Νέα

Το μπουρδελίζειν εστί φιλοσοφείν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 948
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους στα σοκάκια της ηδονής.. :) Μετά από πολύμηνη απουσία λόγω υποχρεώσεων (σχολή,γκομενάκια κλπ) επιστρέφω ανοίγοντας αυτό το πρωτότυπο θέμα προς συζήτηση.Είμαι στην τσάρκα σχεδόν 3-4 χρόνια και οπως καταλαβαίνετε έχω λιώσει τόνους σόλας στα όμορφα..ακόμα και τώρα..converse μου ;), όπως και πολλοί από εσάς φαντάζομαι.Κάθισα λοιπόν μια μέρα και σκέφτηκα ότι οι περιπλανήσεις μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν οδηγήσει σε ένα είδος βαθυστόχαστης ανάζητησης.. το να πηγαίνεις σε ένα σπιτάκι ας πούμε και το να κρίνεις μια κοπέλα αν σου κάνει(κρίνοντας κάθε φορά την εμφάνιση ή και το περπάτημα ακόμα στο σαλόνι) ή όχι έτσι ώστε να περάσεις στο δωμάτιο έχει βελτιώσει την κρίση μου στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και γενικά στη ζωή.Επίσης η στάση και γενικότερα η συμπεριφορά που κρατάμε μέσα στο δωμάτιο στην άγνωστη κοπέλα που έρχεται είναι στάση ζωής για μένα! Νομίζω ότι οι εμπειρίες που αποκομίζουμε μέσα από τις μπουρδελότσαρκες είναι αρκετά σημαντικές και μας βοηθούν να κρίνουμε πράγματα και καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία.. Περιμένω να μοιραστώ μαζί σας αυτό το νέο είδος φιλοσοφίας...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δεν έχεις άδικο.

Και σε εμένα έχει τύχει να το φιλοσοφήσω το πράγμα.

Έχω αφιερώσει ταξίδια ολόκληρα, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, αναζητώντας ηδονή και ψυχική γαλήνη.

Νομίζω ότι ένα sex-trip σε βοηθάει περισσότερο να φιλοσοφήσεις από μία απλή μπουρδελότσαρκα στην Αθήνα.

Επισκέπτης
σωστη η παρατηρηση σου συναγωνιστη.....
το ιδιο ισχυει στο ευρυτερο πεδιο του αγοραιου ερωτα ειτε αυτο ειναι μπουρδελο η ακομα και αν ειναι πιατσες στο  δρομο.με λιγα λογια υπαρχει και το αναλογο marketing του αγοραιου ερωτα ,αναλογως πως το προσεγγιζει κανεις βεβαια!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
σωστη η παρατηρηση σου συναγωνιστη.....
το ιδιο ισχυει στο ευρυτερο πεδιο του αγοραιου ερωτα ειτε αυτο ειναι μπουρδελο η ακομα και αν ειναι πιατσες στο  δρομο.με λιγα λογια υπαρχει και το αναλογο marketing του αγοραιου ερωτα ,αναλογως πως το προσεγγιζει κανεις βεβαια!

Ναι, αλλά είναι τελείως διαφορετικό να κάνεις μία βόλτα 2-3 ωρών για να γαμήσεις, και τελείως διαφορετικό να βρεθείς μόνος σου μία ξένη χώρα για κάποιες μέρες και να αναζητάς ηδονή.

Έχεις πολύ χρόνο να συζητήσεις με τον εαυτό σουθ και να το φιλοσοφήσεις.

Επισκέπτης
γενικα κ χωρις να πηγαινεις στα μπουρδελα φιλοσοφεις εαν ειναι το στυλ σου...δεν ειναι απαραιτητο οτι οσοι πανε φιλοσοφουνε δηλαδη αυτοι οι ουγκαμπουγκες που κατα καιρους βλεπουμε στα μπουρδελα φιλοσοφουν?  :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου κ να μην εχεις παει παλι μπορεις να φιλοσοφεις

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
:cussing: :cussing:
και το στριπτιζειν εστι φιλοσοφειν.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
και το φορτωνιζειν εστι φιλοσοφειν

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Δεν ξερω ρε Συναγωνιστες αλλα παντα γουσταρα ακομη και οταν ειχα γκομενιτσα τις μπουρδελοτσαρκες και το ειδος του σεξ που προσφερουν οι εν λογω χωροι. Βλεπεις εκει ενα αλλο προσωπο της κοινωνιας και παρατηρωντας την καθε κοπελλα νομιζω οτι καταλαβαινεις ολο και περισσοτερο τις γυναικες

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
τα μπουρδελα σε κανουν καλυτερο ανθρωπο.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
το τσιμπουκωνειν αραγε τι εστι? :think:

vakis