Νέα

Το τέλος της αριστεράς.........όπως την ξέρατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memosan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μια απορία και δεν θα ξαναενοχλήσω.  :)

Οι Έλληνες φοιτητές που πήγαιναν στην πρώην ΕΣΣΔ (Ρωσία) χρειάζονταν επιστολή του μακαρίτη Φλωράκη ή όχι;

Ρωτάω για να μαθαίνω τα "κίνητρα" που είχαν "κάποιοι" ψηφοφόροι της αριστεράς ένθεν και ένθεν καθώς... και εκείθεν

Ναι, πήγαιναν τότε φοιτητές και σπούδαζαν στη πρώην ΕΣΣΔ μεσολαβούντος βεβαίως του κόμματος.
Το ξέρω από πρώτο χέρι. Έπρεπε να είναι όμως δυνατοί μαθητές.
Τώρα αν έπρεπε να γράψει επιστολή ο Φλωράκης ιδιοχείρως, θα σας γελάσω
Έχουν σπουδάσει δυο άτομα που τους ξέρω καλά.
Ο ένας πληροφορικός, ο άλλος μηχανολόγος.
Υπήρχε τότε ένας "μύθος" θα έλεγα ότι γυρνώντας θα έπρεπε να δουλέψεις για το κόμμα κλπ...
Και οι δυο τους είναι σήμερα στον Ιδιωτικό τομέα, είναι καλά φτιαγμένοι, και δεν έχουν καμιά σχέση με το κόμμα...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μα σ αυτά που λες βρίσκεται το λάθος αλλά και η ορθότητα της σκέψη σου.
δεξιός ή αριστερός δεν είσαι επειδή το δηλώνεις.
εγώ τοποθετήθηκα ως προς το θεωρητικό υπόβαθρο.
είναι γνωστό βεβαίως ότι στην Ελλάδα το λογικό είναι ουτοπία και η διαστρέβλωση ο κανόνας.
συμφωνούμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μα δεν έχει πολλή μεγάλη διαφορά ο τρόπος που παρατηρούμε την κοινωνία.
απλά είσαι δεξιός και γω αριστερός.
ααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχχαχαχαχα

για το πουτσο δημοσιοσχεσιστες οι δεξιοι. οπως τοπες. εκει εκανε τη διαφορα ο ανδρεας το 81 και μετα. δημιουργησε νεα γενια επιχειρηματιων, φρεσκαδουρα, που με τη σειρα τους ταισαν κοσμο με δουλειες. οι νεοδημοκρατες ταιζαν και θα ταιζουν αιωνιως τους λιγους δικους τους, με συνεχεια μονο στην εξ'αιματος συγγενεια. εκει τη πατησαν και οι διαδοχοι του ανδρεα μετα. υιοθετησαν το προτυπο των δεξιων  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για το πουτσο δημοσιοσχεσιστες οι δεξιοι. οπως τοπες. εκει εκανε τη διαφορα ο ανδρεας το 81 και μετα. δημιουργησε νεα γενια επιχειρηματιων, φρεσκαδουρα, που με τη σειρα τους ταισαν κοσμο με δουλειες. οι νεοδημοκρατες ταιζαν και θα ταιζουν αιωνιως τους λιγους δικους τους, με συνεχεια μονο στην εξ'αιματος συγγενεια. εκει τη πατησαν και οι διαδοχοι του ανδρεα μετα. υιοθετησαν το προτυπο των δεξιων  ;)
έτσι.
στην κύπρο το μοντέλο του αντρέα βασιλευει.... γι αυτό το ΑΚΕΛ έχει ακόμα 35%.

Επισκέπτης
Personanongrata κ τα μυαλά στα κάγκελα,τύφλα να'χει ο Κούγιας!!! :sunglasses:

:rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
χμ περσονας-θολωμενος=1-0 :tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
έτσι.
στην κύπρο το μοντέλο του αντρέα βασιλευει.... γι αυτό το ΑΚΕΛ έχει ακόμα 35%.

Το μοντέλο του ανδρέα ζει και βασιλεύει σε μια χώρα πλυντήριο μαύρου χρήματος...
Τυχαίο; Δε νομίζω...

Υ/γραφο: Ποιος είναι ο θολωμένος;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το μοντέλο του ανδρέα ζει και βασιλεύει σε μια χώρα πλυντήριο μαύρου χρήματος...
Τυχαίο; Δε νομίζω...

Υ/γραφο: Ποιος είναι ο θολωμένος;

σωστος και ο ισιος. παντως καλυτερα να ξεπλενεις παρα να δανειζεσαι. το αναβαθμισαν προς το καλυτερο το μοντελο.

υ.γ. εμενα λεει το γιδι, τι να σου εξηγω τωρα αστο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
σωστος και ο ισιος. παντως καλυτερα να ξεπλενεις παρα να δανειζεσαι. το αναβαθμισαν προς το καλυτερο το μοντελο.

Εκτός αυτού, το πασοκ βασίστηκε σε ένα σύστημα συλλογικής εξαγοράς...Αν διαμαρτυρόσουν για κάτι, σε έβαζε και εσένα στο παιχνίδι...Για αυτό έφτιαξε τόσο κόσμο...
Φυσικά τέτοια συστήματα τελειώνουν όταν τελειώσει και το μπαγιόκο, όπως τώρα καλή ώρα...
Στην κύπρο φρόντισαν να έχουν σταθερή ροή...

Υ/γραφο: Ο γέρος μου, άνθρωπος που μπήκε στο πασοκ το '74 και βγήκε τρέχοντας το 1985 όταν ξεκίνησε το μεγάλο φαγοπότι, γαμώ την ατυχία μου, μου έλεγε ότι αν θες να μάθεις πώς κυβερνά το πασοκ, δες το Νονό...Εξαγορά, ομερτά και χάρες που ανταποδίδονται...

υ.γ. εμενα λεει το γιδι, τι να σου εξηγω τωρα αστο.

Ε, άμα το λέει το γίδι, δεν έχει καμια σημασία....

Επισκέπτης
Εκτός αυτού, το πασοκ βασίστηκε σε ένα σύστημα συλλογικής εξαγοράς...Αν διαμαρτυρόσουν για κάτι, σε έβαζε και εσένα στο παιχνίδι...Για αυτό έφτιαξε τόσο κόσμο...
Φυσικά τέτοια συστήματα τελειώνουν όταν τελειώσει και το μπαγιόκο, όπως τώρα καλή ώρα...
Στην κύπρο φρόντισαν να έχουν σταθερή ροή...

Υ/γραφο: Ο γέρος μου, άνθρωπος που μπήκε στο πασοκ το '74 και βγήκε τρέχοντας το 1985 όταν ξεκίνησε το μεγάλο φαγοπότι, γαμώ την ατυχία μου, μου έλεγε ότι αν θες να μάθεις πώς κυβερνά το πασοκ, δες το Νονό...Εξαγορά, ομερτά και χάρες που ανταποδίδονται...

Ε, άμα το λέει το γίδι, δεν έχει καμια σημασία....
Κάνει το κεντροαριστερό Πασόκ τέτοια;! :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom