CHRIS1971
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 46
- Like
- 548
- Πόντοι
- 7.065
αγαπητοι φιλοι καλησπερα.σημερα θα σας διηγηθω περιστατικο που μου συνεβηκε τεταρτη μεσημερι.το περιστατικο ορισμενους θα σοκαρει αλλα τους πιο πολλους θα τους κανει να αναρωτηθουν. τι θα αναρωτηθουν?μα το ποσο μαλακες μπορει να μαστε.αλλα ας παρουμε τα πραματα απο την αρχη.τεταρτη μεσημερι και οδευα προς διδυμου.ξαφνικα απο κοντινο ξενοδοχειο της περιοχης βγαινει μια μεσηλικη προς υπερηλικη που κατι μου θυμιζε.επιταχυνω το βημα και βρισκομαι απο πισω της πολυ γρηγορα.και εκεινη τη στιγμη διπλωνε στην παλαμη της 1 50ρικο και 1 20ρικο.λεω μεσα μου''τα κονομησε η θειτσα απο κανενα πελατακο''
με ενα βημα μου βρισκομαι παραλληλα της και διαπιστωνω οτι ηταν η τανια που δουλευε αλκιβιαδου 16β.η τανια ηταν υπερηλικη και παραλληλα καθολου ομορφη.μαλιστα ειχε παει την ταριφα 15 ευρω(τοτε που ολοι οι αλλοι ηταν 20)γιατι δεν εμπαινε ψυχη.τη σταματαω τη χαιρετω και τη ρωταω τι απεγινε.
και εκει η τανια με υφος 1000 καρδιναλιων μου ειπε οτι δουλευει μεσω αγγελιων.το μεγαλο σοκ ομως ηρθε μετα οταν τη ρωτησα ποσα παιρνει.εκει επαθα την πλακα της ζωης μου.με κοιταει χαμογελωντας και μου λεει 70 ευρω.και μου συμπληρωνει''και για να μη νομιζεις οτι σου λεω ψεμματα νατα''και μου δειχνει τα λεφτα που πριν λιγο επιχειρουσε να διπλωσει.
τα συμπερασματα δικα σας
με ενα βημα μου βρισκομαι παραλληλα της και διαπιστωνω οτι ηταν η τανια που δουλευε αλκιβιαδου 16β.η τανια ηταν υπερηλικη και παραλληλα καθολου ομορφη.μαλιστα ειχε παει την ταριφα 15 ευρω(τοτε που ολοι οι αλλοι ηταν 20)γιατι δεν εμπαινε ψυχη.τη σταματαω τη χαιρετω και τη ρωταω τι απεγινε.
και εκει η τανια με υφος 1000 καρδιναλιων μου ειπε οτι δουλευει μεσω αγγελιων.το μεγαλο σοκ ομως ηρθε μετα οταν τη ρωτησα ποσα παιρνει.εκει επαθα την πλακα της ζωης μου.με κοιταει χαμογελωντας και μου λεει 70 ευρω.και μου συμπληρωνει''και για να μη νομιζεις οτι σου λεω ψεμματα νατα''και μου δειχνει τα λεφτα που πριν λιγο επιχειρουσε να διπλωσει.
τα συμπερασματα δικα σας