Νέα

Το καλύτερο γαμήσι ever

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kapsonis19891989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Ποιο ήτανε το καλύτερο γαμήσι που έχετε κάνει ? Έγινε με την γκόμενα σας, με την κολλητή της ,με πορνίδια ? ...

Τι ήτανε αυτό που σας εκανε το γαμησι ανεπαναληπτο ?

Δεν μιλάω για παρτούζες γιατί πάει αλλου το πραμα...

Να κάνω εγώ την αρχή λοιπόν  :grin:

Στο εξωτερικό (Ισπανία συγκεκριμένα) με μία από τις μαύρες που κυκλοφορούνε στους δρομους πηδηχτηκαμε στην παραλια αφου γυρναγα απο καποιο club ...σκισιμο μεχρι αηδιας...και μετα ξημερωματα σπιτι της....οπου ητανε μεσα αλλες 3-4 μαυρες οπου πηδιομασταν σε κοινη θεα και μας κοιταζανε σαν να μην συμβαινει τιποτα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
τυπε εχεις παρατηρησει καποια τριχοπτωση μετα απο αυτο??? :think: :think: :think: :think: :think:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
τυπε εχεις παρατηρησει καποια τριχοπτωση μετα απο αυτο??? :think: :think: :think: :think: :think:
Ο ιος που προκαλει την τριχοπτωση εκολαπτεται σε πολυωρη εκθεση στην ατμοσφαιρα των περιξ των Χαυτειων περιοχων. Αυτην την εντυπωση εχω τεσπα...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.621
Πόντοι
606
Ποιο ήτανε το καλύτερο γαμήσι που έχετε κάνει ? Έγινε με την γκόμενα σας, με την κολλητή της ,με πορνίδια ? ...

Τι ήτανε αυτό που σας εκανε το γαμησι ανεπαναληπτο ?

Δεν μιλάω για παρτούζες γιατί πάει αλλου το πραμα...

Να κάνω εγώ την αρχή λοιπόν  :grin:

Στο εξωτερικό (Ισπανία συγκεκριμένα) με μία από τις μαύρες που κυκλοφορούνε στους δρομους πηδηχτηκαμε στην παραλια αφου γυρναγα απο καποιο club ...σκισιμο μεχρι αηδιας...και μετα ξημερωματα σπιτι της....οπου ητανε μεσα αλλες 3-4 μαυρες οπου πηδιομασταν σε κοινη θεα και μας κοιταζανε σαν να μην συμβαινει τιποτα...
μουτρο τις άλλες τις αφισες ν κοιτανε???

OP
OP
K

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
μουτρο τις άλλες τις αφισες ν κοιτανε???

ρε φίλε το γαμάτο ήτανε πως κυκλοφορούσανε στο σπίτι σαν να μην γίνεται τίποτα...ακομπλεξάριστες τελείως...αυτό μου έκανε τρελή εντύπωση...εκτός και αν είμαι τόσο άθλιος εραστής που δεν χρειαζότανε καν να βλέπουνε  :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom