Νέα

Τον σκότωσε γιατί τον προσπέρασε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Στην παλαιά Εθνική Οδό Άργους - Τρίπολης, στην περιοχή του "Κολοσούρτη", δύο οδηγοί Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, 52 και 35 ετών, αντιδίκησαν γιατί ο ένας προσπέρασε τον άλλο παραβιάζοντας τον ΚΟΚ και σε άνοιγμα του δρόμου συνεπλάκησαν μεταξύ τους με γροθιές, με αποτέλεσμα ο 52χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άργους από τον συνεπιβαίνοντα γιό του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ασφάλεια Άργους που ενεργεί προανάκριση έχει ζητήσει την νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου, ενώ παράλληλα αναζητά τον 35χρονο οδηγό του άλλου οχήματος.

Πηγή: AΠΕ –ΜΠΕ
PROTO THEMA

:o

Γιαυτο προσοχη οταν οδηγαμε δεν αξιζει να τσακωνομαστε για τα κολοαυτοκινητα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Στην παλαιά Εθνική Οδό Άργους - Τρίπολης, στην περιοχή του "Κολοσούρτη", δύο οδηγοί Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, 52 και 35 ετών, αντιδίκησαν γιατί ο ένας προσπέρασε τον άλλο παραβιάζοντας τον ΚΟΚ και σε άνοιγμα του δρόμου συνεπλάκησαν μεταξύ τους με γροθιές, με αποτέλεσμα ο 52χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άργους από τον συνεπιβαίνοντα γιό του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ασφάλεια Άργους που ενεργεί προανάκριση έχει ζητήσει την νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου, ενώ παράλληλα αναζητά τον 35χρονο οδηγό του άλλου οχήματος.

Πηγή: AΠΕ –ΜΠΕ
PROTO THEMA

:o

Γιαυτο προσοχη οταν οδηγαμε δεν αξιζει να τσακωνομαστε για τα κολοαυτοκινητα

αστον ρε φιλε τον ελληναρα να τρεξει και να φαει τα μουτρα του πιο κατω
εσυ θα του βαλεις μυαλο? Αφου δεν καταλαβαινουνε  35αρης τωρα να δειρει 52χρονο τοσο αντρας ηταν
ουτε την ηλικια του σεβαστηκε ουτε τιποτα... απαισιοι τυποι τομαρια να τα πατας κατω
και να φτυνεις

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το μονο που απομενει ειναι να επιτραπει η οπλοφορια......θα καθαριζουμε επι τοπου :S :S
Αοπλοι και θανατοs.........Φαντασου......ενοπλοι.....Λιβυη  σουρχομαι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν ηταν και τυχαιος το θυμα....απο οτι διαβασα ειναι παλαιμαχος οδηγος αγωνων.....σκεψου τραγικη ειρωνια

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μετα σου λενε να επιτραπει η οπλοφορια...

35αρης τωρα να δειρει 52χρονο τοσο αντρας ηταν
ουτε την ηλικια του σεβαστηκε ουτε τιποτα... απαισιοι τυποι τομαρια να τα πατας κατω
και να φτυνεις

Οι 50+ ειναι και οι πιο εριστικοι σε τσαμπουκαδες γιατι α) θελουν να αποδειξουν οτι μετρανε ακομα ή β) γιατι πιστευουν οτι δεν θα τις φανε λογω ηλικιας. Τεσπα δεν ξερεις τι εγινε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δεν ηταν και τυχαιος το θυμα....απο οτι διαβασα ειναι παλαιμαχος οδηγος αγωνων.....σκεψου τραγικη ειρωνια
Αντι....τροποs του λεγειν βεβαια....να παει απο υπερβολικη ταχυτητα στο βωμο του ραλυ......πηγε απο μπουνιδια στο βωμο τηs....προτεραιοτηταs
Kαι τα αμαξια....ατσαλακωτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ελα ρε μαγκες τωρα θα του την μπηκε το κολοπαιδο...

δεν ειναι τρελος ο αλλος... Ειναι δυνατον να μην σεβεσαι τους μεγαλυτερους?

Αστο μεγαλος ειναι ειπε και μια κουβεντα αν το παρατραβηξε αυτος ρεζιλευεται.

Τελοςπαντων....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
oχι ρε kosamf....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ελα ρε μαγκες τωρα θα του την μπηκε το κολοπαιδο...

δεν ειναι τρελος ο αλλος... Ειναι δυνατον να μην σεβεσαι τους μεγαλυτερους?

Αστο μεγαλος ειναι ειπε και μια κουβεντα αν το παρατραβηξε αυτος ρεζιλευεται.

Τελοςπαντων....

Το θεμα ειναι τα νευρα φιλε μου........Μ εχουν τρακαρει αγρια με το αμαξι
αλλα βγαινονταs σωοs απο αυτο, ξερειs τι εκανα??? Αντι βρισιδια και μπουνιδια , ηρεμησα τον αμηχανο  που με χτυπησε...
Το θεμα ειναι να κουμανταρειs τον εαυτο σου στα δυσκολα...Μπορειs???

