Νέα

Το σκηνικό του αιώνα σε μασατζίδικο!(πώς να ξηγιέστε στις σερίφισες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fos-kolos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
το σκηνικο μου το διηγηθηκε φιλος,ο οποιος δεν ασχολειται με ιντερνετια.εγω ειμαι μελος με αλλο ονομα κι εκανα νεα εγγραφη ειδικα γι'αυτο.οποιος δεν καταλαβει το λογο που το εκανα,μη ρωτησει,ας κοιτακσει την ουσια.
Λοιπον Καθηστε αναπαυτικα,παρτε φυστικια,πασατεμπο,μπυρες και πιειτε στην υγεια του παμεγιστου που θα μας ανοιξει τα ματια για τις απαιτησεις που θα εχουμε απο τα μασατζιδικα,τις σεριφισες και τις μασατζουδες που πλουτιζουν,χωρις να προσφερουν τις υπηρεσιες που πρεπει.....

OP
OP
F

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
πελατης κι αυτος σε μασαζοκαταστηματα,αποφασιζει να παει που λετε σε καποιο που δεν ειχε ξαναπαει.τον ενημερωσα για το σχετικο,τι παιζεται εκει και κατηφοριζει προς παραλια,καθοτι εκει εβρισκεται η μασαζερι που  εξελιχθησαν τα ωραια γεγονοτα και τα οποια πρεπει να παραδειγματισουν ολους μας και να μη μασαμε σε τιποτα,σε πονηριες και λαμογιες.οι μονες που καταλαβαν μεχρι τωρα ειναι οι καριολα η σεριφισα και οι παρθενες κορες της,που διαβαζουν κι αυτες φυσικα εδω,ετσι δεν ειναι χαμουριτσες?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
OP
OP
F

fos-kolos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2010
Like
270
Πόντοι
21
δε θελω και πολλα πολλα σχολια μεχρι να ολοκληρωθει η υποθεση,να κοιμηθουμε,να ξυπνησουν κι οι υπολοιποι και να το απολαυσουμε ολοι μαζι και τα σχολια μετα....το θεμα ειναι εποικοδομητικο και χρησιμο για ολους..υπομονη λοιπον πτσολια και θα ανταμοιφθητε...-

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom