Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 478K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gianissssssss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα. Εγώ παιδιά έχω τιντερ και bubble ως εξής: Bubble απλο 10 μήνες, tinder απλό 8,5 μήνες και 1,5 μηνα τώρα gold. Στο bubble έχω 2 matches τόσο καιρό το 1 από τα 2 με ωραίο κομμάτι μια τουρίστρια που μου είπε να βγούμε και εγώ μαλακιστηκα και στο τιντερ συνολικά και με τα 2 είδη (απλο και gold) πρέπει να έχω κάνει καμία 20αρια matches σύνολο. Η πλειοψηφία με μπάζα και μεγαλύτερες εγώ είμαι 34. Αν απαντουσα στην ερώτηση αν με θεωρώ εμφανίσιμο σώμα προσωπο θα μου εβαζα 4 και 8 /10 αντίστοιχα. Στις φωτογραφίες που αναδεικνυω πιο πολύ πρόσωπο μου κάνει μεγάλη εντύπωση η πουτσα που τρώω από τις εφαρμογές. Έχω φίλο που εμφανισιακά είναι στις φωτογραφίες για γέλια και έχει ξεσκιστεί να γαμαει και από τις 2. Μια υπόθεση που κάνω είναι ότι οι εφαρμογές καθαυτες διαλέγουν προφίλ που δείχνουν. Ουτως ώστε να υπάρχει αυτή η αντίφαση μεταξύ των πελατών και να ιντριγκαρονται να παίξουν με αυτές. Όπως και να χει ψυχολογικά έχω καταρρακωθει και συνιστώ σε όποιον θέλει να δοκιμάσει να μην το κάνει αν δεν είναι οκ από θέμα γκόμενες - ψυχολογία.. Εγώ δυστυχώς που είμαι δουλειά σπίτι και χρόνος μηδέν είπα να δοκιμάσω αλλά δεν.. Αυτά από μένα.

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Η οποία , να φανταστώ , πριν απο αυτόν ειχε ένα σταθερό δεσμό με ένα αγόρι κι δεν πήγε καλά

Δεν θέλω να γράψω πολλά και να επεκταθώ διότι θα χάσω το χρόνο μου.

Όποιος ΜΑΛΑΚΑΣ χρησιμοποιεί τέτοιες εφαρμογές, ας το πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να γαμήσει καλή γκόμενα αν δεν είναι top εμφανισιακά.
Στην έξω ζωή ένα 20 % των αντρών γαμάει το 80% των γυναικών, όμως σε τέτοιες εφαρμογές (που η εμφάνιση είναι το παν) τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για το μέσο άντρα και οι πιθανότητες ολοκληρωτικά εναντίον του.

Η μοναδική περίπτωση για να γαμήσει ο μέσος άντρας από τα dating apps, είναι αν η άλλη ζυγίζει 100 κιλά ή έχει 100 διαφορετικά ψυχολογικά - αφού πρώτα χάσει χρόνο και αξιοπρέπεια τρώγοντας άκυρα από πατσαβούρες τονώντας ωστόσο το ναρκισσιστικό εγώ τους.

Ο τύπος που παντρεύτηκε κιόλας είναι απαράδεκτος και ανεκδιήγητος! Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο να πέσεις τόσο χαμηλά για λες πως έχεις κάποια δίπλα σου.
Όσες χρησιμοποιούν αυτά τα κωλοsites, όσο σκατά και να είναι η εμφάνιση τους, γνωρίζουν πως ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αγάμητοι μουνόδουλοι τις παρακαλούν και με ένα swipe του δακτύλου τους βρίσκουν κάποιον άλλον στη θέση του κερατά που έχουν δίπλα τους.

Οι φυσιολογικές γυναίκες γνωρίζουν άτομα μέσω του κύκλου τους ή από δραστηριότητες.
Μόνο τελειωμένες σαβούρες χρησιμοποιούν τέτοιες εφαρμογές.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.518
Πόντοι
456
Οι εφαρμογές αυτές ηταν καλές όταν πρωτοβγήκαν αλλά τώρα είναι χάσιμο χρόνου. Όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω έχουν γεμίσει πυρφόρους που θεοποιούν το κάθε τριμπαζο. Ακόμα και γυναικεία προφίλ χωρίς φωτό παίζει να έχουν και 100 like.

Από εκεί και πέρα πιστεύω πως ο λόγος που αυτές οι εφαρμογές πάνε κατά διαόλου είναι πως δίνουν λαβή σε κάθε ναυάγιο της ζωής να του δώσουν λίγη προσοχή. Μπορεί να υπάρχουν και καλές περιπτώσεις αλλά ο νόμος των πιθανοτήτων λέει πως πιο πολύ πιθανό είναι να πέσεις σε ναυάγιο παρά σε κάτι αξιόλογο.

Οι πιο πολλές από αυτές που συναντάς σε εφαρμογές έχουν προφιλ σε ότι dating app υπάρχει και τις πιο πολλές φορές πάνω από ένα. Όσο υπάρχει ροή από νέα μέλη τόσο πιο πολύ μεγαλώνει και η ψυχεδέλεια τους αντί να βελτιώνονται.

Σε περίπτωση που μια συνειδοτηποιημένη γυναίκα ανοίξει λογαριασμό είτε θα βρει γκόμενο σε μια εβδομάδα το πολύ είτε θα το κλείσει σε χρόνο ντε τε από τα χιλιάδες μυνήματα από λιγούρια που θα παίρνει. Τόσο απλά.

Όποιος θέλει να ασχοληθεί και έχει όρεξη για μπιρι μπιρι ας ασχοληθεί αλλά ούτε λεφτά αξίζει να ξοδεύεις ούτε να χαλιέσαι. Είναι καθαρά τύχη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.138
Πόντοι
3.656

Όποιος ΜΑΛΑΚΑΣ χρησιμοποιεί τέτοιες εφαρμογές, ας το πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να γαμήσει καλή γκόμενα αν δεν είναι top εμφανισιακά.
Στην έξω ζωή ένα 20 % των αντρών γαμάει το 80% των γυναικών, όμως σε τέτοιες εφαρμογές (που η εμφάνιση είναι το παν) τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για το μέσο άντρα και οι πιθανότητες ολοκληρωτικά εναντίον του.

Η μοναδική περίπτωση για να γαμήσει ο μέσος άντρας από τα dating apps, είναι αν η άλλη ζυγίζει 100 κιλά ή έχει 100 διαφορετικά ψυχολογικά - αφού πρώτα χάσει χρόνο και αξιοπρέπεια τρώγοντας άκυρα από πατσαβούρες τονώντας ωστόσο το ναρκισσιστικό εγώ τους.

Ο τύπος που παντρεύτηκε κιόλας είναι απαράδεκτος και ανεκδιήγητος! Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο να πέσεις τόσο χαμηλά για λες πως έχεις κάποια δίπλα σου.
Όσες χρησιμοποιούν αυτά τα κωλοsites, όσο σκατά και να είναι η εμφάνιση τους, γνωρίζουν πως ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αγάμητοι μουνόδουλοι τις παρακαλούν και με ένα swipe του δακτύλου τους βρίσκουν κάποιον άλλον στη θέση του κερατά που έχουν δίπλα τους.

Οι φυσιολογικές γυναίκες γνωρίζουν άτομα μέσω του κύκλου τους ή από δραστηριότητες.

Οι άντρες καταλήγουν σ'αυτές τις εφαρμογές γιατί δεν βρίσκουν να γνωρίσουν από αλλού.

Οι γυναίκες μπορούν να γνωρίσουν οπουδήποτε,κύκλο,δουλειά,δραστηριότητες,τρένα,λεωφορεία,στο δρόμο,άπειροι διαθέσιμοι και κανεις δεν έχει πρόβλημα να γνωρίσει άγνωστη.Παράδεισος...

Ο μέσος άντρας στην καλύτερη να βρει με κόπο μια σχέση και να την κρατάει για όσο πάει,ακόμα κι αν δεν περνάει καλά.Σου λέει απο μπακούρι καλύτερα αυτό

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μετα απο επισκοπηση των διαθεσιμων πλατφορμων και συντομη δοκιμη καποιων απο αυτες, επιβεβαιωνεται η αποψη μου πως το κορυφαιο σαιτ για κανονικες γυναικες παραμενει το linkedin :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Σε συνδυασμο με καμακι σε Starbucks, Everest και Γρηγορη μεταξυ 06:00 - 08:00 πρωινης, δινει τη μεγαλυτερη πιθανοτητα για γνωριμια με φυσιολογικες γυναικες

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
503
Πόντοι
21

εμένα μου αρέσουν οι φάλαινες αλλά δεν μου κάθονται ούτε αυτές

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
συμφωνω απολυτα. εστω ομως οτι θες να το τζογαρεις κ το διακινδυνευεις. Αν η γυναικα ειναι παθητικη πως πας το θεμα στο να πατε σπιτι σου η ξενοδοχειο? το λες φορα παρτιδα? κανεις κινηση με φιλια στο μπαρ κ μετα της το λες? τι εχεις κανει που επιασε?
Εγώ προσωπικά είμαι του non-verbal. Αμα κατά τη συζήτηση περί ανέμων κι υδάτων πιάνεις χέρι και δεν αντιδράει, προχωράς σε ώμους, μπούτια, φιλιά και στο τέλος πετάς ένα "Δεν το μεταφέρουμε κάπου πιο private;"
Αν έκατσαν για όλα τα προκαταρτικά συνήθως δε λένε όχι. Οκ, μια φορά έτυχε μια που'χε περίοδο εκείνη τη μέρα αλλά υποσχέθηκε να επανορθώσει την επόμενη και κράτησε και το λόγο.
Αλλά οκ, άμα τραβιέται σαν τρομοκρατημένη γίδα ή κάθεται μαζί σου και σε περνάει από συνέντευξη "με τι άλλο ασχολείσαι, πόσα στρέμματα είναι το χοράφι σου στο χωριό, πόσες είναι οι καταθέσεις σου, χρωστάς στην εφορία;", τότε απλά χεσ'το, το μαζεύεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και μετά την αγνοείς τελείως.
Δεν υπάρχει 100% πετυχημένη συνταγή για όλα αυτά. Κάπου θα γαμήσεις, κάπου θα σου σπάσουν τα νεύρα.
Προφανώς αυτές τις βρίσκεις (αν τις βρίσκεις) μόνο Αθήνα.
Αθήνα μένω όταν είμαι Ελλάδα. Που θες να τις ψάχνω, Αμφιλοχία; Αν ισχύει κάτι διαφορετικό στην Αμφιλοχία δεν μπορώ να το γνωρίζω.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
το tinder και τα υπόλοιπα dating apps (badoo, buble κτλ.) στην αρχή που πρώτο-ξεκίνησαν ως εφαρμογές κάτι έβγαινε και κουτσά στραβά γαμούσες με αρκετή προσπάθεια και αφιερώνοντας αρκετές ώρες στην εφαρμογή. Στο Κίεβο μέχρι το 2019 πήγαινε καλά το tinder από εκεί και μετά άρχισε να κάνει νερά, μετά από αρκετά χρόνια στην εφαρμογή μπορώ να πω ως συμπέρασμα ότι τώρα πλέον δεν αξίζει ούτε χωρίς συνδρομή ούτε και με συνδρομή χαμένος χρόνος και χρήμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Άμα ήταν να περιμένω από το Τίντερ να γαμήσω, κάηκα. Τον παλιό καλό καιρό '15-'17, ας πούμε, λειτουργούσε σχετικά καλά που και πάλι έπρεπε να σβήνεις και να ξαναφτιάχνεις το προφίλ σου από την αρχή όταν πέφτανε τα matches. Το γιατί έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργεί ο αλγόριθμος του Τίντερ, ψάξτε το. Καλύτερα στο ίνσταγκραμ όπου μπορείς και κάνεις follow αβέρτα. Εγώ που έχω τις γνώσεις, έχω φτιάξει και bot για browser.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ανοιξα εναν λογαριασμο πριν 2 μερες, αγορασα κατευθειαν το Platinum και εφτιαξα ενα μετριο προφιλ, σχετικα απλες και προχειρες φωτο. Πιο πολυ το θελω για το καλοκαιρι για τουριστριες.
Παρα πολλα match και μηνυματα, ως επι το πλειστον με γκομενες απο εξωτερικο, εχοντας αλλαξει την τοποθεσια μου σε διαφορες πολεις (Μοσχα, Βαρκελωνη, Λονδινο, Μπανγκογκ, κλπ) αλλα οι περισσοτερες συζητησεις εξαντλουνται στα κλασσικα πρωτα μηνυματα, που μενεις, τι δουλεια κανεις, τι ψαχνεις εδω, κλπ
Γενικα η εφαρμογη δεν προσφερεται για εκτεταμενο texting, ειναι ιδανικη ωστοσο για πεσιμο γυπαετου, δηλαδη να εισαι ηδη στην πολη και μετα το 4-5ο μηνυμα να προτεινεις αμεση επαφη, καφε, ποτο, κλπ
Εκει πρεπει να αξιζει παρα πολυ
Σε μεγαλες πρωτευουσες εχει πρακτικα απειρο μουνι να παιξεις και με ενα καλο προφιλ και επαγγελματικες φωτο μπορει να γινει καλη δουλεια εκτιμω.
Ειδικα Μοσχα σου ρχεται να κλαψεις με την ποσοτητα καλιων μουνιων.
Επισης, εχει πολλες σκαμερς, κυριως Ασιατισσες που πλασαρονται ως επενδυτριες που καταγονται απο αλλου, αλλα μενουν με τον θειο τους που ασχολειται με επενδυσεις και κρυπτο και εχει καλες ιδεες, κλπ ενω αυτες ασχολουνται με μοδα, εμποριο, κλπ :tooth:
Σχεδον φασον 4-5 τετοιες περιπτωσεις, ολες με 3-4 επαγγελματικες φωτο απο ασιατικα μουνακια με αερινη μορφη. Οπου βλεπετε τετοια, μακρια, θα χασετε πολυ χρονο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Άμα ήταν να περιμένω από το Τίντερ να γαμήσω, κάηκα. Τον παλιό καλό καιρό '15-'17, ας πούμε, λειτουργούσε σχετικά καλά που και πάλι έπρεπε να σβήνεις και να ξαναφτιάχνεις το προφίλ σου από την αρχή όταν πέφτανε τα matches. Το γιατί έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργεί ο αλγόριθμος του Τίντερ, ψάξτε το. Καλύτερα στο ίνσταγκραμ όπου μπορείς και κάνεις follow αβέρτα. Εγώ που έχω τις γνώσεις, έχω φτιάξει και bot για browser.

15'-17' το τίντερ δούλευε καλά εδώ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ακόμη καλύτερα, ειδικότερα Ρωσία και Ουκρανία εκείνες τις εποχές πήγαινε σφαίρα και μπορούσες να πηδήξεις πανεύκολα αν ετοίμαζες ταξίδι για Κίεβο ή Μόσχα. Τώρα το 2023 το θεωρώ χάσιμο χρόνου γιατί δεν βγαίνει απολύτως τίποτα ούτε καν με τις τουρίστριες που έρχονται για λίγες μέρες στην Ελλάδα για διακοπές. Το 15'-17' υπήρχε πολύ πρόσφορο έδαφος στην εφαρμογή για να πηδήξει κάποιος τουρίστριες. Θεωρώ και εγώ ότι πλέον με το instagram μπορεί να γίνει καλύτερη δουλειά από ότι με τα dating apps tinder, badoo κτλ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
έπρεπε να σβήνεις και να ξαναφτιάχνεις το προφίλ σου από την αρχή όταν πέφτανε τα matches. Το γιατί έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργεί ο αλγόριθμος του Τίντερ,

αυτό το έκανα και εγώ τότε, διέγραφα τον λογαριασμό μου και τον ξανά άνοιγα πάλι, αυτό το είχα διαβάσει ως πληροφορία στα νήματα της Ουκρανίας που γράφαμε τότε όσοι ανεβαίναμε στην Ουκρανία και έκτοτε το εφάρμοζα τακτικά μέχρι να μην ξανά ασχοληθώ με την εφαρμογή διαγράφοντας την οριστικά πλέον στις αρχές του χρόνου.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Novabot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Μην υποστηρίζετε αυτές τις κωλοεφαρμογές! Μακρυπρόθεσμα ένα και μοναδικό αποτέλεσμα φέρνουν, να δίνουν στην καθεμία απεριόριστες επιλογές και να οδηγούμαστε προς την πλήρη κηφηνοποίηση που θα γαμάει μόνο ο ένας στους δέκα! Πώς το ανέχεστε να δίνετε σε κάθε φακλάνα το δικαίωμα να επιλέγει ανάμεσα από εκατοντάδες και κάθε τελευταία να εξαφανίζεται αυτοστιγμεί από το διάλογο που προσπαθείτε να κάνετε μαζί της.
Η μόνη θεραπεία για αυτή την αρρώστια είναι να προχωρήσει τόσο η AI τεχνολογία ώστε να καταργηθεί πλήρως η όποια εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρχει σε φωτογραφίες και "διαλόγους". Όταν δε θα μπορεί κανείς να διακρίνει την αλήθεια από το illusion εκεί μέσα αυτό θα είναι και το τέλος αυτών των κωλοεφαρμογών.

Dimitris922

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
7
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα. Εγώ παιδιά έχω τιντερ και bubble ως εξής: Bubble απλο 10 μήνες, tinder απλό 8,5 μήνες και 1,5 μηνα τώρα gold. Στο bubble έχω 2 matches τόσο καιρό το 1 από τα 2 με ωραίο κομμάτι μια τουρίστρια που μου είπε να βγούμε και εγώ μαλακιστηκα και στο τιντερ συνολικά και με τα 2 είδη (απλο και gold) πρέπει να έχω κάνει καμία 20αρια matches σύνολο. Η πλειοψηφία με μπάζα και μεγαλύτερες εγώ είμαι 34. Αν απαντουσα στην ερώτηση αν με θεωρώ εμφανίσιμο σώμα προσωπο θα μου εβαζα 4 και 8 /10 αντίστοιχα. Στις φωτογραφίες που αναδεικνυω πιο πολύ πρόσωπο μου κάνει μεγάλη εντύπωση η πουτσα που τρώω από τις εφαρμογές. Έχω φίλο που εμφανισιακά είναι στις φωτογραφίες για γέλια και έχει ξεσκιστεί να γαμαει και από τις 2. Μια υπόθεση που κάνω είναι ότι οι εφαρμογές καθαυτες διαλέγουν προφίλ που δείχνουν. Ουτως ώστε να υπάρχει αυτή η αντίφαση μεταξύ των πελατών και να ιντριγκαρονται να παίξουν με αυτές. Όπως και να χει ψυχολογικά έχω καταρρακωθει και συνιστώ σε όποιον θέλει να δοκιμάσει να μην το κάνει αν δεν είναι οκ από θέμα γκόμενες - ψυχολογία.. Εγώ δυστυχώς που είμαι δουλειά σπίτι και χρόνος μηδέν είπα να δοκιμάσω αλλά δεν.. Αυτά από μένα.
Κ εγώ φιλαράκι έχω tinder, αλλά δε με πάει κ πολύ κ θεωρώ πως φταίνε οι φωτο.
Απ' ότι καταλαβαίνω θέλει να έχεις καλές φωτό κ σε διάφορα μέρη. Απ' ότι μαθαίνω μετράνε πολύ ώστε να τραβήξουν τη προσοχή.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
fb dating μέγιστη απάτη γεμάτο bots.

όντως το fdating είναι η υπερμέγιστη απάτη από όλα τα υπόλοιπα dating apps. Το 95%-98% των γυναικείων προφίλ είναι bot

Πολλοί μου λένε οτι τους λένε οι φίλοι τους που γαμάνε μέσω tinder κτλ.
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ,μαλλον φίδια πουλάνε .

φίδια 100% σου πουλάνε, παλαιότερα γινόταν δουλειά στο tinder τώρα τίποτα τζίφος

Δεν αξίζει το κόπο να δωςει κανεις ούτε 5€ για τέτοιες εφαρμογές

πεταμένα λεφτά, πλέον ούτε τζάμπα (χωρίς συνδρομή) δεν αξίζει. Χαμένος χρόνος με μηδαμινό αποτέλεσμα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
όντως το fdating είναι η υπερμέγιστη απάτη από όλα τα υπόλοιπα dating apps. Το 95%-98% των γυναικείων προφίλ είναι bot
Έχω πάρει αρκετά facebook από dating και έχω βγει και ένα ραντεβού που φαγώθηκε (δε θυμάμαι παραπάνω), αλλά το πρόβλημα δεν είναι τα bots. Το θέμα είναι ότι κατά μεγάλο ποσοστό εκεί μέσα παίζουν μπάζα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έχω πάρει αρκετά facebook από dating και έχω βγει και ένα ραντεβού που φαγώθηκε (δε θυμάμαι παραπάνω), αλλά το πρόβλημα δεν είναι τα bots. Το θέμα είναι ότι κατά μεγάλο ποσοστό εκεί μέσα παίζουν μπάζα.

όσο αφορά το fdating κάπου το 2015-16 έβγαινε κάτι, για Ουκρανία για Ελλάδα δεν έχω άποψη γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ. Όπως σωστά αναφέρεις πολύ χάλια εμφανισιακά οι περισσότερες και πολύ χαμηλό το επίπεδο για Ουκρανία πάντα σε σχέση με tinder και badoo εκείνη την περίοδο 2015-16. Τα bot τότε ήταν λιγότερα σε σχέση με τώρα. Τώρα πιστεύω θα είναι κοντά 95%-98%

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
όσο αφορά το fdating κάπου το 2015-16 έβγαινε κάτι, για Ουκρανία για Ελλάδα δεν έχω άποψη γιατί δεν ασχολήθηκα ποτέ. Όπως σωστά αναφέρεις πολύ χάλια εμφανισιακά οι περισσότερες και πολύ χαμηλό το επίπεδο για Ουκρανία πάντα σε σχέση με tinder και badoo εκείνη την περίοδο 2015-16. Τα bot τότε ήταν λιγότερα σε σχέση με τώρα. Τώρα πιστεύω θα είναι κοντά 95%-98%
Σόρρυ φίλε παρεξήγηση, νόμιζα ότι εννοούσες το καινούριο, το Facebook Dating.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σόρρυ φίλε παρεξήγηση, νόμιζα ότι εννοούσες το καινούριο, το Facebook Dating.

όχι καμία σχέση για το fdating αναφερόμουν, αλλά πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και στο facebook dating που είναι μεταγενέστερο των υπολοίπων

• Like
Αντιδράσεις: vril

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom