tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Η φοβερή περιγραφή με τέτοιο παλμό που μόνο ένας Διακογιάννης θα μπορούσε και η πανέξυπνη μουσική επένδυση είναι ΟΛΑ τα λεφτά !
...να μαζευτουμε αρκετοι κ να παμε να τις γαμησουμε και μετα να τις δειρουμε...
αχαχαχαχαχαχα!Δε χρειάζεται.
Έχει κανείς συναγωνιστής Cirtoen Xsara άσπρο?
Θα πάμε με αυτό Σωκράτους, θά βάλουμε και μισό πλαστικό μπουκάλι κολλημένο με ταινία πάνω στην οροφή, και θα τις δεις να τρέχουν κατοστάρι που δε θα τις πιάνει ούτε ο Κεντέρης...
Μόλις στρίψεις από τη γωνία.
παιδια προσοχη εκει με τις μαυρες.χ8ες κατα τις 4 το πρωι περναω και εχουν σταματησει ενα αμαξι κ εχουν βγαλει εναν πελατη εξω κ τον δερνουν 20 μαυρες και μερικες αλλες εχουν παρει καδρονια κ του χτυπανε το αμαξι..παιδια προσοχη..η να μαζευτουμε αρκετοι κ να παμε να τις γαμησουμε και μετα να τις δειρουμε..αυτο μπορει να συμβει στο κα8ενα μας
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσοοοο εσι τρελε μου χιστι και μιστι τισ εροτικισ δρασισ!
μιν απελπιζεσε ατολμο και παθιασμενο αγορι...
ι ενιμεροσι ειναι το παν στιν εποχι που ζουμε εκφιλε επιβιτορα μου!
και ειδικα ι πορνοενιμεροσι ειναι πιο πολιτιμι και περιζιτιτι λαγνο εροτιαρικο δροσερο μου αγορι. !
ο εσιιι πολιλατρεμενε και πολιαγαπιμενε σινοδοιπορε στα σοκακια τισ μανιακισ γκαυλασ
μιν τιρανασ τιν κλισε ,αχαρι και ανιαρι σκεψι σου εροτικε μου ποσιδονα με το αποτελεσμα του βιντεο...
απλα απολαυσε τισ εροτικεσ αντιλοπες σε μια εροοτικι πανδεσια αναμεσα στα βρομερα και γεματα ιγρασια στενα τισ βαρβακειου αγορασ....εκει οπου γαμασ στα ολο μπιχλιαρικα και βρομερα πορνοχοτελ και ι βρομερι μποχα απο τιν κρεαταγορα σου τριπαει τα σοθικα σου.
ιδονισου ατολμε εραστι τισ λιθις στο θεαμα τον εροτικον γαζελον...
ο εσι μαχιμε περπατιτοι στα λαγνα σοκακια του αγορεου εροτα και τισ ανιθικισ εροτικισ αταξιας.
καυλεουμπα μου τρελε μου χιστι μιστι και σκιστι τον νεανικον ιβεον
εμισ σαν ταπεινι πορνορεπορτερσ καναμε το καθικον μασ προσ τιν πορνοενιμεροσι ...
σαν ταπινοι μουνομαχοι και μαχιτες-σκλαβοι τισ ιδονισ καταδιθικαμε στα κολασμενα αυτα σοκακια του μαυρου εροτα οστε να καταγραψουμε λεπτομεροσ τα κινουμενα αυτα εροτικα κορμια οστε ολοι οι πορνοθεατεσ-χιστες -καυλεουμπες και ειδικα οι αμαθοι ψολοπεκτεσ και βροντοπεκτες να παρουν μια γευσι απο τα εροτικα και παθιαρικα μονοπατια τισ μπουρδελιαρασ αυτισ πολισ μας!
καταλαβες τορα ο εσι αετε στι στεπα του αυνανισμενου εροτα!!!!
ελπιζο να σε κατατοπισα με τιν πορνοαπανρισι μου ιεροδουλε και πορνε τον νεανικον κορασιδον!
ξεροχισε τορα το ολο ιγρασια και μιροδατο σλιπακι σου απο φλοκια αφινιασμενο αγορι
χισε αραπινε μαυρε εροτιαρι μου χισεεεε!!κανι καλο στιν διαλευκανσι του πορνοεγκεφαλου φιλτατε επιβιτορ τισ λαγνασ αταξιας...
ωραια πραγματα,στο προσκηνιοΗ εποχή του κυνηγιού της γαζέλας έφτασε και'γω μαζί με τον pitsilistis,skidoo και bourdeliaris1984 βγήκαμε με τα "ακοντιά" μας και την πορνοκάμερα στου λάγνους δρόμους της Σωκράτους!!
Βάλαμε σε κίνδυνο τις πορνοζωές μας αφού οι σαρκοβόρες ζέβρες μας κυνηγούσαν και μας πετάγαν μπουκάλια με νερό και ..τάβλες!
[youtube=425,350]CoTgU_WfYbI[/youtube]
στο ψαξιμο και ειπα να το δουμεΠου το ξέθαψες αυτό ρε συ;
Πάντως ΓΑΜΑΤΟ ήταν!!!
ωραια πραγματα,στο προσκηνιο
τεταρτη στην νεα εκπομπη αυτοψια ο χρυσοχοιδης βαδιζει στα βηματα του μαυρου θανατου και αλλων πορνορεπορτερ και κανει αυτοψια στα στεκια του αγοραιου ερωτα αναζητωντας την μαυρη γαζελα
τις κοιταει τις μαυρουλες κ γυαλιζει το ματι του,ελα ελα ελα γκαμιση ''σιμπουκι''Θα μεινει μεταξεταστεοs....Ουτε αυτο το διαβασε
Προτού θεσετε υποψηφιότητα για Όσκαρ, φρόνιμο θα ήταν να μάθετε να μιλάτε στοιχειώδη Ελληνικά.
απαθανατίζω ή αποθανατίζω; Το σωστό είναι απαθανατίζω, δηλαδή από + αθανατίζω (< αθάνατος), δηλώνοντας τη σημασία «καθιστώ κάποιον/κάτι αθάνατο».