Λοιπόν καλησπεριζω όλα τα μέλη του bou. Καινούργιος είμαι εδώ και πιτσιρικάς (20 χρόνων). Θα ήθελα συμβουλές με βάση τα προσωπικά σας βιώματα και εμπειρίες για το πώς να έχω μια καλη σεξουαλική ζωή και να μπορέσω να έχω πολλές κατακτήσεις (μιλάμε πάντα για κοπέλες στην ηλικία μου δηλαδή 18-20). Έχω αδικηθεί πολύ θεωρώ με βάση την εμφάνιση μου , έχω ωραίο αρρενωπό πρόσωπο, καλό γυμνασμενο σώμα και πάνω από 1,80 ύψος, δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι και θέλω να το αλλάξω αυτό, δε γίνεται ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα και εγώ να είμαι στο ράφι! Δώστε τα φώτα σας λοιπόν
Φίλε άσχετε (με μεγάλη συμπάθεια το λέω γιατί εγώ θεωρώ ότι είμαι ακόμη άσχετος ακόμη και που πάω χρόνια παντρεμένος)...
Όλοι περάσαμε από τη φάση σου... άλλοι ήταν με το πουλί στο χέρι... άλλοι τσαλαβουτούσανε σε άλλα μουνιά κάθε άλλη μέρα..
Είσαι κοντά στην ηλικία που κατάλαβα, ότι όλα αυτά που λες: καλό σώμα, προσεγμένα ρούχα, να μην είσαι κανένας λέτσος κτλ είναι τα MINIMUM. Υπάρχουν πράγματα που είναι αρκετά συμαντικά (ίσως όσο μεγαλώνεις και "πιο συμαντικά").
Παρακάτω σου αραδιάζω μερικά πράγματα που με πήρε καιρό να καταλάβω αλλά όταν τα κατάλαβα σταμάτησα να είμαι χωρίς γυναίκα..
Ας ξεκινήσουμε με πράγματα που δεν ελέγχεις:
-
λεφτά/λούσα: όλες/όλοι μας ελκυόμαστε από λούσα/καλή ζωή. Αν δεν έχεις λεφτά από τον μπαμπά κοιτά τουλάχιστον να μην είσαι τελείως στεγνός/άφραγκος (δηλαδή αν έχει λιγότερο από 200-300 στο παντελόνι βρες δουλειά.) Αυτό έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση (δες παρακάτω)
-
ομορφιά: έχω φίλους 70 κιλά, 1,85 m που έχουν σκατόφατσες.. ξέρω ότι εδώ στο bou όλοι είναι Αλεν Ντελόν (ναι είμαι τόσο μεγάλος) ... αλλα γενικά αν είσαι 6ρι και ψάχνεις η πρώτη σου σχέση να είναι 10ρι.. το πιο πιθανό είναι να μείνεις με το πουλί στο χέρι
Πάμε σε αυτά που μπορείς να κάνεις κάτι:
-
μην είσαι ή τουλάχιστον μην φέρεσαι σαν λιγούρι /απελπισμένος: θες να γαμήσεις... ναι.. το ξέρουμε... το κακό είναι να κάνει μπαμ. δεν γίνεται να έχεις το βλέμμα του μαλακά που γδύνει με τα μάτια ότι κινείται.. Ναι.. όλοι περάσαμε τη φάση που ήμασταν κάγκουρες, αλλά αν θες να βρεις γυναίκα μάθε να μην φαίνεσαι από χιλιόμετρα σαν μαλακοπίτουρας. Δεν είναι τυφλές οι κοπέλες. και ναι φαίνεσαι.. και μην ακούς για "γίνε αλήτης" κτλ. Αυτά ή τα έχεις ή όχι. Γίνε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου πρώτα.
-
μην είσαι και μην φέρεσαι σαν κομπλεξικός/loser: "ο κάθε κοντόχοντρος να έχει πάει με γκόμενα"... ρε Άλαν... κάτι καλύτερο θα έχει κάνει ο "κοντόχοντος". Μπορεί να έχει λεφτά, να είναι έξυπνος, να ξέρει να μιλάει, να πέρασε πρώρος ιατρική ενώ εσύ προσπαθείς να μην μείνεις (λέμε τώρα... δεν λώ ότι είναι έτσι) κτλ κτλ. Εσύ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ! Μην είσαι κομπλεξικός και μην σκέφτεσαι σαν loser (τύπου "να ψωφήσει η κατσίκα του γείτονα"). Σκέψου να λες τέτοιες πίπες και να σε ακούσει καμιά κοπελίτσα.. μούσκεμα θα γίνει!
-
βγάζε αυτοπεποίθηση και θετική αύρα και να είσαι κοινονικός: Ναι ξέρω.. μεγάλωσες στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα το 2000-2020. Ναι.. ίσως δεν έχεις δουλειά/λεφτά κτλ. οκ. Έχεις νιάτα και υγεία. Βγάλε θετική ενέργεια (γενικά στη ζωή σου) για πράγματα που μπορείς να κάνεις. Αν χρειαστεί πιάσε μια δουλειά (αν δεν έχεις φράγκα), γράψου με μια σχολή (αν δεν σπουδάζεις αλλά θες) βρες κάτι που είσαι καλός (αν παίζεις όλη μέρα games @@ γκόμενες θα βρεις) και γενικά δείξε ι σε σένα πρώτα ότι μπορείς να κάνεις κάτι στη ζωή σου/να πετύχεις. Οι γκόμενες θα το δουν, όταν σταματήσεις να σε νοιάζει.
Επίσης, βγες και διεύρυνε το κύκλο σου. Μην βγαίνεις μόνο με τους 3-4 κολλητούς σου. Πάνε κάνε κανένα χομπυ/γυμναστήρια κτλ.
-
πάνε γάμησε με πληρωμή: έτσι όπως τα λες μου ακούγεσαι παρθένος. Αυτό κάνει συνήθως μπαμ! Ναι.. θα την καλά να βρεις μια κοπελίτσα. Αν δεν μπορείς να βρεις κοπελίτσα, πάνε κάπου δώσε όσα μπορείς και κάνε σεξ (πάντα με προστασία και καλύτερα να πάτε με κανένα φίλο σου που το έχει κάνει ήδη ή τουλάχιστον κάποιον για παρέα). Θα ξεμπλοκάρεις.
-
θέσε ρεαλιστκούς στόχους/μην κοιτάς μόνο 10ρια: Αν είσαι στα 20 και κοιτάς μόνο 10ρια 20χρονα... να σε ενημερώσω ότι τέτοια κοιτάνε πολλοί.. Με άλλα λόγια έχεις ανταγωνισμό. Κοιτά και λίγο πιο κάτω (δεν λέω να πας με τελείως άσχημες ή με ότι κινείτε. Απλά βεβαιώσου ότι δεν έχεις μη ρεαλιστικά standard). Το 10 θα το χτυπούσες αν έχεις κάνει 100% όλα τα παραπάνω. Που λογικά για να μην έχεις κοπελίτσα μάλλον δεν τα κάνεις.
Άιντε.. και καλά τύχη πιτσιρικά!