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι τα νευρα φιλε μου........Μ εχουν τρακαρει αγρια με το αμαξι
αλλα βγαινονταs σωοs απο αυτο, ξερειs τι εκανα??? Αντι βρισιδια και μπουνιδια , ηρεμησα τον αμηχανο  που με χτυπησε...
Το θεμα ειναι να κουμανταρειs τον εαυτο σου στα δυσκολα...Μπορειs???
Ειναι σωστο αυτο που λες, δικαιο επισης. Αλλωστε κανεις δεν το κανει επιτηδες και μπορει και να συμβει και στους καλυτερους. Το προβλημα ξεκιναει οταν ο ενας απο τους δυο εχει απειλητικες διαθεσεις και επειδη συνηθως υπαρχει ενα σοκ, τις περναει και στον αλλο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειναι σωστο αυτο που λες, δικαιο επισης. Αλλωστε κανεις δεν το κανει επιτηδες και μπορει και να συμβει και στους καλυτερους. Το προβλημα ξεκιναει οταν ο ενας απο τους δυο εχει απειλητικες διαθεσεις και επειδη συνηθως υπαρχει ενα σοκ, τις περναει και στον αλλο.
Οταν συμβαινουν αυτα....δυστυχωs και οι δυο ΔΕΝ ειναι ψυχραιμοι....Πρεπει ο εναs εστω να ειναι, αδιαφορα αν ειναι ο μεγαλυτεροs η ο μικροτεροs, ωστε να εχει την δυναμη να ηρεμησει και τον αλλον.....Χρειαζεται απλη λογικη για να καταλαβουν και οι δυο οτι οι λαμαρινεs ξαναφτιαχνονται...Οι ζωεs ομωs ποτε........

Επισκέπτης
πρεπει μερικοι να καταλαυουν επιτελους οτι το αμαξι και η μηχανη δεν ειναι η προεκταση απο τ αρχιδια τους.
Με αυτο και μονο οι εντασεις και οι θανατοι θα μειωθουν

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
πρεπει μερικοι να καταλαυουν επιτελους οτι το αμαξι και η μηχανη δεν ειναι η προεκταση απο τ αρχιδια τους.
Με αυτο και μονο οι εντασεις και οι θανατοι θα μειωθουν
Δεν σκοτωνονται μονο απο αυτο...και η μαλακια του εγκεφαλου σκωτονει...

Επισκέπτης
Οταν συμβαινουν αυτα....δυστυχωs και οι δυο ΔΕΝ ειναι ψυχραιμοι....Πρεπει ο εναs εστω να ειναι, αδιαφορα αν ειναι ο μεγαλυτεροs η ο μικροτεροs, ωστε να εχει την δυναμη να ηρεμησει και τον αλλον.....Χρειαζεται απλη λογικη για να καταλαβουν και οι δυο οτι οι λαμαρινεs ξαναφτιαχνονται...Οι ζωεs ομωs ποτε........
:rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Κάποτε πηρα εναν κολλητο μου τφ και μου ειπε ο φιλος του που το σηκωσε "παρε σε λίγο"...Παιρνω σε 5 λεπτα και μου λενε ότι οδηγούσαν και διαπληκτιστηκαν με κάποιον ο οποίος τράβηξε όπλο και το κολλησε στο κεφάλι του φίλου μου!Και αυτα την ωρα που έπαιρνα τηλέφωνο...Από τότε έκοψα τα νταηλίκια και τους τσαμπουκάδες....

Επισκέπτης
Κάποτε πηρα εναν κολλητο μου τφ και μου ειπε ο φιλος του που το σηκωσε "παρε σε λίγο"...Παιρνω σε 5 λεπτα και μου λενε ότι οδηγούσαν και διαπληκτιστηκαν με κάποιον ο οποίος τράβηξε όπλο και το κολλησε στο κεφάλι του φίλου μου!Και αυτα την ωρα που έπαιρνα τηλέφωνο...Από τότε έκοψα τα νταηλίκια και τους τσαμπουκάδες....
και σ εμενα εχει συμβει. Ειναι ενα καλο μαθημα μερικες φορες για να μαθεις οτι δεν εισαι ο μονος τρελος στο δρομο

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγω ετυχε να δω να τσακωνονται δυο οδηγοι,ενας γυρω στα 35 και ο αλλος γυρω στα 20.Μαλλον ο 20αρης ειχε αγνοια και το παιζε τρελος και σε μια φαση ο 35αρης βγαζει μια φαλτσετα και την κολλαει στο σβερκο του πιτσιρικα..Πανω ου πηγε να μαζευει κοσμος ο 35αρης την εκανε και ο πιτσιρικας ειχε χασει την ομιλια του,τον ρωταγανε και δε μπορουσε να μιλισει..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
γενικά βαλκάνιος οδηγός = για τον μπούτσο. Δεν φταίνε αυτοί αλλα η τροχαία που τους αφήνει να κάνουν μαλακίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom