Νέα

Τίποτα στην Καστοριά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris212
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitris212

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
0
Υπάρχει τίποτα στην Καστορία;

OP
OP
D

dimitris212

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
0
Στην Καστοριά που γαμάνε;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
οπου μπορει ο καθενας!!!! :2funny: :2funny:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Να σαι καλα πέθανα από τα γέλια....

Μην το αποπαίρνετε όμως το παλικαράκι κρίμα είναι
Οχι, μωρε πλακα κανουμε. ακου Dimitri212 χτυπα στη μηχανη αναζητησης του site την λεξη Καστορια, να δεις αν θα σου βγαλει κατι.  Μακαρι να μποριυσα να κοιταξω εγω τωρα μα δε προλαβαινω, που να παρει... πολυ ποσταρισμα σημερα! σα δακτυλογραφος νοιωθω!!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Οχι, μωρε πλακα κανουμε. ακου Dimitri212 χτυπα στη μηχανη αναζητησης του site την λεξη Καστορια, να δεις αν θα σου βγαλει κατι.  Μακαρι να μποριυσα να κοιταξω εγω τωρα μα δε προλαβαινω, που να παρει... πολυ ποσταρισμα σημερα! σα δακτυλογραφος νοιωθω!!
Ασε εψαξα εγω. δυστυχως τιποτα. Μαλλον για Θεσ/νικη σε βλεπω να την κανεις η να παρεις στη γυρα τα περιξ για νεα-ες γκομενες. Να διευκρινησουμε ακομα οτι ο τιτλος πριν-ευνοητα- αλλαχτει απο καποιον mod ηταν: Που γμαμανε στην Καστορια?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ξενοδοχειο Τσαμης
Ειχα μεινει σαυτο το ξενοδοχειο και ειχα δει και καταλαβει αρκετη "κινηση".Δεν συμμετειχα ομως.Οι sex businessmen δεν θα ηταν δυνατον να αφησουν τους γουναραδες εξω απο το χορο.

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν θές δράση έχει Ρουμάνες στην "Αδυναμία" λίγο πιο έξω απο το Άργος Ορεστικό, νόστιμα και καθαρά κοριτσάκια (φοιτήτριες) που τις φέρνουν για 2-3 μήνες, βγάζουν οι κοπέλλες τα προς το ζην και γυρνάν πίσω.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι "αλμυρές" στην τιμή απο 100 -200 Ευρώ + ξενοχείο αλλίως αμάξι.
Στα λοιπά μπαρ είναι μόνο για δούλεμα έχει μερικές ωραίες γυναίκες αλλά καλό μόνο για κανά ποτό και κανα καλαμπούρι για να περάσει η ώρα.

mirage2000

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Σιγουρα δεν εχει τιποτα στην Καστορια?Κατι εχω ακουσει για την περιοχη μανιακοι κοντα στα τει αλλα ακομα δεν το εχω ψαξει.Μηπως ξερει κανενας κατι?

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα δεν εχει τιποτα στην Καστορια?Κατι εχω ακουσει για την περιοχη μανιακοι κοντα στα τει αλλα ακομα δεν το εχω ψαξει.Μηπως ξερει κανενας κατι?
Απο φήμες άλλο τίποτα. Μόνο έκει που γράφω έχει σίγουρα.

mourgos29

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ξανανοιξε το γνωστο ντελο στην καστορια ,με πολυ καλο κομματι ονοματι καμελια

mourgos29