Νέα

Το μαρούλι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα episkeptis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

episkeptis69

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Πολύς ο λογος συναδελφοι για το ποσα πρεπει να χωνουμε σε μια βιζιτα.
Εχω να δωσω και 200 και 300 αν γουσταρω το μωρο.
Ο αλλος θα μου πει οτι με 200 γαμας 10 φορες σε μπουρδελο.
Και ενας αλλος θα πεταχτεί σα τη ψωλη και θα πει ¨δε τον παιζω καλυτερα να μη χαλασω μια¨.

Και ρωταω λοιπον...ποιο ειναι το VALUE FOR FUCK??

Για μενα
1)Η εμφανιση
2)Συμπεριφορα
3)Ηλικια

Η καθαριοτητα ειναι αυτονοητη.Οσο για τα ακαποτα και αλλες τετοιες μαλακιες οπως γλυφομουνια σε βιζιτες...μακρια απο εμας γιατι την εχουμε καψει τη γουνα μας.

Για ενα καλο συνδιασμο των παραπανω σε cg πιστευω οτι τα 150-200 ειναι οκ και παντα αφηνω και κανα 50 εξτρα αν γουσταρα

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Εδω ερχεται και κολλαει το παλιο γνωμικο"Περι ορεξεως... κολοκυθοπιτα"!!! Το γουστο του καθενος ειναι μοναδικο! Αλλος γουσταρει να δινει 15-20? και να γαμει σε αισχρους χωρους φτηνα, αλλος χωνει 300? γιατι νομιζει οτι γαμει μοντελο! Ο καθενας με τις ορεξεις του!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  καλα και αλλοι αναβουν τα πουρα τους με 200ευρα δεν εχει νόημα η κουβεντα

απλα αν εισαι ελευθερος με 300? πας ενα σαβατοκυριακό βολτα. Αν εισαι παντρεμενος με περιορισμενο χρονο δινεις οσα σου πουνε και τρως οτι σου σερβιρουν αρκει να μην ειναι τα μακαρονια που τρως σπίτι!

Επισκέπτης
εγω εχω πολλα λεφτα κα γαμαω ολες τις καριολες χωρις παζαρια!ετσι καυλωνω παραπανω!,ετσι ετσι γαμιολες ελληνιδες!

Επισκέπτης
Ο καθένας όσα θέλει σπρώχνει στις βίζιτες αλλά μήπως έτσι χαλάει η πιάτσα και βλέπεις μπάζα να ζητάνε τόσα πολλά που απο το γέλιο δεν μπορεί να μας σηκωθεί ;;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom