Νέα

To μέλλον της διαφήμισης στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AdSter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

AdSter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
******.gr – Η καινοτομία στη διαφήμιση!

Τη σήμερον ημέρα στην Ελλάδα το internet έχει γίνει τρόπος ασχολίας και ενημέρωσης για πολλούς Έλληνες!
Καθημερινά δεκάδες νέες ιστοσελίδες, εκατοντάδες νέα blogs και προσωπικές σελίδες σε υπηρεσίες όπως το MySpace, το Hi5, το Facebook κ.α. κάνουν την εμφάνιση τους στο Ελλαδικό internet-ικό χώρο!
Εμείς στο ******.gr ξεκινήσαμε μία προσπάθεια διαφήμισης και προώθησης όλων αυτών των νέων υπηρεσιών ή χρηστών, που θέλουν να γνωστοποιήσουν κατά κάποιο τρόπο αυτή τους την εργασία!
Το ******.gr είναι ένα πρόγραμμα βασισμένο στο σύστημα PTC (Pay-To-Click), δηλαδή κερδίζετε για να κάνετε κλικ και να παρακολουθήσετε τις διαφημίσεις μας. Μόνο που αυτά που κερδίζετε δεν μπορείτε να τα μετατρέψετε σε χρήματα αλλά σε διαφημίσεις της επιλογής σας! Το συμφέρον σας σε διαφημίσεις είναι αντάξιο με αυτό των πληρωμών σας!

Το ******.gr είναι πολύ γρήγορο στην πλοήγηση του, καθώς δεν φορτώνει διαφημίσεις εικόνας και script διαφημίσεων από άλλες ιστοσελίδες, μιας και το ίδιο ασχολείται από μόνο του με διαφημίσεις!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα εργασίας του

YΓ: Πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του bourdela.com ,είστε τέλειοι!  :rockon:
color]

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εσύ πλήρωσες τη συνδρομή σου για να διαφημίσεις εδώ;  :think: :think:

'Οχι όλα τζάμπα.......... Τι κάνει ο κόσμος για να βγάλει λεφτά  :think: :think: :think:

OP
OP
A

AdSter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ πλήρωσες τη συνδρομή σου για να διαφημίσεις εδώ;  :think: :think:

'Οχι όλα τζάμπα.......... Τι κάνει ο κόσμος για να βγάλει λεφτά  :think: :think: :think:

Φίλε μου κανείς δεν σε αναγκάζει να πληρώσεις,μπορείς να κάνεις κάποια κλικ σε άλλες ιστοσελίδες και να αφού συμπληρώσεις ένα εικονικό ποσό να βάλεις την διαφήμιση σου :)

Αν βαριέσαι να το κάνεις αυτό,μπορείς να δώσεις ένα μικρό ποσό και να βάλεις την διαφήμιση που θες :)

Κύριο μέλημα μας είναι η ανάδειξη πρώτα και όχι το χρήμα (που είναι εύλογο ότι θα έρθει)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Aπλά δεν είναι κομψό και θεμιτό να μπαίνεις σε ένα φόρουμ όπως το bourdela και με το πρώτο post να κάνεις διαφήμιση. Κι εγώ πουλάω υπηρεσίες νομικού χαρακτήρα, να βάλω κι εγώ τη σελίδα μου και να ανοίξω ένα thread;

OP
OP
A

AdSter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτά που λες.Απλά θα πω, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να προσβάλω τον οποιοδήποτε, να εκμεταλλευτώ καταστάσεις (είτε και αν πιστεύεις ότι το κάνω) και φυσικά αν αυτό το thread,θεωρηθεί scam ή μη επιτρεπόμενο,θα ζητήσω συγνώμη και φυσικά δεν θα το επαναλάβω.

Μέλος όμως,αν μου το επιτρέψουν,θα παραμείνω γιατί σήμερα "γνώρισα" την ιστοσελίδα και θεωρώ ότι είναι κορυφή στο είδος της.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μέλος όμως,αν μου το επιτρέψουν,θα παραμείνω γιατί σήμερα "γνώρισα" την ιστοσελίδα και θεωρώ ότι είναι κορυφή στο είδος της.
Τη σελιδα δε τη θεωρεις κορυφη στο ειδος της,μπηκες απλα για να διαφημισεις στο 3ο σου ποστ τη μπιζνα που θες να κανεις.
Κοιτας να βρεις sites με μεγαλη επισκεψιμοτητα και γραφεσαι γλειφοντας ταχα το χωρο για να κανεις αυτο που θες.

Ψαχνεις να βρεις τυπακια που θελουν να βγαλουν "ευκολο" χρημα (12 ευρω τη μερα οπως λες στη σελιδα σου)
με το να μπαινουν σε διαφημισεις.

Αναρωτιεμαι βεβαια αν ηταν τοσο ευκολα τα 12 ευρω τη μερα πατωντας λιγα κλικ σε διαφημισεις γιατι να δουλευει καποιος
8 ωρο για 30 η και περισσοτερα?

Υπαρχουν βεβαια χιλιαδες θυματα απο παραπλησιες ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ στυλ Ηerbalife που προσπαθουν να εκμεταλευτουν αδαης
καθε φορα βαζοντας τους προσχημα το ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ.

"Οσοι μαλακες λοιπον ψαχνουν τα 12 ευρω με πατηματα σε διαφημισεις ας το κανουν."

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες!!!
Τι αλλο θα ακουσουμε!

Ad-Ster

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τη σελιδα δε τη θεωρεις κορυφη στο ειδος της,μπηκες απλα για να διαφημισεις στο 3ο σου ποστ τη μπιζνα που θες να κανεις.
Κοιτας να βρεις sites με μεγαλη επισκεψιμοτητα και γραφεσαι γλειφοντας ταχα το χωρο για να κανεις αυτο που θες.

Ψαχνεις να βρεις τυπακια που θελουν να βγαλουν "ευκολο" χρημα (12 ευρω τη μερα οπως λες στη σελιδα σου)
με το να μπαινουν σε διαφημισεις.

Αναρωτιεμαι βεβαια αν ηταν τοσο ευκολα τα 12 ευρω τη μερα πατωντας λιγα κλικ σε διαφημισεις γιατι να δουλευει καποιος
8 ωρο για 30 η και περισσοτερα?

Υπαρχουν βεβαια χιλιαδες θυματα απο παραπλησιες ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ στυλ Ηerbalife που προσπαθουν να εκμεταλευτουν αδαης
καθε φορα βαζοντας τους προσχημα το ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ.

"Οσοι μαλακες λοιπον ψαχνουν τα 12 ευρω με πατηματα σε διαφημισεις ας το κανουν."

Εάν είχες διαβάσει την σελίδα,θα καταλάβαινες ότι δεν δίνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρήματα,αλλά εικονικά με τα οποία,οποιοδήποτε χρήστης, σημπληρώσει συγκεκριμένα ποσά του δίνεται η δυνατότητα να βάλει την δικιά του διαφήμιση.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Και επίσης αν θες να μάθεις,σήμερα ανακάλυψα αυτό το site και ΝΑΙ με ενδιαφέρει γιατί γουστάρω την θεματολογία.Μαλακία που με το 1ο post έκανα διαφήμιση,ΑΛΛΑ ΝΑΙ το ΕΚΑΝΑ.Καλώς ή κακώς.Και είχα σκοπό να ανταπωδώσω την διαφήμιση.

Και γιατί δεν έσβησες όλο το thread?Και γιατί με έκανες ban?Γιατί δεν με άφησες πρώτα να απαντήσω?

Διάβασε τα αυτά και κάνε με ban πάλιΊσως έχεις δίκιο,αλλά ίσως άδικο.Εγώ τουλάχιστον έχω τα κάκαλα να ζητήσω συγνώμη -και την ζητάω- εάν προσέβαλα την ιστοσελίδα σας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εάν είχες διαβάσει την σελίδα,θα καταλάβαινες ότι δεν δίνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρήματα,αλλά εικονικά με τα οποία,οποιοδήποτε χρήστης, σημπληρώσει συγκεκριμένα ποσά του δίνεται η δυνατότητα να βάλει την δικιά του διαφήμιση.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Και επίσης αν θες να μάθεις,σήμερα ανακάλυψα αυτό το site και ΝΑΙ με ενδιαφέρει γιατί γουστάρω την θεματολογία.Μαλακία που με το 1ο post έκανα διαφήμιση,ΑΛΛΑ ΝΑΙ το ΕΚΑΝΑ.Καλώς ή κακώς.Και είχα σκοπό να ανταπωδώσω την διαφήμιση.

Και γιατί δεν έσβησες όλο το thread?Και γιατί με έκανες ban?Γιατί δεν με άφησες πρώτα να απαντήσω?

Διάβασε τα αυτά και κάνε με ban πάλιΊσως έχεις δίκιο,αλλά ίσως άδικο.Εγώ τουλάχιστον έχω τα κάκαλα να ζητήσω συγνώμη -και την ζητάω- εάν προσέβαλα την ιστοσελίδα σας.
Mε εικονικα χρηματα περιμενεις προκοπη?
Ασε ρε μεγαλε.
Δωσε ζεστο κασερι και τα μελε

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Υπαρχουν βεβαια χιλιαδες θυματα απο παραπλησιες ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ στυλ Ηerbalife που προσπαθουν να εκμεταλευτουν αδαείς
καθε φορα βαζοντας τους προσχημα το ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ.....
Πόσα ξέρεις φίλε ,πόσα....Εύγε!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom