Η απάντηση ήταν κεραυνός!
μονο οι τονοι λειπουν και 8α ελεγα πως ειναι γυναικα του bakalhs!
Η απάντηση ήταν κεραυνός!
μονο οι τονοι λειπουν και 8α ελεγα πως ειναι γυναικα του bakalhs!
Με το ζόρι δεν έτυχε να γνωρίζω κάποιον..χαχαχαχαχ
Ας πρόσεχε ο τύπος..δεν του φταίει κανείς...
Πωωωωωωω
Σκέφτομαι τί κρεβατομουρμούρα έχει να φάει..
Κι έτσι και το μάθει και η πεθεράααα???
Κλάφτα Χαράλαμπε...
Και γω αυτο σκευτικα
Γάααααααμησέ τα..Νασαι σιγουρη οτι θα το εμαθε
Φροντιζουν να τον κανουν τελειωs ρομπα για να μην μπορει να ξανασηκωσει κεφαλι
Ασε που δεν θα του αφηνουν φραγκο ουτε για καφε....Τοσο ξεφτιλα
Γάααααααμησέ τα..
Και ξέρεις ποιά είναι η πλάκα?
Από τη στιγμή που έγινε αυτό..και μαλακίες να είχε κάνει η άλλη πριν να γίνει αυτό.. και ουσιαστικά να φταίει γι'αυτές...τώρα ξαφνικά..με αυτό που έγινε...διαγράφηκαν..
Αυτή έχει βγει παρ'ολα...αθώα περιστερά...κι ο κακομοίρης ο άλλος τραβάει τα πάνδεινα..
Και μη μου πείτε ότι η δικιά του είναι αθώα?
Όλο και κάτι θα έχει κάνει..
Κι αν δεν έχει κάνει...σίγουρα το έχει σκεφτεί να κάνει..
Τί σκατά είμαστε μερικές φορές εμείς οι γυναίκες..
Τσ τσ τσ τσ...
Ωραιος. Την επομενη φορα πες στην γκομενα σου να γαμιεται απο εδω και απο εκει κρυφα για να φερνει την ευεξια στο σπιτι και να ειναι ολα καλα.
Γάααααααμησέ τα..
Από τη στιγμή που έγινε αυτό..και μαλακίες να είχε κάνει η άλλη πριν να γίνει αυτό.. και ουσιαστικά να φταίει γι'αυτές...τώρα ξαφνικά..με αυτό που έγινε...διαγράφηκαν..
Αυτή έχει βγει παρ'ολα...αθώα περιστερά...κι ο κακομοίρης ο άλλος τραβάει τα πάνδεινα..
Τσ τσ τσ τσ...
Γάααααααμησέ τα..
Τσ τσ τσ τσ...
και να μην είχε σκεφτεί να κάνει τώρα θα έχει το ελεύθερο με τον τρόπο της.δηλαδή έχει το πάνω χέρι τώρα εκτος αν του κόψει και την xwrisei.as έχουν παιδιά.τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη moy.ua τραβήξει πολλά τώρα ο τυπάκος...Γάααααααμησέ τα..
Τσ τσ τσ τσ...
Όταν γίνεται πανηγύρι μέσα στο σπίτι..φταίνε και οι 2..ε οχι δα...κλασσικα ο αντρας δε φταιει ποτε...γιατι αλλωστε να φταιει? Αφου βλακας και αβουλος ειναι και δεν ξερει τι κανει. Η γυναικα παντα φταιει κα ας μην ειδαμε η ακουσαμε ποτε τπτ..
Εσύ ρε βελβυ...πού το βρίσκεις το αστείο?ααααααχαχαχα
αχαχαχαχαχα
παρανοια
ααααααχαχαχαχα
το καψες :-
Όταν γίνεται πανηγύρι μέσα στο σπίτι..φταίνε και οι 2..
Άσχετα άμα την πάτησε ο φίλος μας και τον έπιασε αδιάβαστο..
Βέλβυ?
Ξέρει ο γκόμενός σου ότι μπαίνεις εδώ?
Ξέρεις ότι μπορεί να τον έχω και πελάτη?
Λέμε τώρα...
Τι δουλειά έχει ρε ούφο το επάγγελμα που κάνω με τη γυναικεία μαλακία που επικρατεί στον εγκέφαλο μερικές φορές?καταλαβαινω οτι οκ θες να υπερασπιστεις τον κλαδο σου, τις συναδερφους σου, γουατεβερ, αλλα ελεος, γαμιοταν με αλλες κ ξαφνικα φταιει αυτη? μην το γαμας τοσο, ειπαμε :S
Χαχαχαχαχαχ...α ρε βελβυ..μπα, προτιμαει πιπινια. δε σε γαμαει, μην τριβεις αυταρεσκα τα χερακια.