Ass_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους στα σοκάκια της ηδονής.. Μετά από πολύμηνη απουσία λόγω υποχρεώσεων (σχολή,γκομενάκια κλπ) επιστρέφω ανοίγοντας αυτό το πρωτότυπο θέμα προς συζήτηση.Είμαι στην τσάρκα σχεδόν 3-4 χρόνια και οπως καταλαβαίνετε έχω λιώσει τόνους σόλας στα όμορφα..ακόμα και τώρα..converse μου ;), όπως και πολλοί από εσάς φαντάζομαι.Κάθισα λοιπόν μια μέρα και σκέφτηκα ότι οι περιπλανήσεις μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν οδηγήσει σε ένα είδος βαθυστόχαστης ανάζητησης.. το να πηγαίνεις σε ένα σπιτάκι ας πούμε και το να κρίνεις μια κοπέλα αν σου κάνει(κρίνοντας κάθε φορά την εμφάνιση ή και το περπάτημα ακόμα στο σαλόνι) ή όχι έτσι ώστε να περάσεις στο δωμάτιο έχει βελτιώσει την κρίση μου στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και γενικά στη ζωή.Επίσης η στάση και γενικότερα η συμπεριφορά που κρατάμε μέσα στο δωμάτιο στην άγνωστη κοπέλα που έρχεται είναι στάση ζωής για μένα! Νομίζω ότι οι εμπειρίες που αποκομίζουμε μέσα από τις μπουρδελότσαρκες είναι αρκετά σημαντικές και μας βοηθούν να κρίνουμε πράγματα και καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία.. Περιμένω να μοιραστώ μαζί σας αυτό το νέο είδος φιλοσοφίας...