Νέα

Τολό - μπαρ «Φλόγες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggeorge36
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 4K
  • Ετικέτες
    ναύπλιο
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggeorge36

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χτές βράδυ ανακάλυψα ένα φανταστικό χώρο λίγο πρίν μπείς στό Τολό έξω από το Ναύπλιο.Τό μαγαζί το έχει η πρώην ιδιοκτήτρια του μπάρ assos  λίγο έξω από τή Τρίπολη γιά όσους ξέρουν.Ο χώρος είναι πάρα πολύ ευχάριστος και δεν θυμίζει σε τίποτα κάτι μπάρ που με το που μπαίνεις βλέπεις ένα σκοτάδι,σε πιάνει η καρδία σου και θέλεις αμέσως να την κάνεις ελαφρά.Όσον αφορα για τις κοπέλλες ειλικρινά η μία ήταν καλύτερη από τήν άλλη.Όλές πανέμορφες,ευγενικές και απίστευτα sexy!!!Εγώ προσωπικά δεν ήξερα με ποιάν να καθήσω γιατί όλες ήταν κουκλάρες!!!Και από ότι έμαθα και από τήν ιδιοκτήτρια του μαγαζιού είχαν ρεπό και δύο ακόμη.Οπότε σήμερα σίγουρα θά το ξαναεπισκεφτώ.Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα.Μπορείς άνετα να πάς γιά ένα ποτό να χαλαρώσεις ,αλλά σίγουρα θα κάτσεις παραπάνω όπως έκανα εγώ.Έχει και strip-show,οι τιμές των ποτών είναι πολύ καλές και η ιδιοκτητριά του ευγενέστατη και πάρα πολύ φιλική.Έγω σίγουρα θα ξαναπάω σήμερα πάντως έστω και γιά ένα ποτάκι.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

ναι ναι !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

εν τω μεταξυ ειναι και πολυ ΗΛΙΘΙΟ το ποστ του. λεει μονο για ποτο. για πηδημα ή κατι παραπανω οτι προσφερει δεν αναφερει τιποτα. διοτι πολυ απλα ειναι ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
G

ggeorge36

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να είσαι σίγουρος ότι σήμερα πού θα ξαναπάω θα σού έχω νέα γιαυτό πού έιπες.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.102
Πόντοι
15.565
Χτές βράδυ ανακάλυψα ένα φανταστικό χώρο λίγο πρίν μπείς στό Τολό έξω από το Ναύπλιο.Τό μαγαζί το έχει η πρώην ιδιοκτήτρια του μπάρ assos  λίγο έξω από τή Τρίπολη γιά όσους ξέρουν.Ο χώρος είναι πάρα πολύ ευχάριστος και δεν θυμίζει σε τίποτα κάτι μπάρ που με το που μπαίνεις βλέπεις ένα σκοτάδι,σε πιάνει η καρδία σου και θέλεις αμέσως να την κάνεις ελαφρά.Όσον αφορα για τις κοπέλλες ειλικρινά η μία ήταν καλύτερη από τήν άλλη.Όλές πανέμορφες,ευγενικές και απίστευτα sexy!!!Εγώ προσωπικά δεν ήξερα με ποιάν να καθήσω γιατί όλες ήταν κουκλάρες!!!Και από ότι έμαθα και από τήν ιδιοκτήτρια του μαγαζιού είχαν ρεπό και δύο ακόμη.Οπότε σήμερα σίγουρα θά το ξαναεπισκεφτώ.Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα.Μπορείς άνετα να πάς γιά ένα ποτό να χαλαρώσεις ,αλλά σίγουρα θα κάτσεις παραπάνω όπως έκανα εγώ.Έχει και strip-show,οι τιμές των ποτών είναι πολύ καλές και η ιδιοκτητριά του ευγενέστατη και πάρα πολύ φιλική.Έγω σίγουρα θα ξαναπάω σήμερα πάντως έστω και γιά ένα ποτάκι.

Τι αυτό ηταν μόνο το παραμύθι ?
Ο δράκος που ειναι ?
Γιατι παραμύθι χωρίς δράκο  δεν λέι ... ετσι ?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
ρε παιδιά μαγαζί έχει ο άνθρωπος. Αφήστε να κάνει τη διαφήμισή του.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτή η πρώην ιδιοκτήτρια του μπαρ Άσσος πόσων χρονών είναι και τι λέει απο εμφάνιση;
:dancing:

Moby_Dick

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παλικάρι, η Σούζι το έχει; Διότι αν το έχει όντως η Σούζι, θα έχει και καλή ποιότητα και καλές "υπηρεσίες".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom