Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Παλια οι αντρες ηταν στα καφενεια και οι γυναικες μεγαλωναν τα παιδια στο σπιτι, τωρα οι αντρες ειναι στις παιδικες χαρες και στους παιδοτοπους με τα κεροτσια και οι γυναικες στην γυρα.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Η γυναίκα θέλει θράσος,δεν γίνετε αλιώς.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Η γυναίκα θέλει 1)λεφτά και 2)μεγάλη πούτσα..Αν υπάρχει καλώς,αλλιώς βολεύεται και μόνο με τα λεφτά..
Στο ξαναλέω χωρίς ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,και ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Στο ξαναλέω χωρίς ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,και ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.
Δεν αντιλέγω τύπε μου..Αλλά αξίζανε οι γκόμενες ή ήταν τίποτα πατσόλες;;Γιατί άμα η άλλη ξέρει ότι δεν τραβάει,πάει με όποιον της την πέσει..Αν ξέρει ότι τραβάει,τότε μπαίνει στη φάση να κοιτάξει κι άλλα πέρα από το θράσος,τον τσαμπουκά,το στυλάκι και την εξωτερική ομορφιά!!!Θέλει ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ή το καλύτερο πακέτο που μπορεί να βρει!!!

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Και τα δυο φύλα έχουν ξεφτιλιστεί πλέον. Λίγοι και λίγες κρατούν μια αξιοπρέπεια και διαφέρουν από τη μάζα. Και οι οποίοι βέβαια είναι οι ξενέρωτοι.
Δυστυχώς του Έλληνα αρέσει η μαζοποίηση και η αντιγραφή του διπλανού του. Τατουάζ και μούσια οι άντρες. Σορτσάκια να φαίνονται τα κωλομέρια οι γυναίκες και υφάκι μέχρι τον ουρανό.
Έχω αηδιάσει με τη μανία όλων να φωτογραφίζονται στα clubs. Υποψήφιοι γαμπροί και νύφες μέσω facebook. Ζούμε σε μια κοινωνία που δεν υπάρχει φλέρτ, γοητεία, αποπλάνηση, ρομαντισμός. Όλα χύμα. Επίπεδο μηδέν. Συμπεριφορά μηδέν. Μόνο βιτρίνα, βιτρίνα και υποκρισία.
Στα @@ μου, αν η κοπέλα που θα βγω ραντεβού, θα μιλήσει για τους πρώην της. Στα @@ μου επίσης πως θα κρίνει το ότι δεν έχω κάνει σχέση στη ζωή μου και πηδάω μόνο πουτάνες. Αν την ενδιαφέρω, καλώς. Αν όχι, προχωράμε μέχρι την επόμενη που θα βγει ραντεβού μαζί μου. Δεν έχω σκοπό να υποκριθώ για να την κερδίσω.
Καλό καλοκαίρι και μην ασχολείστε. Be cool και να είστε ο εαυτός σας.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

καλα λεφτα το ξερω δεν εχεις αλλα απο πουτσα καλα κρατας 21 εκ δεν ειναι και λιγα !!!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Δεν αντιλέγω τύπε μου..Αλλά αξίζανε οι γκόμενες ή ήταν τίποτα πατσόλες;;Γιατί άμα η άλλη ξέρει ότι δεν τραβάει,πάει με όποιον της την πέσει..Αν ξέρει ότι τραβάει,τότε μπαίνει στη φάση να κοιτάξει κι άλλα πέρα από το θράσος,τον τσαμπουκά,το στυλάκι και την εξωτερική ομορφιά!!!Θέλει ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ή το καλύτερο πακέτο που μπορεί να βρει!!!
Οχι οι γκόμενες δεν ηταν πατσόλες και γενικά δεν γαμώ οτι να ναι.Σιγουρα θέλει ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ,να σου κάνω όμως και μια ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.Αν θες να σου πω τι εγινε με την τελευταία.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Οχι οι γκόμενες δεν ηταν πατσόλες και γενικά δεν γαμώ οτι να ναι.Σιγουρα θέλει ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ,να σου κάνω όμως και μια ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.Αν θες να σου πω τι εγινε με την τελευταία.
Σίγουρα μπορεί να έχει καεί από αυτό...Και ποιος όμως δεν έχει καεί ΠΟΤΕ;;Άμα θες,λες..Έλα,σε βλέπω ότι ψήνεσαι... :dancing:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
οχι παιζουμε μπαλα στην ιδια ομαδα και οταν κανει ντουζ ειναι σαν τριτο ποδι!!!
Πάω πάσο..Παίρνω πίσω και τη λαρυγγομέτρηση,αλλά έτσι όπως το έθεσες πριν με ακρίβεια εκατοστού...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Σίγουρα μπορεί να έχει καεί από αυτό...Και ποιος όμως δεν έχει καεί ΠΟΤΕ;;Άμα θες,λες..Έλα,σε βλέπω ότι ψήνεσαι... :dancing:
Λοιπόν πολύ καιρό τώρα κανα χρόνο γουσταρα κάποια,είχαμε κοινούς γνωστούς,το γκομενί,τέτοια φάση όπως την περιγραψες του ολου πακέτου,δεν μου εδινε ποτέ σημασία και παντα με κοιτούσε και μου μίλαγε με ύφακι και περιφρόνηση,τέλος πάντων των φεβρουάριο είχε τα γενέθλια της και μεσω κοινού γνωστού κατορθωσα και εγω να παω στο σπίτι της.Ολοι πήγανε με τα δώρα τους,και εγώ το ίδιο,εγω δεν είπα σε κανεναν  τι τις είχα πάρει.Τις έιχα πάρει φίλε μου ένα φοβερό σετ εσωρουχων,προστυχα και αισθησιακα.Αφου λοιπόν φάγαμε και ηπιαμε,φύγαμε απο το σπίτι της.Αυτή λοιπόν άνοιξε τα δώρα της είδε και το δικό μου.Ρωτησε λοιπόν φίλες και φίλους της,αν τις είχανε πάρει αυτό το δώρο απάντηση δεν ευρισκε.Ενα απογευμα κρεπάλιάζω στα πέριξ του Πειραία πίνωντας ουζα ακαταπαυστα,βαραει το τηλ μου,κοιτω των αριθμό δεν των ξέρω,στα αρχίδια μου λέω πίνω ούζα δεν απάντω.Χτύπησε ξαναχτύπησε,μου βάλανε χέρι τα φιλαράκια μου,ρε φίλε μπορει να έχει γίνει κατι σοβαρο και να σε ψάχνουνε,είπα και εγώ έτσι θα είναι και σηκωσα το τηλ.Απαντω και ειναι αυτή,καλησπέρες και τέτοια τι κάνεις και τέτοια ξέρεις τώρα.Αρχίζει το αυστηρο και θυμωμένο ύφος.Υπάρχει περιπτωση να ξέρεις για ένα σετ εσωρούχων που μου πήραν στα γενέθλια μου?Φυσικα και ξέρω γιατί εγώ στο πήρα.Γνωριζομαστε και απο παλιά,η με έχεις περάσει για καμια πουτάνα η πατσαβούρα και μου έκανες αυτό το δώρο.Απο πότε ένας άνδρας που επιθυμει μια γυναίκα την έχει στο μυαλο του χρειάζεται να την ξέρει απο παλιά και πρέπει να την θεωρεί πουτάνα η πατσαβούρα,δεν μπορεί να κάνει καποια κίνηση?Απογορέυεται?Σιγη.Και δηλαδη τι πάει να πει αυτή η κίνηση?Οτι θέλω να σε δω με αυτα τα εσώρουχα και θέλω να στα βγάλω κιόλας.Υστεριες,έχωνε,έχωνε,έχωνε.Τις λέω αν μη τι άλλο καταδικάζεις έναν άντρα που με ευθη τρόπο σου έδειξε οτι σε θέλει,προφανές οτι είσαι κομπλεξική και μαλακισμένη δυστηχώς και εμείς οι άντρες κανουμε τα λάθη μας,αλλα καλυτερα όμως να μιλήσεις παρά να μετανιώνεις που δεν το έκανες παρεπιπτόντος είμαι σίγουρος οτι αυτά θα σου πηγαίνουν υπέροχα.Τις το εκλεισα.Και μετά απο κάποιες μέρες,κάναμε κρεβάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom