Νέα

Tonis Sfinos ό τυφώνας τής λεβάντας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Obi-Wan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.408
Πόντοι
786
:2funny: Αυτή ή τιτάνια αναβιωτική μορφή έχει αναφερθεί αλλά τής αξίζει δικό της νήμα. Μία μίξη 60s,70s, ψευτό-Πιλαλί, σκέτς Αμάν, καί απόλυτου Greek Lover στό δικό της χωροχρόνο.

Επισκέπτης
Tον εχω παρακολουθησει αλλα κουραζει πολυ το ιδιο και το ιδιο.

OP
OP
Obi-Wan

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.408
Πόντοι
786
Ομιλεί γιά τήν πάρτη του εδώ...

''Δούλευα dish supervisor, πώς το λέτε, λάτζα, σ’ ενα greek στέκι στο Τορόντο. Καμιά φορά έπαιζε σφήνες ανάμεσα στα μπουζούκια και κάνα σέικ, τίποτα Idols και Charms. Tα σιγοψιθύριζα, με άκουσε τ’ αφεντικό μου και λέει one day: Τοni, δεν βγαίνεις να πεις κανένα στην πίστα; Ωραίο παιδί είσαι... Κι έτσι ξεκίνησα σαν Τοnis the Greek.''

www.athensvoice.gr/the-paper/article/368/tonis-sfinos]http://www.athensvoice.gr/the-paper/article/368/tonis-sfinos[/url]

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

''Δούλευα dish supervisor, πώς το λέτε, λάτζα, σ’ ενα greek στέκι στο Τορόντο. Καμιά φορά έπαιζε σφήνες ανάμεσα στα μπουζούκια και κάνα σέικ, τίποτα Idols και Charms. Tα σιγοψιθύριζα, με άκουσε τ’ αφεντικό μου και λέει one day: Τοni, δεν βγαίνεις να πεις κανένα στην πίστα; Ωραίο παιδί είσαι... Κι έτσι ξεκίνησα σαν Τοnis the Greek.''

www.athensvoice.gr/the-paper/article/368/tonis-sfinos]http://www.athensvoice.gr/the-paper/article/368/tonis-sfinos[/url]

πάλι το πουλί σου παίζεις όμπι?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

North America. The land of opportunity.

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον παιδια το παλικαρι το ξερω πολυ καλα,πηγαιναμε μαζι σχολειο
καθομαστε στο ιδιο θρανιο γθμνασιο και λυκειο! εχει συμμετασχει σε πολλα διαφημιστικα, το πιο προσφατο ειναι αυτο της Vodafone που τον ρωτανε πως ειναι το κικιρικου στα αγγλικα!
εχει παρει μερος στο ελλαδα εχεις ταλεντο και ηταν μελος στο συγκροτημα salata latina!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτο ελειψε να μην ανακαλυπτε το μπουρδελα.κομ τον τιτανοταρεστιο τονυ.ο τυπος να ξερετε εχει τεραστια επιτυχια και στις γυναικες και μπραβο του.στο ραδιο αρβυλα που βγηκε προσφατα καλος ηταν.απο τα σκυλαδικα προτιμω τονυ σιγουρα παντως.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Δέν υπάρχει Αμερική, χαβαλέ ιστορία είναι, περσόνα ρόλος ό ''Σφήνος'' σάν αυτές τού Σάσα Μπαρόν Κοέν. Θάνος Κιούσης λέγεται.
Ελα ρε, τι λες τωρα;
Με ξεγελασε ο μπαγασας.
Του εδωσα και τρια κουτια λουκουμια να τα παει στον θειο μου στο Κεμπεκ.

Δε με λες, ο Αγιος Βασιλης υπαρχει ή ειναι ψεμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom