Νέα

Το πιο τρελό βίτσιο που έχετε ακούσει/δει....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
εχω ενα φιλο που ειχε ξενοδοχειο(δουλευε πολυ την ημιδιαμονη)
ξερω καταστασεις που δεν λεγονται εδω για ατομα υπερ ανω υποψιας γιατι απλα θα βρεθει σε κανενα χαντακι χωρις υπερβολη........
----
ακουστε βιτσιο εψαχνε ενας πελατης κ εδινε τρελο πακετο για βιζιτου μετα το πηδημα να την χεσει κ μετα να τα φαει!!!
δεν ξερω τι μυαλο πρεπει να χει καποιος αν εχει...
επι 4 μηνες εψαχνε καμια δεν δεχτηκε παρα τα λεφτα....
συμπερασμα υπαρχει κ ενα οριο...
------
προσωπικα το πιο κουφο βιτσιο ειχα γνωρισει μια γερμανιδα 1,85  αστερι καποτε σε μπαρ που μαζευαν ξενες πιο πολυ-τουριστριες κ μονιμους κατοικους..
ενω την ειχα ετοιμη για ξενοδοχειο(ερχεται φιλος κ μου λεει στο αυτι αυτη εχει κολημα να κατουραει τον αλλο στην μαπα)αυτο ηταν ξενερωσα βρηκα δικαιολογια κ την εκανα.....

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
(Λες να μας διαβαζει τωρα;)
Γιατρος, 50 χρονων, ηθελε να καβαλαει ενα ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ με βοηθητικες ροδες που ειχε καβατζωμενο στο μεγαλο και πλουσιο διαμερισμα του, και να ΤΡΑΚΑΡΕΙ ελαφρα την γκομενα, η οποια θα διαβαζει ενα βιβλιο, και αυτη θα τον μαλωνει και θα τον σπρωχνει απαλα με το ποδι της και οταν θα το κανει αυτο, αυτος θα βλεπει το κυλοτακι της καθως θα σηκωνει το ποδι της. Μετα απο μερικες βολτες, σεξ κανονικα. Παιδια, η γκομενα ηταν κανονικη γκομενα του τοτε, οχι επαγγελματιας. Αυτο το εκανε, γιατι του ειχε μεινει απο την κοπελα που τον κραταγε οταν ηταν μικρός...

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
:2funny:

κι εμενα παντως αυτη που με κραταγε μικρο με τον αδερφο μου οταν τρωγαμε το μεσημερι κατεβαιναμε κατω απ το τραπεζι και καθομασταν και κοιταζαμε το μουνι της...φοραγε φουστα καλσον και οχι κιλωτα...ηταν θειτσα...και μια φορα μας την ειπε κιολας "ξερω τι κοιτατε" και απ αυτη τη φορα το θυμαμαι κιολας το ολο σκηνικο...αλλα βιτσιο δε μου μεινε νταξει :tooth:
"ξερω τι κοιτατε" :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
:2funny:

κι εμενα παντως αυτη που με κραταγε μικρο με τον αδερφο μου οταν τρωγαμε το μεσημερι κατεβαιναμε κατω απ το τραπεζι και καθομασταν και κοιταζαμε το μουνι της...φοραγε φουστα καλσον και οχι κιλωτα...ηταν θειτσα...και μια φορα μας την ειπε κιολας "ξερω τι κοιτατε" και απ αυτη τη φορα το θυμαμαι κιολας το ολο σκηνικο...αλλα βιτσιο δε μου μεινε νταξει :tooth:
κ εμενα μια 40αρα τοτε,α γυμνασιου εγω που την ειχα πετυχει κανα δυο φορες στο μπαλκονι της με τα εσωρουχα!
η πρωτη μ  :jerking: ηταν για παρτυ της!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
κ εμενα μια 40αρα τοτε,α γυμνασιου εγω που την ειχα πετυχει κανα δυο φορες στο μπαλκονι της με τα εσωρουχα!
η πρωτη μ  :jerking: ηταν για παρτυ της!

Μαλλον η πρωτη μαλακια ολων μας ηταν για 40αρα γειτονισσα

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=DgbTAXYvwkI[/video[/video]]

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φαντάρος στο Κιλκίς ενας τυπάς έδινε 5000δρχ για να μυρίζει τις κάλτσες μας  :S
δεν ήθελε σεξ κλπ μονο αυτό

Επισκέπτης

εγώ πριν κανένα 4ωρο είχα πάρει μια βίζιτα και έχυσα :2on1: πάνω στη μάπα της, αφού πρώτα της είπα να φορέσει τα μαύρα γυαλιά ηλίου της!!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εγώ ξέρω διευθυντή εταιρείας με τζίρους που αφού κάνει σεξ και δεν χύνει,θέλει η γκόμενα να του  λέει ιστορίες και να του την παίζει για καμία ώρα.
Φυσικά δεν έχει πολλές γκόμενες μετά από αυτό,και μου το είπε κοπέλα που την χαρτζηλίκωνε κανονικά.
Φυσικά γύρω στα 55 αυτός και χωρισμένος.
Και δεν τον βλέπω να παντρεύεται με τις μαλακίες που κάνει.

Επισκέπτης
ενας lustforlife που γραφει και μετα τα σβηνει.τρελα βιτσια το τρελο αγορι.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
εγώ πριν κανένα 4ωρο είχα πάρει μια βίζιτα και έχυσα :2on1: πάνω στη μάπα της, αφού πρώτα της είπα να φορέσει τα μαύρα γυαλιά ηλίου της!!!!
Αυτό λέγεται "ασθένεια του μαυρογυαλούρου"

Επισκέπτης
Εγώ ξέρω διευθυντή εταιρείας με τζίρους που αφού κάνει σεξ και δεν χύνει,θέλει η γκόμενα να του  λέει ιστορίες και να του την παίζει για καμία ώρα.
Φυσικά δεν έχει πολλές γκόμενες μετά από αυτό,και μου το είπε κοπέλα που την χαρτζηλίκωνε κανονικά.
Φυσικά γύρω στα 55 αυτός και χωρισμένος.
Και δεν τον βλέπω να παντρεύεται με τις μαλακίες που κάνει.

φιλε μια φορα ειχα κατεβει στην σολωνος και ειχα παρει μια και πως μου ηρθε και την ρωτησα τι ανωμαλιες της εχουν προτινει και ποιες απο αυτες εχει κανει.. λοιπον πρωτον ενω ειχα χυσει στο αμαξι με πιπα με τις ιστοριες με εκανε τουμπανο και ξανακατεθεσα!!!!!
και απο τα πολλα που μου ειπε ενας της εδινε φραγκα να του κανει ενεση στην ουριθρα (δεν ηξερε τι ειχε η ενεση)
ενας της εδινε τρελα φραγκα να παρει πιπα στον σκυλο του!!!
και ενας της ειχε φερει τα χυσια του σε ποτηρακι για να τα πιει!!!

αυτη μου ειπε πως δεν εκανε τιποτα απο αυτα!!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Η τρέλα παει συννεφο....

Ας πω κι εγώ ένα κουφο που μου είχε τύχει πολυ παλιά στις πρώτες μου επισκέψεις σε οίκους ανοχής....

Είχα πετύχει λοιπόν μια που τις άρεσε να την γρατζουνανε στις μασχαλες και στα χέρια και να τις δίνουν χαστούκια στα βυζια  αφού πριν απο αυτα την πηδουσες άγρια με δονητη που έφερνε στο δωμάτιο :2funny:

Με παρακαλαγε λοιπόν οπότε πηγαίνω να εχω νυχακια γιαυτό τον λόγο (τι μου θυμησατε.....  :2funny:)

Σαν αντάλλαγμα για ολο αυτο το σκηνικό το ξανακαναμε δωρεάν.....

Δεν πήγα πολλές φορές πάντως  :2funny: :2funny: :2funny:

Υγ. Τον δονητη και τις σφαλιάρες στα βυζια  να τα καταλάβω , τις γρατζουνιες δεν κατάλαβα ποτε......
Και ειδικά στις μασχαλες

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
παντως απο φιλο μου που εχει παει με τρανς μ εχει πει οτι αρκετοι κυριως οικογενειαρχες πληρωνουν τις τρανς λιγο παραπανω για να της πουν τα προβληματα τους! :headbang: :headbang:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Έχω φίλο (33 σήμερα) ο οποίος την έπεφτε σε γριές, μέχρι και σε γριές με μασέλα.

Το βίτσιο αυτό λέγεται γεροντολαγνεία και είναι συχαμένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom