Νέα

Το αίσχος της Aegean Airlines

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psixiatros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
Άνετα μπορεί να πάρει τον τίτλο της πιο ακριβής εταιρείας παγκοσμίως.

Αθήνα-θεσσαλονίκη στάνταρ τιμή εδώ και μήνες 270 Ευρώ!!!(πιο ακριβά από Νέα Υόρκη)

Θεσσαλονίκη-Λονδίνο 400 Ευρώ
Θεσσαλονίκη-Φρανγκφούρτη 380 Ευρώ

Αθήνα-Μάντσεστερ 420 Ευρώ

Και μιλάμε για εισιτήρια 2 και 3 μηνών μπροστά,όχι της τελευταίας στιγμής που είναι ακόμα πιο ακριβά.

Όσο για κάτι ψευτοπροσφορές 65 Ευρώ κλπ ή τα 39 ευρώ της γνωστής διαφήμισης,απλά δεν υπάρχουν ποτέ και πουθενά.Ούτε σε ένα χρόνο από τώρα να κόψεις εισιτήριο δεν υπάρχει τέτοια τιμή.

υγ Το κορυφαίο!Ρωτάω για Θεσσαλονίκη-Αθήνα πριν 7-8 μήνες στο γκισέ του αεροδρομίου,μου λένε 170 Ευρώ.Λέω οκ πάω να παρκάρω.Γυρίζω σε 10 λεπτά και μου λέει η ίδια κοπέλα 195 γιατί πέρασε η ώρα και ανέβηκε η τιμή...Και εν τω μεταξύ,το αεροσκάφος ήταν σχεδόν άδειο,δηλαδή δεν υπήρχε καμιά φοβερή ζήτηση

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μην σκάς .. θα του την στρώσει την γούνα του Βασιλάκη ο Βγενό.....

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6

Αθήνα-θεσσαλονίκη στάνταρ τιμή εδώ και μήνες 270 Ευρώ!!!(πιο ακριβά από Νέα Υόρκη)

Και μιλάμε για εισιτήρια 2 και 3 μηνών μπροστά,όχι της τελευταίας στιγμής που είναι ακόμα πιο ακριβά.

Όσο για κάτι ψευτοπροσφορές 65 Ευρώ κλπ ή τα 39 ευρώ της γνωστής διαφήμισης,απλά δεν υπάρχουν ποτέ και πουθενά.Ούτε σε ένα χρόνο από τώρα να κόψεις εισιτήριο δεν υπάρχει τέτοια τιμή.

υγ Το κορυφαίο!Ρωτάω για Θεσσαλονίκη-Αθήνα πριν 7-8 μήνες στο γκισέ του αεροδρομίου,μου λένε 170 Ευρώ.Λέω οκ πάω να παρκάρω.Γυρίζω σε 10 λεπτά και μου λέει η ίδια κοπέλα 195 γιατί πέρασε η ώρα και ανέβηκε η τιμή...Και εν τω μεταξύ,το αεροσκάφος ήταν σχεδόν άδειο,δηλαδή δεν υπήρχε καμιά φοβερή ζήτηση

φιλε,στην ελλαντα ειμαστε,μας περναν ολοι για μαλακες και ανεβαζουν τις τιμες,με συνεπεια να ειμαστε η ακριβοτερη χωρα στην ευρωπη!δεν φταινε αυτη,τι δουλεια τουσ κανουν,εμεις η μαλακες φταιμε.

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αθήνα Μύκονο (μια διαδρομή) 135 ευρω!!!
Πήγα και εγώ στο αεροδρόμιο να πάρω το εισιτήριο της διαφήμισης και μάλιστα είπα στην κοπέλα να μου το βγάλει όποτε έχει ας είναι και σε ενα χρόνο. Και απλά δεν υπάρχει. Το απίστευτο χοντροδούλεμα. Αθήνα Καναδά με επιστροφή 470 και Αθήνα Καβάλα με επιστροφή 190. ΕΛΕΟΣ!!! Και με το ζόρι ένα νερό να σου δώσουν. 

OP
OP
P

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
Και μπουκοτάζ να τους κάνεις,ο Βασιλάκης είναι από αυτούς που κυβερνάνε την Ελλάδα,ούτε ψύλλος στον κόρφο του δηλαδή,έχει 800 άλλες επιχειρήσεις...

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6

μην στεναχωριεσε φιλε τελειωνουν αυτα.θα νιωσουν την πουτσα του βγενοπουλου σε λιγο.
1 μηνας εμεινε ακομα.

OP
OP
P

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
τι θα γίνει σε ένα μήνα?

δεν νομίζω να τη χτυπήσει,τακίμια θα τα κάνουνε...

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι θα γίνει σε ένα μήνα?

δεν νομίζω να τη χτυπήσει,τακίμια θα τα κάνουνε...
ρε φιλε απο 1 οκτωμβριου ξεκιναει η νεα ολυμπιακη.
σιγα να μην τα κανει τακιμια με αυτο το μαλακα ο βγενο.του καηκανε τα αρχιδια για την aegean.

OP
OP
P

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
μπορεί να μην του καήκανε τα αρχίδια για την ετζίαν φίλε,αλλά στην Ελλάδα ο υγιής ανταγωνισμός είναι λέξη άγνωστη

Δες τις εταιρείες κινητής,όλες έχουνε ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις.Αυτό λέγεται εναρμονισμένη πρακτική και τιμωρείται αυστηρά από τις αρχές που επιβλέπουν τους κανόνες του ανταγωνισμού(στο εξωτερικό βέβαια)

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μπορεί να μην του καήκανε τα αρχίδια για την ετζίαν φίλε,αλλά στην Ελλάδα ο υγιής ανταγωνισμός είναι λέξη άγνωστη

Δες τις εταιρείες κινητής,όλες έχουνε ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις.Αυτό λέγεται εναρμονισμένη πρακτική και τιμωρείται αυστηρά από τις αρχές που επιβλέπουν τους κανόνες του ανταγωνισμού(στο εξωτερικό βέβαια)
μεγαλε δεν τα παρακολουθεις καλα τα πραγματα.ο βγενο μεχρι στιγμης οπου μπαινει αλλαζει την αγορα.βλεπε τι εγινε με το γαλα,με τα blue star,marfin.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μεγαλε δεν τα παρακολουθεις καλα τα πραγματα.ο βγενο μεχρι στιγμης οπου μπαινει αλλαζει την αγορα.βλεπε τι εγινε με το γαλα,με τα blue star,marfin.
Τι ακριβώς έκανε με το γάλα είπαμε??
Έριξε και τις τιμές στα γαλακτοκομικά ή τις άφησε όπως ήταν? Μπάς και τις αύξησε??  :tits2: :tits2: :tits2:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Τι ακριβώς έκανε με το γάλα είπαμε??
Έριξε και τις τιμές στα γαλακτοκομικά ή τις άφησε όπως ήταν? Μπάς και τις αύξησε??  :tits2: :tits2: :tits2:

δεν ξέρεις ότι βγήκε και έριξε την τιμή στο γάλα ΔΕΛΤΑ σε 1 ευρώ λιανική από 1.30 με τον τσαμπουκά ???? Είπε στους S/Mάδες τόσο θα πουλάτε και αν γουστάρετε... και αυτοί ακολούθησαν...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάω στοίχημα ότι τον Βασιλάκη θα τον χτυπήσει σαν χταπόδι... βέβαια θα έχει πτήσεις και υπηρεσίες πολλών ταχυτήτων .. αλλά αυτό είναι θέμα επιχειρηματικής πολιτικής....

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξέρεις ότι βγήκε και έριξε την τιμή στο γάλα ΔΕΛΤΑ σε 1 ευρώ λιανική από 1.30 με τον τσαμπουκά ???? Είπε στους S/Mάδες τόσο θα πουλάτε και αν γουστάρετε... και αυτοί ακολούθησαν...
ετσι ειναι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και στο κάτω κάτω της γραφής αν θές να ταξιδεύσεις φτηνά εεε φύγε και στις 5.30 το πρωί και γύρισε στις 1.30 το βράδυ.... δεν νομίζω ότι αν οι πτήσεις αυτές έχουν το 1/4 της τιμής θα με ενοχλήσουν ιδιαίτερα...

PILOTENIOS

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παίδες, έριξε το γάλα 25 λεπτά αλλά σε αντάλλαγμα του κάνανε ολόκληρη ρύθμιση να μπορεί να πουλάει φρέσκο γάλα με διάρκεια μεγαλύτερη των 5 ημερών...μν τρελαθούμε κι ολας ότι έριξε τις τιμες....Αλλά μιας και μιλάμε για πτήσεις, η lufthansa τις προσφορές που έχει τις τιμάει. 99 ευρω για μοναχο τελικη τιμή!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μη λέτε τέτοια .. η διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος δεν έχει αλλάξει...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω τον μαιο που πηγα ταυλανδη 560ευρω. gulf 440ευρω και aegean απο θεσσαλονικη - αθηνα και επιστροφη 120ευρω. πληρωσα πολλα???

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
1-Στην Ελλαδα ειμαστε

2-Ο καθενας πουλαει οσο θελει

3-Οι Ελληνες οσο και να πανε οι τιμες παντα θα αγοραζουν με την ιδια μανια

Συμπερασμα.....

Καλα μας κανουν.

Εδω στην Ελλαδα οι αυξησεις της ταξεως του 30% σε ολα τα προιοντα ειναι καθημερινοτητα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
teras1956 δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για όλους τους προορισμούς.Σε μερικούς έχει πτήση μια φορά την ημέρα ιδίως στο εξωτερικό.

Ας πούμε ότι αποφασίζω σήμερα να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο για να πάω στην Φρανκφούρτη στις 16/9 με επιστροφή 19/9.
Έχω τις εξής επιλογές για απευθείας πτήσεις:
Ολυμπιακή
Aegean
Lufthansa.

Πάω σε κάθε εταιρείας τη σελίδα να πάρω απευθείας εισιτήριο.Ας δούμε τι βγάζει

Ολυμπιακή:OA165/OA168
Πτηση αναχώρησης 08:15 άφιξη 10:25 τοπική.
Πτήση επιστροφής 11:15  >>   15:05  >>
τιμή:245,93€ με τους φόρους

Aegean:  A31833/A31834  
>>>    >>>       18:55  >>   20:55
>>>    >>>       21:25   >>  01:10
Η πτήση είναι σε συνεργασία με άλλη εταιρεία (με τη Lufthansa)
τιμή:281,93€ με τους φόρους

Lufthansa ή ίδια πτήση 287€

Και ακριβότερη,και φτάνεις πολύ αργά οπότε χάνεις μια ολόκληρη ημέρα...

Είμαι σίγουρος ότι θα αναπολήσουμε την κρατική Ολυμπιακή πολλές φορές.Ιδίως αν συμβούν κάποια αστεία γεγονότα τύπου ΜΑΡΙΝΑ στην ακτοπλοΐα.Η οποία είναι ιδιωτική,αλλά καινούρια πλοία δεν υπάρχουν.Αφού βγάζουν και με αυτά πολλά λεφτά,γιατί να χτίσουν καινούρια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom