Νέα

Το facebook ξεκιναει τις χρεωσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παπαρια μαντολες

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Να το χαίρονται οσοι αφελείς έδωσαν μεγαλύτερη σημασία από αυτή που τού πρέπει.

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τον βλεπω τον Ζουκερμπεργκ να πηγαινει ακλαφτος.η αρχικη τιμη της μετοχης ηταν 38 δολαρια,και σημερα ειναι μολις 20.του φαγαν τα λεφτα τα αλανια της wall street

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
τ αρχιδια μας θα παρει :grin:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Ξεφούσκωμα

Έτσι συμβαινει πάντα

Τα άλογα κουρσας βρισκουν το δρόμο τους. Τα ψοφιμια όχι

Θα δείξει!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
μαλακίες... αυτή η παπαριά με τις χρεώσεις στο FB βγαίνει κάθε μήνα εδώ και 3 χρόνια επειδή υπάρχει πολύς κόσμος να ασχολείται...
δεν υπάρχει λογική στο να μπουν χρεώσεις στο FB γιατί θα μειωθούν οι επισκέψεις και χαθούν περισσότερα χρήματα από αυτά που θα πάρουν από τις συνδρομές... Το FB διαφημίζεται καθημερινά από όλους και από όλα τσάμπα...κανάλια,εφημερίδες,τηλεοράσεις... και αν κάποιος θέλει να προωθήσει το οτιδήποτε το κάνει μέσω FB...

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
6.955
Facebook κάνε παρα πόδα και περίμενε...

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
τον βλεπω τον Ζουκερμπεργκ να πηγαινει ακλαφτος.η αρχικη τιμη της μετοχης ηταν 38 δολαρια,και σημερα ειναι μολις 20.του φαγαν τα λεφτα τα αλανια της wall street

δεν είναι τα πράγματα ακριβώς έτσι... υπάρχει και η ανάποδη λογική... όποιος ασχολείται με χρηματιστήριο καταλαβαίνει...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310

οι μετοχές που έχει τώρα έχουν μικρότερη τιμή, αρα με βάση την αποτίμηση χάνει συγκριτικά με πριν Χ εβδομάδες.

Ανεξάρτητα όμως, δεν αποκλείεται να έβγαλε χρήματα από αυτή τη ιστορία. Έχει μπει στα ...χαμηλά.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
πειραζει που δεν ασχολούμαι με το ΦΒ?

OP
OP
Gamidis

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δεν είναι τα πράγματα ακριβώς έτσι... υπάρχει και η ανάποδη λογική... όποιος ασχολείται με χρηματιστήριο καταλαβαίνει...

τι εννοεις δηλαδη,να σορταρισε ο ιδιος τα ιδια τα κεφαλαια της εταιριας του;

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
τι εννοεις δηλαδη,να σορταρισε ο ιδιος τα ιδια τα κεφαλαια της εταιριας του;

ένα παράδειγμα... έχω εγώ μια εταιρία και η μετοχή έχει 10 ευρώ... πουλάω σε εσένα και σε 1.000 άλλους ένα ποσοστό και σε 6 μήνες πάει στα 5 ευρώ... εγώ εκτός ότι έχω πάρει παντελόνι το ποσοστό που πούλησα με 10 ευρώ, τώρα τις ξανά αγοράζω πίσω με 5 ευρώ... Αν όλα είναι φούσκα... λογικά σε 5-6 μήνες η μετοχή θα ξανά ανέβει στα 9-10 ευρώ (μπορεί και παραπάνω)... οπότε όπως καταλαβαίνεις το κεφάλαιο δεν βγαίνει χαμένο...

το παραπάνω παράδειγμα είναι μια πάρα πολύ απλή κομπίνα των μεγαλομετόχων απατεώνων... δεν λέω ότι γίνετε αυτό στο FB, απλά έδωσα ένα παράδειγμα της λέρας που κρύβετε πίσω από μετοχές-χρηματιστήριο... οπότε μην το ψάχνετε! 

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
To facebook έτσι όπως είναι τώρα είναι καταδικασμένο. Ούτε οι εγγεγραμμένοι απολαμβάνουν κάτι το εξαιρετικό, ούτε οι δημιουργοί του βγάζουν αύτα που αναμένουν. Ήταν και είναι μια μόδα που σιγά σιγά σβήνει παρόλο που ανακοίνωσε αύξηση εγγεγραμένων. Πρέπει να αλλάξει ριζικά για να είναι πραγματικά απαραίτητο και χρήσιμο. Πρέπει να γίνει περισσότερο αξιόπιστο ως προς το ποιος είναι πίσω από το προφίλ και να ξεκαθαρίσει σχετικά με χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το facebook συχνά.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
To facebook έτσι όπως είναι τώρα είναι καταδικασμένο. Ούτε οι εγγεγραμμένοι απολαμβάνουν κάτι το εξαιρετικό, ούτε οι δημιουργοί του βγάζουν αύτα που αναμένουν. Ήταν και είναι μια μόδα που σιγά σιγά σβήνει παρόλο που ανακοίνωσε αύξηση εγγεγραμένων. Πρέπει να αλλάξει ριζικά για να είναι πραγματικά απαραίτητο και χρήσιμο. Πρέπει να γίνει περισσότερο αξιόπιστο ως προς το ποιος είναι πίσω από το προφίλ και να ξεκαθαρίσει σχετικά με χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το facebook συχνά.

Συμφωνώ σε αυτό που λες για τα ψεύτικα προφίλ και το ξεκαθάρισμα... αλλά μη ξεχνάμε πως οι όροι του FB γράφουν ξεκάθαρα ότι το site δεν είναι για γνωριμίες με νέους φίλους ούτε για να βρεις γκόμενα... είναι καθαρά site για να είσαι σε επαφή με γνωστά πρόσωπα... άλλο είναι τώρα που εμείς το χρησιμοποιούμαι όπως μας συμφέρει... (έχει ο κάθε ένας 2-3 προφίλ)... ένα κανονικό, ένα για γκόμενες ένα για να κάνει πλάκες κ.τ.λ...
Εγώ πάντως τα τελευταία χρόνια που το χρησιμοποιώ, έχω βρει άτομα από στρατό, από σχολείο, από καλοκαιρινές διακοπές και από διάφορες φάσεις της ζωής μου... που πριν να ανοίξω FB αν κάποιος μου έλεγε ότι θα τους ξαναδώ, θα τον έλεγα τρελό...
Παν μέτρον άριστον... και όλα είναι καλά και χρήσιμα!.... 

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ένα παράδειγμα... έχω εγώ μια εταιρία και η μετοχή έχει 10 ευρώ... πουλάω σε εσένα και σε 1.000 άλλους ένα ποσοστό και σε 6 μήνες πάει στα 5 ευρώ... εγώ εκτός ότι έχω πάρει παντελόνι το ποσοστό που πούλησα με 10 ευρώ, τώρα τις ξανά αγοράζω πίσω με 5 ευρώ... Αν όλα είναι φούσκα... λογικά σε 5-6 μήνες η μετοχή θα ξανά ανέβει στα 9-10 ευρώ (μπορεί και παραπάνω)... οπότε όπως καταλαβαίνεις το κεφάλαιο δεν βγαίνει χαμένο...

το παραπάνω παράδειγμα είναι μια πάρα πολύ απλή κομπίνα των μεγαλομετόχων απατεώνων... δεν λέω ότι γίνετε αυτό στο FB, απλά έδωσα ένα παράδειγμα της λέρας που κρύβετε πίσω από μετοχές-χρηματιστήριο... οπότε μην το ψάχνετε!   

ντροπη να μιλας ετσι για τους "εθνικα υπερηφανους ευεργετες"  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom