Νέα

Το πρωί σύζυγος, το βράδυ... γκέι πορνοστάρ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ο Reese Rideout δηλώνει ευτυχισμένα παντρεμένος αν και...

...είναι σταρ σε ταινίες πορνό ομοφυλοφιλικού περιεχομένου!
Το πως βέβαια νιώθει η σύζυγός του είναι ένα τεράστιο θέμα...
Όπως υποστηρίζει ο ίδιος το να κάνεις γκέι πορνό δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο, ωστόσο όπως φαίνεται σίγουρα κάνει τη γυναίκα σου δυστυχισμένη...
O Reese και η σύζυγός του, Becki, φιλοξενούνται συχνά σε εκπομπές και περιοδικά απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Ο ίδιος λέει: «μπορώ να κάνω σεξ ως δουλειά χωρίς να σκέφτομαι την ταυτότητα του παρτενέρ, επειδή είμαι γνήσιος ετεροφυλόφιλος». Και στην ερώτηση του πώς τα καταφέρνει να αποδίδει σεξουαλικά με άντρες, απαντά: «βλέπω υλικό με γυναίκες ή σκέφτομαι την Becki όταν είμαι στο γύρισμα».
Όσο για τη σύζυγο, παρά το γεγονός ότι δηλώνει ''υπερήφανη'' για τις πορνογραφικές συνευρέσεις του αντρούλη της, κάθε άλλο παρά άνετη εμφανίζεται στις συνεντεύξεις, με το πρόσωπό της να αποκαλύπτει πάρα πολλά...

μας έπεισε... :jerking: :jerking:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ο Reese Rideout δηλώνει ευτυχισμένα παντρεμένος αν και...

...είναι σταρ σε ταινίες πορνό ομοφυλοφιλικού περιεχομένου!
Το πως βέβαια νιώθει η σύζυγός του είναι ένα τεράστιο θέμα...
Όπως υποστηρίζει ο ίδιος το να κάνεις γκέι πορνό δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο, ωστόσο όπως φαίνεται σίγουρα κάνει τη γυναίκα σου δυστυχισμένη...
O Reese και η σύζυγός του, Becki, φιλοξενούνται συχνά σε εκπομπές και περιοδικά απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Ο ίδιος λέει: «μπορώ να κάνω σεξ ως δουλειά χωρίς να σκέφτομαι την ταυτότητα του παρτενέρ, επειδή είμαι γνήσιος ετεροφυλόφιλος». Και στην ερώτηση του πώς τα καταφέρνει να αποδίδει σεξουαλικά με άντρες, απαντά: «βλέπω υλικό με γυναίκες ή σκέφτομαι την Becki όταν είμαι στο γύρισμα».
Όσο για τη σύζυγο, παρά το γεγονός ότι δηλώνει ''υπερήφανη'' για τις πορνογραφικές συνευρέσεις του αντρούλη της, κάθε άλλο παρά άνετη εμφανίζεται στις συνεντεύξεις, με το πρόσωπό της να αποκαλύπτει πάρα πολλά...

μας έπεισε... :jerking: :jerking:

Φυσικα μας επεισε, ρε τι αλλο θα ακουσουμε !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Κρυφοπουστης ειναι.... Η Λουγκρα δεν εχει ουτε το θαρρος να το πει....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
είναι γνήσιο αντράκι λέει. όλα τα άλλα είναι απλώς δουλειά.
μια απλή καθημερινή δουλειά, όπως όλες οι άλλες...

Ολο μαλακιες ειναι !!!

Κρυφοπουστης ειναι.... Η Λουγκρα δεν εχει ουτε το θαρρος να το πει....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
44
Πόντοι
246
Καλά ξηγετε ο τύπος! Αφού περνά η μπογιά του! Και στης τσόντες πρέπει να μετράς.  Και με, την κρίσι που έχουμε, ποιος δεν θα πηγαίνε? Αμα σου τα δηνανε χοντρά! :pipa3: :fuck2: :fuck1:

Συνημμένα

• 8069319[1].jpg
    8069319[1].jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 55

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Καλά ξηγετε ο τύπος! Αφού περνά η μπογιά του! Και στης τσόντες πρέπει να μετράς.  Και με, την κρίσι που έχουμε, ποιος δεν θα πηγαίνε? Αμα σου τα δηνανε χοντρά! :pipa3: :fuck2: :fuck1:

Ωραίος τρόπος θέρμανσης :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μπορώ να κάνω σεξ ως δουλειά χωρίς να σκέφτομαι την ταυτότητα του παρτενέρ, επειδή είμαι γνήσιος ετεροφυλόφιλος

καλά λέει ο άνθρωπος
αλίμονο.. επειδή τον ξέσκισαν μερικοί αράπηδες σημαίνει ότι είναι και πούστης ?  :hammer:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
καλά λέει ο άνθρωπος
αλίμονο.. επειδή τον ξέσκισαν μερικοί αράπηδες σημαίνει ότι είναι και πούστης ?  :hammer:
ποσες φορες πρεπει να γαμηθεις απο τον κωλο για να θεωρεισαι πουστης :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
44
Πόντοι
246
Εγώ δηλαδή που τον δοκίμασα 2-3 φορές, τη λέγομαι?  :kissass2:

Συνημμένα

• 7797897[1].jpg
    7797897[1].jpg
    213,1 KB · Εμφανίσεις: 59

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Η δασκάλα στο σχολείο μια μέρα λέει στα παιδάκια στην τάξη:

- Παιδιά σήμερα θα μιλήσουμε για τα επαγγέλματα. Ποιος ξέρει τι είναι επάγγελμα?

Τα περισσότερα χέρια σηκώνονται.

- Ωραία λοιπόν, φαίνεται πως όλοι ξέρετε τι είναι επάγγελμα. Για πες μας λοιπόν εσύ, Κωστάκη, τι επάγγελμα κάνει ο μπαμπάς σου?

- Ο μπαμπάς μου, κυρία, είναι ξυλουργός.

- Μπράβο Κωστάκη. Εσένα Σταματίνα, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?

- Εμένα, κυρία, ο μπαμπάς μου είναι δικηγόρος.

- Μπράβο Σταματίνα. Πες μας και συ, Βασίλη, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?

- Ο μπαμπάς μου, κυρία, είναι πυροσβέστης.

- Πολύ ωραία, Βασίλη, πες μας και συ Πέτρο, τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?

- Ο μπαμπάς μου, κυρία, είναι stripper σε ένα gay bar. Χορεύει πάνω στην πίστα, και κάτω υπάρχουν άλλοι άντρες που τον βλέπουν καθώς χορεύει και γδύνεται, και του βάζουν χαρτονομίσματα στο εσώρουχο του. Μερικές φορές, ο μπαμπάς μου κλείνει ραντεβού με κάποιον από αυτούς τους άντρες και πηγαίνουν στο απέναντι ξενοδοχείο και κάνουν ομοφυλοφιλικό έρωτα, και πάλι παίρνει λεφτά γι’ αυτό.

Η δασκάλα αλλάζει εκατό χρώματα, παθαίνει πανικό, και αλλάζει αμέσως κουβέντα και θέμα.  Όταν χτύπησε το κουδούνι, λέει στα παιδάκια:

- Να πάτε στο καλό, παιδιά, θα τα πούμε αύριο.  Εσύ Πέτρο μείνε λίγο σε παρακαλώ, θέλω να σου μιλήσω.

- Ορίστε, κυρία?    Λέει ο Πέτρος που έμεινε πίσω.

- Δε μου λες, Πέτρο, αυτά που είπες για το επάγγελμα του πατέρα σου, είναι αλήθεια?

- Όχι, κυρία.

- Τότε γιατί είπες ψέμματα, Πέτρο, όταν σε ρώτησα τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου?

- Κοιτάξτε, κυρία, ο μπαμπάς μου είναι διευθυντής στην Τράπεζα της Ελλάδος, και τώρα έχει αποσπαστεί στο Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών. Καμιά φορά πάει και στο Υπουργικό Συμβούλιο, γιατί του ζητάνε τη γνώμη του για οικονομικά θέματα.
Αλλά ντρέπομαι να τα πω αυτά.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
αφου αντεχει η γυναικα του κατι τετοιο μπραβο της...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.730
Πόντοι
3.870
εχω περιεργεια....αραγε ποιος κανει καλυτερα τσιμπουκια;αυτος η μηπως η γυναικα του;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
εχω περιεργεια....αραγε ποιος κανει καλυτερα τσιμπουκια;αυτος η μηπως η γυναικα του;
Δεν το λέει ξεκάθαρα, υπονοει ομως ότι παιζει το ρόλο του ενεργητικού.
Το αν ισχύουν όλα αυτά ειναι άλλη υπόθεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom