Gianissssssss
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και από μένα. Εγώ παιδιά έχω τιντερ και bubble ως εξής: Bubble απλο 10 μήνες, tinder απλό 8,5 μήνες και 1,5 μηνα τώρα gold. Στο bubble έχω 2 matches τόσο καιρό το 1 από τα 2 με ωραίο κομμάτι μια τουρίστρια που μου είπε να βγούμε και εγώ μαλακιστηκα και στο τιντερ συνολικά και με τα 2 είδη (απλο και gold) πρέπει να έχω κάνει καμία 20αρια matches σύνολο. Η πλειοψηφία με μπάζα και μεγαλύτερες εγώ είμαι 34. Αν απαντουσα στην ερώτηση αν με θεωρώ εμφανίσιμο σώμα προσωπο θα μου εβαζα 4 και 8 /10 αντίστοιχα. Στις φωτογραφίες που αναδεικνυω πιο πολύ πρόσωπο μου κάνει μεγάλη εντύπωση η πουτσα που τρώω από τις εφαρμογές. Έχω φίλο που εμφανισιακά είναι στις φωτογραφίες για γέλια και έχει ξεσκιστεί να γαμαει και από τις 2. Μια υπόθεση που κάνω είναι ότι οι εφαρμογές καθαυτες διαλέγουν προφίλ που δείχνουν. Ουτως ώστε να υπάρχει αυτή η αντίφαση μεταξύ των πελατών και να ιντριγκαρονται να παίξουν με αυτές. Όπως και να χει ψυχολογικά έχω καταρρακωθει και συνιστώ σε όποιον θέλει να δοκιμάσει να μην το κάνει αν δεν είναι οκ από θέμα γκόμενες - ψυχολογία.. Εγώ δυστυχώς που είμαι δουλειά σπίτι και χρόνος μηδέν είπα να δοκιμάσω αλλά δεν.. Αυτά από μένα.