Νέα

Το κράτος μου έριξε πόρτα και δεν μπορώ να μπω σε site (νομίζω για πρώτη φορά)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Το site είναι το
και το μήνυμα που βγάζει

ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Με βάση απόφαση της ανεξάρτητης διοικητικής αρχής "Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων" (Ε.Ε.Ε.Π.), ο ιστότοπος που επιχειρείτε να επισκεφθείτε έχει εγγραφεί στον κατάλογο εκείνων που προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων χωρίς άδεια.

Κατά συνέπεια, με βάση την κείμενη νομοθεσία, η πρόσβαση στον ιστότοπο αυτό δεν επιτρέπεται.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Νομίζω ότι μου συμβαίνει πρώτη φορά.

Μπορείτε να μου πείτε όσοι μπαίνετε απο άλλες χώρες αν έχετε πρόσβαση;

Υπάρχουν άλλα sites που έχετε φάει πόρτα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το σαιτ αυτο δεν εχει αδεια για να προσφερει τυχερα παιχνιδια,για αυτο και δεν μπορεις να μπεις.

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
200
Πόντοι
6
Το site είναι το
και το μήνυμα που βγάζει

ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Με βάση απόφαση της ανεξάρτητης διοικητικής αρχής "Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων" (Ε.Ε.Ε.Π.), ο ιστότοπος που επιχειρείτε να επισκεφθείτε έχει εγγραφεί στον κατάλογο εκείνων που προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων χωρίς άδεια.

Κατά συνέπεια, με βάση την κείμενη νομοθεσία, η πρόσβαση στον ιστότοπο αυτό δεν επιτρέπεται.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Νομίζω ότι μου συμβαίνει πρώτη φορά.

Μπορείτε να μου πείτε όσοι μπαίνετε απο άλλες χώρες αν έχετε πρόσβαση;

Υπάρχουν άλλα sites που έχετε φάει πόρτα;

κατεβασε τον tor και δοκιμασε να μπεις απο εκει δεν θα εχεις προβλημα ...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
και με το βετοτο τα ιδια...

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
540
Πόντοι
21
Καλησπερα , να ξερεις ομως πως σε περιπτωση που βγαλεις καποια χρηματα και τα ζητησεις ( εμβασμα ) σε τραπεζικο λογαριασμο , υπαρχει σοβαρη
πιθανοτητα να σου μπλοκαρουν τα χρηματα ( το εμβασμα δηλαδη η Ελληνικη Τραπεζα ) και να μην τα δεις ποτε.
Εμενα μου ετυχε κατι παρομοιο αλλα επειδη η στοιχηματικη εταιρια που επαιζα και μου εστειλε το εμβασμα ηταν μεσα στις αδειοδοτημενες , η Ελληνικη Τραπεζα το checkare αυτο (με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) είναι μια ανεξάρτητη διοικητική Αρχή η οποία είναι αρμόδια για την εποπτεία και τον έλεγχο των παιγνίων που διεξάγονται στην Ελληνική Επικράτεια ) και μετα απο μερικες μερες μου εβαλαν τα χρηματα στον λογαριασμο.
Προσοχη λοιπον που παιζετε γιατι αλλαζουν τα πραγματα και κινδυνεουν τα χρηματα σας.

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
δοκιμασε να συνδεθεις εδω.
αν φταιει καποιος αυτος ειναι η unibet η οποια δεν σε ενημερωσε για αυτη την αλλαγη! απο τη στιγμη που οποιες εταιρειες πηραν αδεια για την Ελλαδα,επρεπε να εχουν και καταληξη .gr kai oxi .com

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
δοκιμασε να συνδεθεις εδω.
αν φταιει καποιος αυτος ειναι η unibet η οποια δεν σε ενημερωσε για αυτη την αλλαγη! απο τη στιγμη που οποιες εταιρειες πηραν αδεια για την Ελλαδα,επρεπε να εχουν και καταληξη .gr kai oxi .com

Δεν μου δουλεύει.

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Δεν μου δουλεύει.
με κανεναν browser? εμενα ανοιγει και με chrome kai explorer.ενω στο αρχικο link που εβαλες βγαζει το ιδιο μηνυμα με σενα.κανε μια προσπαθεια μεσω google.παντως υπαρχει ακομα η εταιρεια στην Ελλαδα γιατι μεχρι πριν 5 μερες μου εστελνε ενημερωτικα mail για μπονους!

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
χαζομάρες λες .. όπως βλέπεις το domain που δίνεις είναι .com όχι .gr. Το πρόθεμα είναι subdomain.

Απλα παίζουν το παιχνίδι του σκύλου με τη γάτα για να μην πάρουν Ελληνικό ΑΦΜ. Το κράτος λέει στους ISP να μπλοκάρουν το unibet.com η unibet φτιάχνει το unibet-1.com που ειναι διαφορετικό domain αρα δε το μπλοκάρουν οι ISP. Ανακαλύπτει και μπλοκάρει το κράτος το unibet-1.com, φτιάχνουν το unibet-2.com. Ε κι αυτό έχουν αρχίσει οι ISP να το μπλοκάρουν, σε καμιά βδομάδα δε θα δουλέυει για κανέναν.
εσυ που λες τις εξυπναδες,δοκιμασες να μπεις σ αυτο το λινκ? γιατι εγω ο χαζος συνδεομαι κανονικα στο λογαριασμο μου.
παιχνιδια δεν παιζει κανενας,οποια εταιρεια δεν πηρε αδεια δεν εχει πια προσβαση απο Ελλαδα! εσυ μαλλον παιζεις το αγαπημενο σου παιχνιδι  :jerking:  και δεν εχεις ιδεα απο ιντερνετικο στοιχημα!

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
εσυ της ΕΕΕΠ εισαι και ξερεις αυτα τα παρασκηνιακα? η λιστα ειναι απο 22-11-2013. και η 770.com ειναι μεσα και τωρα ειναι και αυτη νομιμη με αλλο ονομα και η vistabet.com και τωρα οπου και να γυρισεις το κεφαλι σου βλεπεις τον  ΛΕ ΠΑ να τη διαφημιζει!
στην ουσια του θεματος τωρα που εβαλε ο φιλος sevagio,μπορει να μπει μεσω αυτου του λινκ με καποιο τροπο και να βγαλει ακρη με τον λογαριασμο του.

Συνημμένα

• Καταγραφή334.JPG
    Καταγραφή334.JPG
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 53

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
η vistabet δεν ειναι νομιμη ?? για ξεκαθαριστε γιατι παιζουμε σοβαρα φραγκα εκει μεσα..παντως 3 αναληψεις που εχω κανει ολα κανονικα εγιναν και σωστα

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
η vistabet δεν ειναι νομιμη ?? για ξεκαθαριστε γιατι παιζουμε σοβαρα φραγκα εκει μεσα..παντως 3 αναληψεις που εχω κανει ολα κανονικα εγιναν και σωστα
τωρα νομιμη ειναι.στη λιστα της ΕΕΕΠ 22-11-2013 ηταν μη νομιμη τοτε.τωρα ομως πηρε κανονικα αδεια! καλη συνεχεια στα κερδη σου!

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
540
Πόντοι
21
Μπορει να βαλει καποιος την λιστα με τις νομιμες ? ή καποιο Link ?
Οχι με τις παρανομες , με τις Νομιμες.

Επισκέπτης
Το site είναι το
και το μήνυμα που βγάζει

ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Λαϊκή Δημοκρατία του Αλβανο-Πακιστανο-Ελλαδιστάν.

Γενικός Γραμματεύς:
Σύντροφος ΠΡΟΔΟΤΗΣ & ΑΛΗΤΗΣ Σαμαράς.

[size=15pt]
Ημερομηνία Λήξεως
ΜΑΪΟΣ 2014.[/size]

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
H unibet δεν έχει επιλογή εγγραφής από Ελλάδα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η περίπτωση της betoto.

Είχε ρίξει πολλά φράγκα για διαφήμιση στην Ελλάδα για να μην έχει τώρα άδεια. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom