wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
16 χρόνια πλάκα-πλάκα...ναι είμαι!
και δεν έχω λήψει ποτέ τόσα χρόνια!
Καλά κι εσύ, 12 ετών, πως σου ήρθε να γραφτείς στο μπου?
16 χρόνια πλάκα-πλάκα...ναι είμαι!
και δεν έχω λήψει ποτέ τόσα χρόνια!
16 χρόνια πλάκα-πλάκα...
Καλά κι εσύ, 12 ετών, πως σου ήρθε να γραφτείς στο μπου?
Έτσι ακριβώς, τρυφερή ηλικία!!!
ηταν τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα,τι να έκανα?
ε ναι καταλαβαίνεις, ηθελα αγαπουλες και ερωτες και ετσι θυμάμαι είχα πάρει την evita και ύστερα threesome όλες τις κοπέλες του MichelΈτσι ακριβώς, τρυφερή ηλικία!!!
Πάνω απ όλα αισθηματίας και ρομαντικός!!!!ε ναι καταλαβαίνεις, ηθελα αγαπουλες και ερωτες και ετσι θυμάμαι είχα πάρει την evita και ύστερα threesome όλες τις κοπέλες του Michel
Ζουζουνιάρικα πράγματα!!!
μετά μεγάλώνοντας,ωρίμασα και ήθελα κάτι πιο σταθερό και έτσι θυμάμαι αφου είχε τελειώσει με τις κοπέλες του Μιχαλάκη και τις φίλες τις Εβιτας,καταστάλαξα στην Ρένια Δούκα, να την γαμάω με έναν φίλο κάπου στο αυτοκίνητο πισω απο το αεροδρόμιο!Πάνω απ όλα αισθηματίας και ρομαντικός!!!!
Καλα και το "ενεργο μελος" ειναι σχετικο , οταν καποιος εχει κανει εγγραφη το 2005 και ξαναγραψε παλι σημερα για να μας πει οτι ειναι το παλιοτερο μελος στο bou.com απλα ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια μας...Ναι Ιούλιο!
Αλλά όταν μιλάμε για παλαιότητα θα πρέπει να βαζουμε και τον παράγοντα "ενεργό μέλος" 'οπως σωστά γράφει ο τίτλος!
ναι αδελφέ εχεις δίκιο!Καλα και το "ενεργο μελος" ειναι σχετικο , οταν καποιος εχει κανει εγγραφη το 2005 και ξαναγραψε παλι σημερα για να μας πει οτι ειναι το παλιοτερο μελος στο bou.com απλα ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια μας...
Οσες κριτικες εχετε ολοι οι "παλιοι" τις εχω μονος μου, πλην εξαιρεσεων βεβαια οπως zero, ivan και κανα δυο ακομα.
Αυτοι αξιζουν το καπελο
Οι υπολοιποι ξανακαντε login του χρονου παλι
μετά μεγάλώνοντας,ωρίμασα και ήθελα κάτι πιο σταθερό και έτσι θυμάμαι αφου είχε τελειώσει με τις κοπέλες του Μιχαλάκη και τις φίλες τις Εβιτας,καταστάλαξα στην Ρένια Δούκα, να την γαμάω με έναν φίλο κάπου στο αυτοκίνητο πισω απο το αεροδρόμιο!
Ήταν η ωριμότητα μου που με ώθησε να το κάνω αυτό!
Βουλιγμένης!Αυτό θα πει πραγματική ωριμότητα, κατάλαβες τι είναι αυτό που σε εκφράζει και το ακολούθησες.
Αεροδρόμιο Ελληνικού?
Άρα το Ανατολικό!Βουλιγμένης!
ορίστε, όλες αυτές οι κριτικές χαθήκαν!
Δεν λέω, ο τύπος πιο πανω respect με τις 300+ κριτικές αλλά θα είχα τουλάχιστον άλλες 40+ κρτικές!
ακριβώς!Η αλλαγή από tv σε com είχε γίνει τότε που είχε γινει το σκηνικό με τις καταγγελίες και το ρίξιμο;
Θυμάμαι τότε τα αρρωστακια είχαμε βρει στέγη στο φόρουμ του cosmopolitan και καβλαντιζαμε. Not my proudest moment. Μετά είχαν κουβαληθεί εδώ κάποιες από εκείνο το φορουμ πχ. Λουκρητία, βελβετ κλπακριβώς!
και μάλιστα έγινε bourdela.gr αν θυμάμαι καλά και μετά .com
λοιπόν το θυμήθηκαΗ αλλαγή από tv σε com είχε γίνει τότε που είχε γινει το σκηνικό με τις καταγγελίες και το ρίξιμο;
εσύ είχες και λογαριασμό πριν 2 χρόνια?6 Μαΐ 2021 ?
Να´στε καλά καυλιάριδες για όλες τις πληροφορίες που έχετε προσφέρει ?