Νέα

Το πέος μου βρωμάει και ζέχνει, τί να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
και εγω ειχα μια καποτε που μου ελεγε βγαλε εξω το βρωμικο σου και οταν μου εκανε πιπα στην αρχη λιγο ξινιζε και ενιωθα ασχημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι τυπε το εχω ψαξει αρκετα δεν ειναι μακαρι να ηταν βεβαια αυτο ειναι αλλο θεμα συζητησης
σιχαμερες τελειως εδω τσιμπουκωνουν ακαποτα βρωμογερους στα μπουρδελα

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Βακτηριακη προστατιτιδα μαλλον τη κολλησε απο καποιο ακαποτο λογικά
ρε τυπε δεν ειναι απο ακαποτο ειναι απο ενα χειρουργειο που εκανα και μου βαλανε καθετηρα απο εκει το επαθα το προβλημα αλλα ξαναλεω αυτο ειναι αλλο θεμα συζητησης

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
κοιτα δεν μου εδωσε απαντηση στο τι να κανω με την βρομα μου τα μασαγε λιγο κυριως συζητησαμε για την προστατιτιδα τι να κανω για να υποχωρει αλλα χωρις καποια τυχει για να εξαφανιστει τελειως
δυστυχως η πουτσα τσιχλα δε μασαει

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
973
Πόντοι
366
Τοτε με αντιβιωση θα σου φυγει αυτο.
Κανε πλυσεις με χαμομήλι βοηθαει.
Εχεις φιμωση?
εχω παρει του κοσμου τις αντιβιωσεις δεν φευγει απλα υποχωρει αλλα ξαναλεω δεν ειναι αυτο το βασικο μου προβλημα που αναοιξα το νημα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
το νημα χρειαζεται τοποθετηση xyse mesa-podolagnou που εχει τσιμπουκωσει τυπους με ξεχασμενες ασθενειες,ρομα,λαθρο που ηρθαν μολις απο Βαλουχισταν,οδηγους TIR μετα απο 20ημερα τιμονια σε Ευρωπη,ομονοιακους πρεζους,εχει βαρυτητα η γνωμη του οπωςδηποτε:confused::confused::confused:

Manoliskalousis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
282
Πόντοι
21
Τοτε με αντιβιωση θα σου φυγει αυτο.
Κανε πλυσεις με χαμομήλι βοηθαει.
Εχεις φιμωση?

Δεν εχει φιμωση, αν είχε θα ήταν η τυριλα το θέμα, νομίζω εχει πάθει μόλυνση από καθετήρα και του βαρεσε προστάτη αλλά είναι σκληρός καριόλης και δε το δέχεται, θέλει να είναι χρόνιο το ζήτημα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Ο "ουρολόγος" ήταν γιατρός γιατρός ; Σαν κολλητός του Νίκου Κοντοστάθη ακούγεται :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
εχω παρει του κοσμου τις αντιβιωσεις δεν φευγει απλα υποχωρει αλλα ξαναλεω δεν ειναι αυτο το βασικο μου προβλημα που αναοιξα το νημα
για βαλε ντετολ σαπουνι...Αυτο βαζω και γω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το σαπουνι ομως ετσι,μη μπερδευτεις και βαλεις το αλλο για το πατωμα

Manoliskalousis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2024
Like
282
Πόντοι
21

Παλικαρε, το ότι δε φεύγει σημαίνει ότι έχεις antibiotic resistant bacterial prostatitis. Θέλει δουλειά και εξετάσεις. Τρωγε και κάνα γιαούρτι με τα χάπια αυτά.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
χωρις καμία διαθεση να κοροιδεψω. την μυριωδιά με τι την παρομοιάζεις; τι θυμιζει;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ρε τυπε δεν ειναι απο ακαποτο ειναι απο ενα χειρουργειο που εκανα και μου βαλανε καθετηρα απο εκει το επαθα το προβλημα αλλα ξαναλεω αυτο ειναι αλλο θεμα συζητησης
τι χειρουργειο τυπε:think::confused::confused::confused:
2-with-text-1-1024x536.png

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
  • Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
χωρις καμία διαθεση να κοροιδεψω. την μυριωδιά με τι την παρομοιάζεις; τι θυμιζει;
Δηλαδή αν μυρίζει σαν κουνάβι θα πρέπει να ακολουθήσει διαφορετική αγωγή με το αν μυρίζει σαν ασβός ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.020
Πόντοι
9.297
Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα ειμαι 30 χρονων και εχω θεμα με το πεος μου βρωμαει παρα πολυ παρολο που πλενομαι και κανω μπανιο δυστυχως πηγα σε ουρολογο και μου διεγνωσε χρονια προστατιτιδα και μου ειπε οτι μαλλον απο εκει πηγαζει αυτο το προβλημα. Τι να κανω εχετε καμια λυση. Σας εχει τυχει η ειμαι ο μονος. Ντρεπομαι καθε φορα που ειμαι με κοπελα μην γινω ρεζιλι απο την μποχα νταξει με πεταλουδιτσες της νυχτας δεν εχω τοσο θεμα γιατι ειναι επαγγελματιες αλλα με κανονικη κοπελα τι θα γινει. Ακουω λυσεις μακαρι να υπηρχε κανα αποσμητικο πεος.
Μαλλον έκανες καμμία ακα ΜΑΛΑΚΙΑ με ερασιτεχνικης κατηγορίας κοπέλα και σε έμεινε το παράσημο...
Ακα ΜΟΝΟ για τεκνοποίηση.

Για μερικά λεπτα απολαυσης το τίμημα πρέπει να είναι μήνες ταλαιπωρίας και οικονομικής αφαίμαξης από γιατρούς και φαρμακεία;Αξίζει;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom