dimitris212
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει τίποτα στην Καστορία;
οπου μπορει ο καθενας!!!!
Εχει πεσει πολλη δουλεια σημερα, αστα...ειπα κι εγω, δε θ? απαντησει?? αργησες ομως..
Εχει πεσει πολλη δουλεια σημερα, αστα...
Αστα μη τα ψαχνεις! Θα μαθεις & εσυ με τον καιρο, στο site!!!???? >
Να σαι καλα πέθανα από τα γέλια....οπου μπορει ο καθενας!!!!
Οχι, μωρε πλακα κανουμε. ακου Dimitri212 χτυπα στη μηχανη αναζητησης του site την λεξη Καστορια, να δεις αν θα σου βγαλει κατι. Μακαρι να μποριυσα να κοιταξω εγω τωρα μα δε προλαβαινω, που να παρει... πολυ ποσταρισμα σημερα! σα δακτυλογραφος νοιωθω!!Να σαι καλα πέθανα από τα γέλια....
Μην το αποπαίρνετε όμως το παλικαράκι κρίμα είναι
Ασε εψαξα εγω. δυστυχως τιποτα. Μαλλον για Θεσ/νικη σε βλεπω να την κανεις η να παρεις στη γυρα τα περιξ για νεα-ες γκομενες. Να διευκρινησουμε ακομα οτι ο τιτλος πριν-ευνοητα- αλλαχτει απο καποιον mod ηταν: ΠουΟχι, μωρε πλακα κανουμε. ακου Dimitri212 χτυπα στη μηχανη αναζητησης του site την λεξη Καστορια, να δεις αν θα σου βγαλει κατι. Μακαρι να μποριυσα να κοιταξω εγω τωρα μα δε προλαβαινω, που να παρει... πολυ ποσταρισμα σημερα! σα δακτυλογραφος νοιωθω!!
Απο φήμες άλλο τίποτα. Μόνο έκει που γράφω έχει σίγουρα.Σιγουρα δεν εχει τιποτα στην Καστορια?Κατι εχω ακουσει για την περιοχη μανιακοι κοντα στα τει αλλα ακομα δεν το εχω ψαξει.Μηπως ξερει κανενας κατι?
φυσικα και γαμας καστορια.υπαρχει μπουρδελο στην γεφυρα πριν την κολοκυνθου δεξια.με 30 γιουρακια το σπρωξιμο.Απο φήμες άλλο τίποτα. Μόνο έκει που γράφω έχει σίγουρα.
η γνωστη απο σαλονικα;Ξανανοιξε το γνωστο ντελο στην καστορια ,με πολυ καλο κομματι ονοματι καμελια