Χτές βράδυ ανακάλυψα ένα φανταστικό χώρο λίγο πρίν μπείς στό Τολό έξω από το Ναύπλιο.Τό μαγαζί το έχει η πρώην ιδιοκτήτρια του μπάρ assos λίγο έξω από τή Τρίπολη γιά όσους ξέρουν.Ο χώρος είναι πάρα πολύ ευχάριστος και δεν θυμίζει σε τίποτα κάτι μπάρ που με το που μπαίνεις βλέπεις ένα σκοτάδι,σε πιάνει η καρδία σου και θέλεις αμέσως να την κάνεις ελαφρά.Όσον αφορα για τις κοπέλλες ειλικρινά η μία ήταν καλύτερη από τήν άλλη.Όλές πανέμορφες,ευγενικές και απίστευτα sexy!!!Εγώ προσωπικά δεν ήξερα με ποιάν να καθήσω γιατί όλες ήταν κουκλάρες!!!Και από ότι έμαθα και από τήν ιδιοκτήτρια του μαγαζιού είχαν ρεπό και δύο ακόμη.Οπότε σήμερα σίγουρα θά το ξαναεπισκεφτώ.Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα.Μπορείς άνετα να πάς γιά ένα ποτό να χαλαρώσεις ,αλλά σίγουρα θα κάτσεις παραπάνω όπως έκανα εγώ.Έχει και strip-show,οι τιμές των ποτών είναι πολύ καλές και η ιδιοκτητριά του ευγενέστατη και πάρα πολύ φιλική.Έγω σίγουρα θα ξαναπάω σήμερα πάντως έστω και γιά ένα ποτάκι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Φοβερό promotion...
ναι ναι !!!
εν τω μεταξυ ειναι και πολυ ΗΛΙΘΙΟ το ποστ του. λεει μονο για ποτο. για πηδημα ή κατι παραπανω οτι προσφερει δεν αναφερει τιποτα. διοτι πολυ απλα ειναι ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.102
- Πόντοι
- 15.565
Χτές βράδυ ανακάλυψα ένα φανταστικό χώρο λίγο πρίν μπείς στό Τολό έξω από το Ναύπλιο.Τό μαγαζί το έχει η πρώην ιδιοκτήτρια του μπάρ assos λίγο έξω από τή Τρίπολη γιά όσους ξέρουν.Ο χώρος είναι πάρα πολύ ευχάριστος και δεν θυμίζει σε τίποτα κάτι μπάρ που με το που μπαίνεις βλέπεις ένα σκοτάδι,σε πιάνει η καρδία σου και θέλεις αμέσως να την κάνεις ελαφρά.Όσον αφορα για τις κοπέλλες ειλικρινά η μία ήταν καλύτερη από τήν άλλη.Όλές πανέμορφες,ευγενικές και απίστευτα sexy!!!Εγώ προσωπικά δεν ήξερα με ποιάν να καθήσω γιατί όλες ήταν κουκλάρες!!!Και από ότι έμαθα και από τήν ιδιοκτήτρια του μαγαζιού είχαν ρεπό και δύο ακόμη.Οπότε σήμερα σίγουρα θά το ξαναεπισκεφτώ.Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα.Μπορείς άνετα να πάς γιά ένα ποτό να χαλαρώσεις ,αλλά σίγουρα θα κάτσεις παραπάνω όπως έκανα εγώ.Έχει και strip-show,οι τιμές των ποτών είναι πολύ καλές και η ιδιοκτητριά του ευγενέστατη και πάρα πολύ φιλική.Έγω σίγουρα θα ξαναπάω σήμερα πάντως έστω και γιά ένα ποτάκι.
Τι αυτό ηταν μόνο το παραμύθι ?
Ο δράκος που ειναι ?
Γιατι παραμύθι χωρίς δράκο δεν λέι ... ετσι ?
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Να είσαι σίγουρος ότι σήμερα πού θα ξαναπάω θα σού έχω νέα γιαυτό πού έιπες.
ναι!ναι!ναι! μην παραλειψης!!!!
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 893
- Πόντοι
- 96
Τι αυτό ηταν μόνο το παραμύθι ?
Ο[size=14pt] δράκο[/size]ς που ειναι ?
Γιατι παραμύθι χωρίς δράκο δεν λέι ... ετσι ?
γιατι τις ΦΛΟΓΕΣ ποιος νομίζεις οτι τις βγαζει????????????