Νέα

Το newsletter του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα minarass69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

minarass69

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες απο το φορουμ τι εγινε εδω?ανοιξα το μηνυμα που μου εσταλη σημερα και περιειχε ιο. σκεφτειτε να μην ειχα προγραμμα ανιχνευσης κ εξουδετερωσης ιων θα πληρωνα τα μαλλια της κεφαλης μου. Καταρχην δεν επετρεψα και ουτε επιτρεπω την αποστολη μηνυματων στο ηλεκτρ ταχυδρ μου. Ποιος σας εδωσε την αδεια ποσο μαλλον οταν περιεχει τετοια προγραμματα που σε κανουν να πληρωνεις μηνιατικα αν δεν εξουδετερωθουν? μαγκες θελω εξηγησεις :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ρε παιδες απο το φορουμ τι εγινε εδω?ανοιξα το μηνυμα που μου εσταλη σημερα και περιειχε ιο. σκεφτειτε να μην ειχα προγραμμα ανιχνευσης κ εξουδετερωσης ιων θα πληρωνα τα μαλλια της κεφαλης μου. Καταρχην δεν επετρεψα και ουτε επιτρεπω την αποστολη μηνυματων στο ηλεκτρ ταχυδρ μου. Ποιος σας εδωσε την αδεια ποσο μαλλον οταν περιεχει τετοια προγραμματα που σε κανουν να πληρωνεις μηνιατικα αν δεν εξουδετερωθουν? μαγκες θελω εξηγησεις :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff:
Δεν είδες ποιός χρήστης σου έστειλε τον ιό ??

Υ.Γ Επειδή την έχω πάθει παλιότερα από dialler και πλήρωσα 3000 ευρώ για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην έχετε και ανάγκη κάθε σάπιο anti-virus μία είναι η λύση.Πάντε στον ΟΤΕ και κάντε φραγή για κλήσεις σε εξωτερικό !!!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16

minarass69,

Συμβαίνουν τα εξής:

Είτε είσαι από την γνωστή παρέα που προσπαθούν εδώ και χρόνια να μας κάνουν κακό (στο site)
Είτε μπερδέυτηκες και νομίζεις ότι το newsletter μας έχεις dialer.

Αν είναι η 2η περίπτωση, σε παρακαλώ ξανακόιτατο, γιατι τό newsletter μας ΔΕΝ έχει dialer, και ούτε πρόκειται να έχει ποτέ εφόσον είμαι εγώ admin

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Εξηγήσεις εμείς θέλουμε για τις παπαριές που γράφεις!

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα 
Να  μαντεψω οτι εχεις ADSL
Δεν  παθαινεις τιποτα
χαλαρα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Άντισθένη και Άλεξ...δεν νομίζω να πάρετε απάντηση.....πέστο διαίσθηση.....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Minarras όνομα και πράγμα!!! Ποιο μήνυμα ρε φίλε; PM η το newsletter? Γιατί αν λες για το newsletter μάλλον μας δουλεύεις κανονικά!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τί σημαινει ειπαμε μηνάρας ????  :think: :think: :)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τι σου φταίνε οι Πατρινοί ρε; Ο λακαμάς στη γλώσσα των Πατρινών είναι ο κύριος μινάρας69!!!!
Υ.Γ. Δεν είμαι Πατρινός..

Δεν μου φταίνε ρε....έτσι τους λένε...απλά δεν το ξέρεις μάλλον.....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μου φταίνε ρε....έτσι τους λένε...απλά δεν το ξέρεις μάλλον.....
Μουρλός είσαι που δεν το ξέρω; Στην προηγούμενη δουλειά μου είχα 4 Πατρινούς. Δεν λένε τους μαλάκες Πατρινούς μινάρες. Οι Πατρινοί λένε μινάρες τους μαλάκες!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Αν κατάλαβε κανείς κάτι από αυτά που είπα........... :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μουρλός είσαι που δεν το ξέρω; Στην προηγούμενη δουλειά μου είχα 4 Πατρινούς. Δεν λένε τους μαλάκες Πατρινούς μινάρες. Οι Πατρινοί λένε μινάρες τους μαλάκες!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μάλλον εκπέμπουμε σε λάθος μήκος κύματος.....όταν λές, μεταφορικά πάντα...Πατρινός....αυτό συνοδεύεται με το μηνάρας......επείδη το αναφέρουν αυτό συνέχεια τους έχει μείνει σαν παρατσούκλι ένα πράγμα.....

OP
OP
M

minarass69

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πατρινός......τα 7 ''Π'' αν ξέρεις......
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ
ΤΑ Π ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΝΙΟΥΣ ΛΕΤΕΡ Πρωτη φορα το ανοιξα και δεν λεω ψεματα. το σαιτ και τους δημιουργους του το σεβομαι, το εκτιμω και προσωπικα ειμαι εδω γιατι μου πρασφερει υπηρεσιες ανεκτιμητες. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δεν θα εβγαινα να ανοιξω πολεμο με ολους τους φιλους κ δημιουργους του σαιτ αλλα τι εγινε με την παρτη μου τοσο ατυχος ημουν που ανοιγοντας περιεχομενο νιους λετερ πρωτη φορα αποψε εγινε αυτο?δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κανει λαθος το panta?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μάλλον εκπέμπουμε σε λάθος μήκος κύματος.....όταν λές, μεταφορικά πάντα...Πατρινός....αυτό συνοδεύεται με το μηνάρας......επείδη το αναφέρουν αυτό συνέχεια τους έχει μείνει σαν παρατσούκλι ένα πράγμα.....
Τώρα μάλιστα!!! Κατάλαβα!!!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ
ΤΑ Π ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΝΙΟΥΣ ΛΕΤΕΡ Πρωτη φορα το ανοιξα και δεν λεω ψεματα. το σαιτ και τους δημιουργους του το σεβομαι, το εκτιμω και προσωπικα ειμαι εδω γιατι μου πρασφερει υπηρεσιες ανεκτιμητες. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δεν θα εβγαινα να ανοιξω πολεμο με ολους τους φιλους κ δημιουργους του σαιτ αλλα τι εγινε με την παρτη μου τοσο ατυχος ημουν που ανοιγοντας περιεχομενο νιους λετερ πρωτη φορα αποψε εγινε αυτο?δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κανει λαθος το panta?

Σαφώς και μπορεί. Μπορεί να σου λέει ότι έχει Ιο επειδή το newsletter μας έχει εικόνες μέσα. Ή μπορεί να μην του αρέσει η λέξη "bourdela" όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις (βλέπε in.gr)

Τέσπα. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι χιλιάδες που έλαβαν το newsletter, ότι δεν υπάρχει ιός...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
η το antivirus που εχεις ειναι για τον πουτσο η δεν εχεις ιδεα απο pc

OP
OP
M

minarass69

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σαφώς και μπορεί. Μπορεί να σου λέει ότι έχει Ιο επειδή το newsletter μας έχει εικόνες μέσα. Ή μπορεί να μην του αρέσει η λέξη "bourdela" όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις (βλέπε in.gr)

Τέσπα. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλοι χιλιάδες που έλαβαν το newsletter, ότι δεν υπάρχει ιός...
φιλε αλεξ δεν εγραψα για να κατηγορησω ουτε να με παρετε στο χοντρο ψιλο. Η ενημερωση που μου κανεις ειναι στο σωστο πνευμα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ας γινει μια ενημερωση σχετικα με πιθανο προβλημα μην την πατησουν και αλλοι σαν και μενα και ανοιγοντας τα νιους λετερς του σαιτ βρεθουν στην ιδια με εμενα εκπληξη..μια απορια την εχω ακομα..ειμαι 3 μηνες στο σαιτ και πρωτη φορα σημερα ελαβα νιους λεττερ. Μηπως καποιο προβλημα ισως υπαρχει αναλογο κ με αλλους συνμπουρδελιαρηδες με panta antivarius? αν οντως ισχυει τοτε οφειλω πολλες συγνωμες για την αναστατωση στο σαιτ κ κυριως σε εσας που ξενυχτατε νυχτα μερα για την ενημερωση μας αλλα μου οφειλουν και εμενα μια συγνωμη για οσα  υβριστικα μου καταλογιστηκαν κ ειδικα απο τον κυριο αντισθενη. δεν θιγουν μονο εμενα αλλα ολους τους καλοβουλους που μπαινουμε εδω μεσα. ΕΝΤΑΞΕΙ εγω ειμαι σχετικα νεο μελος και μαθαινω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom