Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αφήστε το κοριτσάκι ρε αφου λέει ο άνθρωπος ότι είχε πρόβλημα
Βρίσκεις ότι είναι εκμετάλλευση να πας με μία αυτιστική που όμως εκδηλώνει ερωτική έλξη προς εσένα;

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ο αλλός πάει Αφρική να γαμησει μαύρες αυτές και να με Πληρώνανε δεν τις γαμαγα??? κατά τα άλλα πολυ καλές οι ελλεινιδες???

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Γιατί φαίνονται οι αραοινες στα βίντεο;; Ξεχωρίζεις πρόσωπα εσύ;;; :confused:
παιχτη ενα θα σου πω μονο, για να καταλαβεις το επιπεδο που εχουμε φτασει πλεον μεσω της ενημερωσης.
ο παλαιος υπερκλωνος ΤΝΤ (που σιγουρα παιζει με νεο προφιλ) καταλαβαινε ποιες πουτανες ηταν, αυτες που κυκλοφορουσαν αχαρνων με μασκα μεχρι τα ματια απο την πρωτη καραντινα, τοτε που το σκατο του κουλοϊου ηταν προεκταση της κλανιας :confused:
ποιες αραπινες μου λες εσυ ? οι αραπινες φανταζουν παιχνιδακι...

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.923
Πόντοι
7.815
Παίδες εξωτερικό πόσο χρεώνει το Gold ?
Προχτές ήμουν Βουδαπέστη κ μπήκα από τον H/Y (όχι από κινητό) κ μου έβγαλε να ανανεώσω με 24 euro/μήνα ή 12euro/μηνα αλλά για 6μηνη συνδρομή...

Στο Ελλαδιστάν θέλουν 32 ευρώ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Σώστε με
Είμαι εξωτερικό και με έχουν μπαμαρει στο τιντερ δίχως απολύτως να έκανα τίποτα
Τούς στελνω στο supπort help εμαιλ καιρούς εξηγώ ότι είμαι vertify person με πληρωμή συνδρομής tinter plus μέσω κάρτα ς στο όνομα μου και όλο μου απαντά ότι δεν μπορώ να κάνω appeal και ότι παραβίασαν τους κανόνες κ όταν τους ρωτώ τι εκανa απλά απαντάνε τυποποιημένα εμαιλ παραβιάσεις κανόνων
Τι μπορώ να κάνω;;;;ξέρει κανείς χακερας τι σκατα μπορώ να κανω
Τιποτα… ή ανοίγεις αλλο λογαριασμό… ή…. :jerking:

• Χαχα
Αντιδράσεις: tony1
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Τιποτα… ή ανοίγεις αλλο λογαριασμό… ή…. :jerking:
Είχα κάποτε το ίδιο πρόβλημα!
Αρχικά είχα ακυρώσει συνδρομή και πήρα πίσω τα λεφτά μου, είχα γράψει ένα μέιλ κατεβατό δε θυμάμαι τι επικαλέστηκα ακριβώς..
Μετά όταν άλλαξα κινητό και δοκίμασα ξανά,λειτουργούσε κανονικά!
Για την ιστορία μάγκες, οποίος έχει να διαθέσει για sigarάκια, να ξέρετε παίζει πολύ πραγμα στο tinder.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ε καλά στην Αφρική είναι ο άλλος γιατί δεν κουνάει κανα 20εβρο στα μαϊμουνια ???? τούμπες θα κάνουνε πρέπει να έχω τιντερ για να βρω γκόμενά στη Σενεγάλη????

Mottomotto98

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Like
19
Πόντοι
0
Ε καλά στην Αφρική είναι ο άλλος γιατί δεν κουνάει κανα 20εβρο στα μαϊμουνια ???? τούμπες θα κάνουνε πρέπει να έχω τιντερ για να βρω γκόμενά στη Σενεγάλη????
Σίγουρα θα βοηθήσει ,?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Σίγουρα θα βοηθήσει ,?
στην αφρικη αμα σε δουνε οτι εισαι λευκος ορμανε μονες τους..θα ελεγα γκομενες αλλα μαλλον προς κατι αλλο μου κανουνε..να πω monkeys..ποσο ναυααγιο πρεπει να ειναι ο αλλος δηλαδη για να μη μπορει να βρει γκομενα στη σενεγαλη..

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.467
Πόντοι
3.786
στην αφρικη αμα σε δουνε οτι εισαι λευκος ορμανε μονες τους..θα ελεγα γκομενες αλλα μαλλον προς κατι αλλο μου κανουνε..να πω monkeys..ποσο ναυααγιο πρεπει να ειναι ο αλλος δηλαδη για να μη μπορει να βρει γκομενα στη σενεγαλη..
Τύπε ο ρατσισμός σου δεν έχει όρια.Κανονικά θα έπρεπε να σε κάνω report,αλλά δεν είναι του στυλ μου.Είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τύπε ο ρατσισμός σου δεν έχει όρια.Κανονικά θα έπρεπε να σε κάνω report,αλλά δεν είναι του στυλ μου.Είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
Περί ορέξεως τυπε πίτα.. Τι να. Κάνουμε τώρα οι μαύρες δεν είναι και κουκλαρες.. Αντε να βρεις μια στις 1000 που να είναι κάπως ωραία όλες οι άλλες είναι άσχημες μαύρες και χοντρές.. Μακάρι να ήταν όλες οι γινεκες στο πλανητη Ρωσίδες και αλβανιδες??

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.467
Πόντοι
3.786
Περί ορέξεως τυπε πίτα.. Τι να. Κάνουμε τώρα οι μαύρες δεν είναι και κουκλαρες.. Αντε να βρεις μια στις 1000 που να είναι κάπως ωραία όλες οι άλλες είναι άσχημες μαύρες και χοντρές.. Μακάρι να ήταν όλες οι γινεκες στο πλανητη Ρωσίδες και αλβανιδες??
Ναι,υπάρχουν πολλές υπέρβαρες,αλλά και οι Μεσόγειες δεν πάνε πίσω.Υπάρχουν όμως και αρκετές όμορφες μαύρες με κορμάρες.Οι Ρωσίδες και λοιπές Σλάβες συνήθως όμορφες,αλλά ούτε το ταπεραμέντο ούτε την πεταχτή κωλάρα έχουν της Αλβανίδας και της Ελληνίδας.Και στο σεξ οι Ελληνίδες και οι Αλβανίδες είναι συνήθως πιο θερμές από τις υπόλοιπες

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Κάπου είδα πως τα κέρδη των dating apps παγκοσμίως το 2015 ήταν 1,7 δις και το 2020 περίπου 3 δις δολάρια.
Η πλάκα είναι πως έως και 10 χρόνια πριν τα καλύτερα forum και site για να γνωρίσεις κόσμο ήταν τζαμπέ.
Μεγάλη μπίζνα το dating.
Αν υποθέσουμε πως στην Ελλάδα υπάρχουν, συντηρητικά και με μπακαλίστικους υπολογισμούς, 10000 χρήστες οι οποίοι έσκασαν κάποια στιγμή 20ευρω σε ένα χρόνο μας κάνει 200000 ευρώ.

Οπότε 200000 ευρώ ξοδεύτηκαν στην Ελλάδα από χρήστες σε μία εφαρμογή για να τους φέρει σε επαφή κυρίως με χοντρές, ανισόρροπες και άσχημες. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από τα μυνήματα που διαβάζω εδώ, όπου το 70% αφορά στενές επαφές τρίτου τύπου με εξωγήινες οντότητες και όχι κάτι ουσιαστικό.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.923
Πόντοι
7.815
Κάπου είδα πως τα κέρδη των dating apps παγκοσμίως το 2015 ήταν 1,7 δις και το 2020 περίπου 3 δις δολάρια.
Θεωρώ ότι η πανδημία εκτόξευσε τον τζίρο στα 3 δισ το 2020.

Πρέπει να έχουμε κ στοιχεία του 2019 κ του 2021

Βέβαια από το 2015 μέχρι κ τώρα άμα μπει κανένας σε App Store ή σε Google Play τα dating apps, έχουν πολλαπλασιαστεί

niknikolaou33

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Παιδιά το tinder αξιζει.... το τελευταίο μήνα που το έβαλα έκανα 3 φασάρες.....

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Like
188
Πόντοι
1
Πήρα για πρώτη φορά την gold μιας και την είχαν μισή τιμή λόγο γιορτών. Τα 8+ τα συναντάς εύκολα Κίεβο, Μινσκ, Μόσχα-Αγ.Πετρούπολη.
Τα like τα παίρνω απο Minsk ποιο εύκολα απ ότι στις υπόλοιπες πόλεις.
Μπήκα και Ελλάδα.....χάος.....ούτε με το ντουφέκι....
Μπήκα και Poznan, krakow λιγότερη ώρα απ οτι ανατολικότερα. Συγκεκριμένα μπήκα μετά από Kiev η πτώση στην Πολωνία είναι κραυγαλέα. Ηλικίες έχω από 28-40. Από 30 και κάτω κυρίως Κίεβο χάνεις το μυαλό σου με αυτές που βλέπεις. Τα 8+ συνήθως δεν γράφουν κάτι στο προφίλ αλλά έχουν αρκετές φωτό. Στο Μινσκ 8 στις 10 γράφουν και το insta τους εν αντιθέσει με Ρωσία που είναι μικρότερο το ποσοστό.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Στην Ελλαδα αποτι ξερω δεν παιζει τιποτα καλο γιατι οι Ελληνηδες ειναι ψωνισμενες οπως παντα....στην Αγγλια απο την αλλη γινεται χαμος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom