου Ζίκο :rockon:) και αλλάζοντας θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα μετακινούμενος δεξιά στα χαφ. Έχει παίξει και κεντρικός αμυντικός 1 φορά και δεν τα πήγε άσχημα. Ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί στη θέση του σέντερ φορ...

Έκκληση στο Ζίκο και στο Ρεχάγκελ: :helpplea:
Σταματήστε τα πειράματα και αφήστε τον επιτέλους να παίξει στη φυσική του θέση,
[size=16pt]δηλαδή Τερματοφύλακας!!!![/size] :2funny: :2funny:
διασωθεντες ρε μαστορα..
μην μας βγαζεις τα ματακια..

Επισκέπτης
έτσι θέλουνε ρε! Πούτσα ξύλο κράξιμο! Μεγάλα λόγια είναι και μετά κλάμμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ποιος τους γαμαει ρε τους πουθεναδες???
το δωματιακι δεν το γεμιζουν..
γιατι τους κολλατε???
ετοιμοι ειναι να ξαναπλακωθουν με τιποτε καναπεδες-βαρκες-σωσιβια πλοιων..

OP
OP
Μ
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
διασωθεντες ρε μαστορα..
μην μας βγαζεις τα ματακια..
Καλά βρε παπάρα, μπλέχτηκα ανάμεσα στο "μοναδικός διασωθείς" και στο "λίγους διασωθέντες". :birdman:
Αν σε πονάνε τα μάτια εξαιτίας μου, που έκανα 1 λάθος σε μισή σελίδα κείμενο,
πρέπει να σου έχουν πέσει μαλλιά και δόντια με κάτι άλλους. :tooth:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Το τι χολη εβγαλαν σημερα τα αεκακια και τα βαζελακια στη δουλεια δε λεγετε. :2funny: :2funny:

εχει πεσει κοψιμοοο.. :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Χτες είδατε ΠΟΣΟ κοσμο είχε το ΟΑΚΑ που παίζανε με μας? Οταν είναι άλλοι αγώνες ούτε 300 δεν έχουνε!

Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι έρχονται για μας, στο τέλος θα αποδειχτούν κρυγογαύροι!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά βρε παπάρα, μπλέχτηκα ανάμεσα στο "μοναδικός διασωθείς" και στο "λίγους διασωθέντες". :birdman:
Αν σε πονάνε τα μάτια εξαιτίας μου, που έκανα 1 λάθος σε μισή σελίδα κείμενο,
πρέπει να σου έχουν πέσει μαλλιά και δόντια με κάτι άλλους. :tooth:
μονο το καυλι δεν μου πεφτει με αυτα που κανει ο θειος..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάρτυ κάνατε πάλι κωλογαβράκια μόλις ψωλοχύσατε τις 4πλές κοτούλες.....
  :grin: :grin: :grin: :grin:

να σας δω κάτω από την τέντα κουφαλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom