Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Αφήστε το κοριτσάκι ρε αφου λέει ο άνθρωπος ότι είχε πρόβλημαδωσε προφιλ μην την πατησουμε και εμεις παιχτη, μη ξηγηθεις παρτακιας
Αφήστε το κοριτσάκι ρε αφου λέει ο άνθρωπος ότι είχε πρόβλημαδωσε προφιλ μην την πατησουμε και εμεις παιχτη, μη ξηγηθεις παρτακιας
Βρίσκεις ότι είναι εκμετάλλευση να πας με μία αυτιστική που όμως εκδηλώνει ερωτική έλξη προς εσένα;Αφήστε το κοριτσάκι ρε αφου λέει ο άνθρωπος ότι είχε πρόβλημα
Έχεις ένα ποιντ αλλά δε ξέρω θα ένιωθα κάπωςΒρίσκεις ότι είναι εκμετάλλευση να πας με μία αυτιστική που όμως εκδηλώνει ερωτική έλξη προς εσένα;
παιχτη ενα θα σου πω μονο, για να καταλαβεις το επιπεδο που εχουμε φτασει πλεον μεσω της ενημερωσης.Γιατί φαίνονται οι αραοινες στα βίντεο;; Ξεχωρίζεις πρόσωπα εσύ;;;
Τιποτα… ή ανοίγεις αλλο λογαριασμό… ή….
Σώστε με
Είμαι εξωτερικό και με έχουν μπαμαρει στο τιντερ δίχως απολύτως να έκανα τίποτα
Τούς στελνω στο supπort help εμαιλ καιρούς εξηγώ ότι είμαι vertify person με πληρωμή συνδρομής tinter plus μέσω κάρτα ς στο όνομα μου και όλο μου απαντά ότι δεν μπορώ να κάνω appeal και ότι παραβίασαν τους κανόνες κ όταν τους ρωτώ τι εκανa απλά απαντάνε τυποποιημένα εμαιλ παραβιάσεις κανόνων
Τι μπορώ να κάνω;;;;ξέρει κανείς χακερας τι σκατα μπορώ να κανω
Είχα κάποτε το ίδιο πρόβλημα!Τιποτα… ή ανοίγεις αλλο λογαριασμό… ή….
Σίγουρα θα βοηθήσει ,?Ε καλά στην Αφρική είναι ο άλλος γιατί δεν κουνάει κανα 20εβρο στα μαϊμουνια ???? τούμπες θα κάνουνε πρέπει να έχω τιντερ για να βρω γκόμενά στη Σενεγάλη????
στην αφρικη αμα σε δουνε οτι εισαι λευκος ορμανε μονες τους..θα ελεγα γκομενες αλλα μαλλον προς κατι αλλο μου κανουνε..να πω monkeys..ποσο ναυααγιο πρεπει να ειναι ο αλλος δηλαδη για να μη μπορει να βρει γκομενα στη σενεγαλη..Σίγουρα θα βοηθήσει ,?
Τύπε ο ρατσισμός σου δεν έχει όρια.Κανονικά θα έπρεπε να σε κάνω report,αλλά δεν είναι του στυλ μου.Είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!στην αφρικη αμα σε δουνε οτι εισαι λευκος ορμανε μονες τους..θα ελεγα γκομενες αλλα μαλλον προς κατι αλλο μου κανουνε..να πω monkeys..ποσο ναυααγιο πρεπει να ειναι ο αλλος δηλαδη για να μη μπορει να βρει γκομενα στη σενεγαλη..
Περί ορέξεως τυπε πίτα.. Τι να. Κάνουμε τώρα οι μαύρες δεν είναι και κουκλαρες.. Αντε να βρεις μια στις 1000 που να είναι κάπως ωραία όλες οι άλλες είναι άσχημες μαύρες και χοντρές.. Μακάρι να ήταν όλες οι γινεκες στο πλανητη Ρωσίδες και αλβανιδες??Τύπε ο ρατσισμός σου δεν έχει όρια.Κανονικά θα έπρεπε να σε κάνω report,αλλά δεν είναι του στυλ μου.Είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!
Ναι,υπάρχουν πολλές υπέρβαρες,αλλά και οι Μεσόγειες δεν πάνε πίσω.Υπάρχουν όμως και αρκετές όμορφες μαύρες με κορμάρες.Οι Ρωσίδες και λοιπές Σλάβες συνήθως όμορφες,αλλά ούτε το ταπεραμέντο ούτε την πεταχτή κωλάρα έχουν της Αλβανίδας και της Ελληνίδας.Και στο σεξ οι Ελληνίδες και οι Αλβανίδες είναι συνήθως πιο θερμές από τις υπόλοιπεςΠερί ορέξεως τυπε πίτα.. Τι να. Κάνουμε τώρα οι μαύρες δεν είναι και κουκλαρες.. Αντε να βρεις μια στις 1000 που να είναι κάπως ωραία όλες οι άλλες είναι άσχημες μαύρες και χοντρές.. Μακάρι να ήταν όλες οι γινεκες στο πλανητη Ρωσίδες και αλβανιδες??
Θεωρώ ότι η πανδημία εκτόξευσε τον τζίρο στα 3 δισ το 2020.Κάπου είδα πως τα κέρδη των dating apps παγκοσμίως το 2015 ήταν 1,7 δις και το 2020 περίπου 3 δις δολάρια.