Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Λοιπόν πολύ καιρό τώρα κανα χρόνο γουσταρα κάποια,είχαμε κοινούς γνωστούς,το γκομενί,τέτοια φάση όπως την περιγραψες του ολου πακέτου,δεν μου εδινε ποτέ σημασία και παντα με κοιτούσε και μου μίλαγε με ύφακι και περιφρόνηση,τέλος πάντων των φεβρουάριο είχε τα γενέθλια της και μεσω κοινού γνωστού κατορθωσα και εγω να παω στο σπίτι της.Ολοι πήγανε με τα δώρα τους,και εγώ το ίδιο,εγω δεν είπα σε κανεναν  τι τις είχα πάρει.Τις έιχα πάρει φίλε μου ένα φοβερό σετ εσωρουχων,προστυχα και αισθησιακα.Αφου λοιπόν φάγαμε και ηπιαμε,φύγαμε απο το σπίτι της.Αυτή λοιπόν άνοιξε τα δώρα της είδε και το δικό μου.Ρωτησε λοιπόν φίλες και φίλους της,αν τις είχανε πάρει αυτό το δώρο απάντηση δεν ευρισκε.Ενα απογευμα κρεπάλιάζω στα πέριξ του Πειραία πίνωντας ουζα ακαταπαυστα,βαραει το τηλ μου,κοιτω των αριθμό δεν των ξέρω,στα αρχίδια μου λέω πίνω ούζα δεν απάντω.Χτύπησε ξαναχτύπησε,μου βάλανε χέρι τα φιλαράκια μου,ρε φίλε μπορει να έχει γίνει κατι σοβαρο και να σε ψάχνουνε,είπα και εγώ έτσι θα είναι και σηκωσα το τηλ.Απαντω και ειναι αυτή,καλησπέρες και τέτοια τι κάνεις και τέτοια ξέρεις τώρα.Αρχίζει το αυστηρο και θυμωμένο ύφος.Υπάρχει περιπτωση να ξέρεις για ένα σετ εσωρούχων που μου πήραν στα γενέθλια μου?Φυσικα και ξέρω γιατί εγώ στο πήρα.Γνωριζομαστε και απο παλιά,η με έχεις περάσει για καμια πουτάνα η πατσαβούρα και μου έκανες αυτό το δώρο.Απο πότε ένας άνδρας που επιθυμει μια γυναίκα την έχει στο μυαλο του χρειάζεται να την ξέρει απο παλιά και πρέπει να την θεωρεί πουτάνα η πατσαβούρα,δεν μπορεί να κάνει καποια κίνηση?Απογορέυεται?Σιγη.Και δηλαδη τι πάει να πει αυτή η κίνηση?Οτι θέλω να σε δω με αυτα τα εσώρουχα και θέλω να στα βγάλω κιόλας.Υστεριες,έχωνε,έχωνε,έχωνε.Τις λέω αν μη τι άλλο καταδικάζεις έναν άντρα που με ευθη τρόπο σου έδειξε οτι σε θέλει,προφανές οτι είσαι κομπλεξική και μαλακισμένη δυστηχώς και εμείς οι άντρες κανουμε τα λάθη μας,αλλα καλυτερα όμως να μιλήσεις παρά να μετανιώνεις που δεν το έκανες παρεπιπτόντος είμαι σίγουρος οτι αυτά θα σου πηγαίνουν υπέροχα.Τις το εκλεισα.Και μετά απο κάποιες μέρες,κάναμε κρεβάτι.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
με αυτα τα εσωρουχα η εβαλε αλλα δικα της?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τιτανας ειναι ο τυπος  :rockon: :rockon: :rockon:
βεβαια αν ισχυουν και τα τρομακτικα προσοντα που λες τοτε ειναι λογικο  :cheesy:
αφου τα διεψευσε και αυτα!!!! κατα τα λεγομενα του ειναι ενα φτωχος μικροτσουτσουνος και θρασυς καουμποις!!!!

ευγε φορεστ !!!!!!!!!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Λοιπόν πολύ καιρό τώρα κανα χρόνο γουσταρα κάποια,είχαμε κοινούς γνωστούς,το γκομενί,τέτοια φάση όπως την περιγραψες του ολου πακέτου,δεν μου εδινε ποτέ σημασία και παντα με κοιτούσε και μου μίλαγε με ύφακι και περιφρόνηση,τέλος πάντων των φεβρουάριο είχε τα γενέθλια της και μεσω κοινού γνωστού κατορθωσα και εγω να παω στο σπίτι της.Ολοι πήγανε με τα δώρα τους,και εγώ το ίδιο,εγω δεν είπα σε κανεναν  τι τις είχα πάρει.Τις έιχα πάρει φίλε μου ένα φοβερό σετ εσωρουχων,προστυχα και αισθησιακα.Αφου λοιπόν φάγαμε και ηπιαμε,φύγαμε απο το σπίτι της.Αυτή λοιπόν άνοιξε τα δώρα της είδε και το δικό μου.Ρωτησε λοιπόν φίλες και φίλους της,αν τις είχανε πάρει αυτό το δώρο απάντηση δεν ευρισκε.Ενα απογευμα κρεπάλιάζω στα πέριξ του Πειραία πίνωντας ουζα ακαταπαυστα,βαραει το τηλ μου,κοιτω των αριθμό δεν των ξέρω,στα αρχίδια μου λέω πίνω ούζα δεν απάντω.Χτύπησε ξαναχτύπησε,μου βάλανε χέρι τα φιλαράκια μου,ρε φίλε μπορει να έχει γίνει κατι σοβαρο και να σε ψάχνουνε,είπα και εγώ έτσι θα είναι και σηκωσα το τηλ.Απαντω και ειναι αυτή,καλησπέρες και τέτοια τι κάνεις και τέτοια ξέρεις τώρα.Αρχίζει το αυστηρο και θυμωμένο ύφος.Υπάρχει περιπτωση να ξέρεις για ένα σετ εσωρούχων που μου πήραν στα γενέθλια μου?Φυσικα και ξέρω γιατί εγώ στο πήρα.Γνωριζομαστε και απο παλιά,η με έχεις περάσει για καμια πουτάνα η πατσαβούρα και μου έκανες αυτό το δώρο.Απο πότε ένας άνδρας που επιθυμει μια γυναίκα την έχει στο μυαλο του χρειάζεται να την ξέρει απο παλιά και πρέπει να την θεωρεί πουτάνα η πατσαβούρα,δεν μπορεί να κάνει καποια κίνηση?Απογορέυεται?Σιγη.Και δηλαδη τι πάει να πει αυτή η κίνηση?Οτι θέλω να σε δω με αυτα τα εσώρουχα και θέλω να στα βγάλω κιόλας.Υστεριες,έχωνε,έχωνε,έχωνε.Τις λέω αν μη τι άλλο καταδικάζεις έναν άντρα που με ευθη τρόπο σου έδειξε οτι σε θέλει,προφανές οτι είσαι κομπλεξική και μαλακισμένη δυστηχώς και εμείς οι άντρες κανουμε τα λάθη μας,αλλα καλυτερα όμως να μιλήσεις παρά να μετανιώνεις που δεν το έκανες παρεπιπτόντος είμαι σίγουρος οτι αυτά θα σου πηγαίνουν υπέροχα.Τις το εκλεισα.Και μετά απο κάποιες μέρες,κάναμε κρεβάτι.

τι πρώτα να μου το έπαιζε θεούσα και να μου τα έχωνε και μετά να ήθελε να την  :zfuck:   ?    :grin:
χεχεχεχε και τον εαυτό μου με τι μούτρα θα  τον κοιτούσα μετά στον καθρέφτη   ?  :boobies:
άσε με 30 ευρο περνάω καλλίτερα.....

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ωραίος τυπε!!Άξιζε τον κόπο;Γαμιότανε καλά;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δυστυχώς οι πιτσιρικάδες ψιλοαδελφίζουν...! Ε, με τόσα ερεθίσματα που έχουν, τι να περιμένει κανείς! Η τηλεόραση έχει γεμίσει λούγκρες και ξέκωλα, μέχρι και τα κινούμενα σχέδια έχουν πουστάκια (βλέπε Μπομπ ο Σφουγγαράκης!). Εμείς μεγαλώσαμε με Βουτσά (δράττομαι της ευκειρίας από το απόσπασμα που έβαλε κάποιος εδώ από το YouTube!), Κωνσταντάρα, Παπαγιαννόπουλο, Φούντα, Κούρκουλο, Ζαμπέτα, Χιώτη, Στράτο! Η σημερινή γενιά μεγαλώνει με Παπακαλιάτη, με Καπουτζίδη, με Κιάμο, κτλ, κτλ. Εντοπίζετε τίποτα ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ διαφορές;;;  :grin:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Δυστυχώς οι πιτσιρικάδες ψιλοαδελφίζουν...! Ε, με τόσα ερεθίσματα που έχουν, τι να περιμένει κανείς! Η τηλεόραση έχει γεμίσει λούγκρες και ξέκωλα, μέχρι και τα κινούμενα σχέδια έχουν πουστάκια (βλέπε Μπομπ ο Σφουγγαράκης!). Εμείς μεγαλώσαμε με Βουτσά (δράττομαι της ευκειρίας από το απόσπασμα που έβαλε κάποιος εδώ από το YouTube!), Κωνσταντάρα, Παπαγιαννόπουλο, Φούντα, Κούρκουλο, Ζαμπέτα, Χιώτη, Στράτο! Η σημερινή γενιά μεγαλώνει με Παπακαλιάτη, με Καπουτζίδη, με Κιάμο, κτλ, κτλ. Εντοπίζετε τίποτα ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ διαφορές;;;  :grin:
Για αυτό τα αγοράκια που μπορεί να ξέρεις καλό είναι να τους μιλά και ένας άνθρωπος που είναι απο άλλη γενιά μπας και σωθούνε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Λοιπόν πολύ καιρό τώρα κανα χρόνο γουσταρα κάποια,είχαμε κοινούς γνωστούς,το γκομενί,τέτοια φάση όπως την περιγραψες του ολου πακέτου,δεν μου εδινε ποτέ σημασία και παντα με κοιτούσε και μου μίλαγε με ύφακι και περιφρόνηση,τέλος πάντων των φεβρουάριο είχε τα γενέθλια της και μεσω κοινού γνωστού κατορθωσα και εγω να παω στο σπίτι της.Ολοι πήγανε με τα δώρα τους,και εγώ το ίδιο,εγω δεν είπα σε κανεναν  τι τις είχα πάρει.Τις έιχα πάρει φίλε μου ένα φοβερό σετ εσωρουχων,προστυχα και αισθησιακα.Αφου λοιπόν φάγαμε και ηπιαμε,φύγαμε απο το σπίτι της.Αυτή λοιπόν άνοιξε τα δώρα της είδε και το δικό μου.Ρωτησε λοιπόν φίλες και φίλους της,αν τις είχανε πάρει αυτό το δώρο απάντηση δεν ευρισκε.Ενα απογευμα κρεπάλιάζω στα πέριξ του Πειραία πίνωντας ουζα ακαταπαυστα,βαραει το τηλ μου,κοιτω των αριθμό δεν των ξέρω,στα αρχίδια μου λέω πίνω ούζα δεν απάντω.Χτύπησε ξαναχτύπησε,μου βάλανε χέρι τα φιλαράκια μου,ρε φίλε μπορει να έχει γίνει κατι σοβαρο και να σε ψάχνουνε,είπα και εγώ έτσι θα είναι και σηκωσα το τηλ.Απαντω και ειναι αυτή,καλησπέρες και τέτοια τι κάνεις και τέτοια ξέρεις τώρα.Αρχίζει το αυστηρο και θυμωμένο ύφος.Υπάρχει περιπτωση να ξέρεις για ένα σετ εσωρούχων που μου πήραν στα γενέθλια μου?Φυσικα και ξέρω γιατί εγώ στο πήρα.Γνωριζομαστε και απο παλιά,η με έχεις περάσει για καμια πουτάνα η πατσαβούρα και μου έκανες αυτό το δώρο.Απο πότε ένας άνδρας που επιθυμει μια γυναίκα την έχει στο μυαλο του χρειάζεται να την ξέρει απο παλιά και πρέπει να την θεωρεί πουτάνα η πατσαβούρα,δεν μπορεί να κάνει καποια κίνηση?Απογορέυεται?Σιγη.Και δηλαδη τι πάει να πει αυτή η κίνηση?Οτι θέλω να σε δω με αυτα τα εσώρουχα και θέλω να στα βγάλω κιόλας.Υστεριες,έχωνε,έχωνε,έχωνε.Τις λέω αν μη τι άλλο καταδικάζεις έναν άντρα που με ευθη τρόπο σου έδειξε οτι σε θέλει,προφανές οτι είσαι κομπλεξική και μαλακισμένη δυστηχώς και εμείς οι άντρες κανουμε τα λάθη μας,αλλα καλυτερα όμως να μιλήσεις παρά να μετανιώνεις που δεν το έκανες παρεπιπτόντος είμαι σίγουρος οτι αυτά θα σου πηγαίνουν υπέροχα.Τις το εκλεισα.Και μετά απο κάποιες μέρες,κάναμε κρεβάτι.

Και ΝΑΙ, τελικά έτσι θέλουν οι καριόλες! Που και καλά θίγονται όταν τις λέμε πουτάνες!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για αυτό τα αγοράκια που μπορεί να ξέρεις καλό είναι να τους μιλά και ένας άνθρωπος που είναι απο άλλη γενιά μπας και σωθούνε.

Φιλαράκο, δυστυχώς δεν έχω πάρε-δώσε με τέτοια αγοράκια από 15 μέχρι 20-22 χρονών. Θα πρέπει να τους μιλάνε οι γονείς τους για αυτά τα πράγματα. Αλλά ξέρεις, κάποιοι γονείς είναι της άποψης "ας τα δει μωρέ και τα δύο το παιδί κι ας αποφασίσει μόνο του! Μην του στερήσουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της επιλογής!!!". Εγώ διαφωνώ κάθετα με αυτό, αλλά το ακούω συχνά όμως. Εγώ, αύριο-μεθαύριο θα πω στον γιο μου ότι "κοίτα να δεις, για να μην λες ότι σε "δεσμεύω", δες και την πούτσα και τον αντρικό κώλο και μετά πέσε με τα μούτρα στο τρυφερό μουνάκι και το άτριχο σφιχτό ροζέ κωλοτρυπιδάκι! Έχε μου εμπιστοσύνη, ΠΟΤΕ δεν θα θελήσεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο!!!". Και θα του συστήσω να με ακούσει σε αυτό το θέμα!

Οπότε forest, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Ίσως αργότερα, όταν θα είμαι κωλόγερος και θα τα έχω σαν εγγόνια μου όλα!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Φιλαράκο, δυστυχώς δεν έχω πάρε-δώσε με τέτοια αγοράκια από 15 μέχρι 20-22 χρονών. Θα πρέπει να τους μιλάνε οι γονείς τους για αυτά τα πράγματα. Αλλά ξέρεις, κάποιοι γονείς είναι της άποψης "ας τα δει μωρέ και τα δύο το παιδί κι ας αποφασίσει μόνο του! Μην του στερήσουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της επιλογής!!!". Εγώ διαφωνώ κάθετα με αυτό, αλλά το ακούω συχνά όμως. Εγώ, αύριο-μεθαύριο θα πω στον γιο μου ότι "κοίτα να δεις, για να μην λες ότι σε "δεσμεύω", δες και την πούτσα και τον αντρικό κώλο και μετά πέσε με τα μούτρα στο τρυφερό μουνάκι και το άτριχο σφιχτό ροζέ κωλοτρυπιδάκι! Έχε μου εμπιστοσύνη, ΠΟΤΕ δεν θα θελήσεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο!!!". Και θα του συστήσω να με ακούσει σε αυτό το θέμα!

Οπότε forest, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Ίσως αργότερα, όταν θα είμαι κωλόγερος και θα τα έχω σαν εγγόνια μου όλα!
Αλανι μου εγω το έχω κάνει είμαι ευγνομωνας γιατι κάποιοι άλλοι αρσενικοι το κάνανε όταν ήμουν εγω μικρός,είναι 2ΜΙΚΡΆ απο την γειτονιά που τα βλέπω πλέων και τα χαίρομαι ο άντρας δεν πρέπει να είναι κομπλεξικος με την γυναίκα,και ας του κάνει την ζωη του δύσκολη,όλα έχουν των τρόπο τους και των χρόνο τους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αλανι μου εγω το έχω κάνει είμαι ευγνομωνας γιατι κάποιοι άλλοι αρσενικοι το κάνανε όταν ήμουν εγω μικρός,είναι 2ΜΙΚΡΆ απο την γειτονιά που τα βλέπω πλέων και τα χαίρομαι ο άντρας δεν πρέπει να είναι κομπλεξικος με την γυναίκα,και ας του κάνει την ζωη του δύσκολη,όλα έχουν των τρόπο τους και των χρόνο τους

Ακριβώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αν μπορείς να βοηθάς καλά κάνεις και το κάνεις. Κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά είμαστε λίγοι! Τι να πρωτοπρολάβουμε!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Ακριβώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Αν μπορείς να βοηθάς καλά κάνεις και το κάνεις. Κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Αλλά είμαστε λίγοι! Τι να πρωτοπρολάβουμε!
Το μικρό ξεκινάει την ζωη του μέσα στα εμποδια την πουστιά και την ατιμία η ψυχή του ειναι αγνη,ένας άνθρωπος να του πει κατι σωστό η να του ξηγηθεί σωστα δεν θα των ξεχασει ποτε ας είμαστε φίλε απο αυτούς και ας είμαστε λιγοι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και τα δυο φύλα έχουν ξεφτιλιστεί πλέον. Λίγοι και λίγες κρατούν μια αξιοπρέπεια και διαφέρουν από τη μάζα. Και οι οποίοι βέβαια είναι οι ξενέρωτοι.
Δυστυχώς του Έλληνα αρέσει η μαζοποίηση και η αντιγραφή του διπλανού του. Τατουάζ και μούσια οι άντρες. Σορτσάκια να φαίνονται τα κωλομέρια οι γυναίκες και υφάκι μέχρι τον ουρανό.
Έχω αηδιάσει με τη μανία όλων να φωτογραφίζονται στα clubs. Υποψήφιοι γαμπροί και νύφες μέσω facebook. Ζούμε σε μια κοινωνία που δεν υπάρχει φλέρτ, γοητεία, αποπλάνηση, ρομαντισμός. Όλα χύμα. Επίπεδο μηδέν. Συμπεριφορά μηδέν. Μόνο βιτρίνα, βιτρίνα και υποκρισία.
Στα @@ μου, αν η κοπέλα που θα βγω ραντεβού, θα μιλήσει για τους πρώην της. Στα @@ μου επίσης πως θα κρίνει το ότι δεν έχω κάνει σχέση στη ζωή μου και πηδάω μόνο πουτάνες. Αν την ενδιαφέρω, καλώς. Αν όχι, προχωράμε μέχρι την επόμενη που θα βγει ραντεβού μαζί μου. Δεν έχω σκοπό να υποκριθώ για να την κερδίσω.

Τα ειπες ολα !!!!!!!!!!!!!!!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δυστυχώς του Έλληνα αρέσει η μαζοποίηση και η αντιγραφή του διπλανού του. Τατουάζ και μούσια οι άντρες.
τα βαζεις ολα στο ιδιο σακι...οταν καποιοι ΄΄χτυπαγαμε΄΄ προ 15 ετιας τατου κ μας κοιταγανε σαν μιασματα στο δρομο,δεν μπορουσαμε να φανταστουμε οτι ο σημερινος 18 αρης κ βαλε ,θα κανει τατου γιατι απλα ειναι της μοδας.....εγω δεν δεχομαι καν να μπω στο ιδιο ΄΄λουκι΄΄ με το σημερινο κλαρινογαμπρο με το μουσι αλα Βελουχιωτη κ ενα ξεκαρφωτο ΄΄μανικι΄΄ στο ενα χερι.... ;) ;)...στα αρχιδια μου τι θα νομιζει βεβαια ο απεναντι...
το οτι κατουραμε ολοι στην ιδιο wc δεν μας κανει ολους ιδιους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom