Νέα

Τιna Bar/ Xαλάνδρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Χαλα[size=14pt]ντρ[/size]έος ειναι το σωστό!
και Χαλά[size=14pt]ντρ[/size]ι! :grin:

ΝΤΡΕΙ ΝΤΡΕΙ....3 3 3..ενταξει ρε αμπελοκηπους γεννηθηκα αλλα γαυρος!!!!!....85 μετακομισαμε στα βορεια.

Το σωστο ειναι ΧΑΛΙΑνΔΡΑΙΟΣ...οπως και ΧΑΛΙΑΝΔΡΑΙΕΣΣΣΣΣΣ!!!!

Η ΤΙΝΑ,ειναι διαχρονικη αξια στο χαλανδρι πλακα-πλακα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Έχω πάει 2 φορές τον τελευταίο μήνα για να αποκτήσω γνώμη για το μαγαζί αλλά μάλλον το συγκεκριμένο δεν με πάει.

Μία Δευτέρα πήγα κατά τις 11:30 και ακόμη δεν είχαν ουσιαστικά ανοίξει, τους λέω ανοιχτά ? μου λεν ..ναι περάστε, χαμηλώνουν και τα φώτα και καλά άνοιξαν για μένα. Ηπια 2 ποτά δικά μου και έφυγα, φυσικά μοναδικός πελάτης, λίγο κουβέντα με μία κοντή μελαχρινή ρουμάνα, δεν θυμάμαι όνομα,  οποία μετά έφυγε από δίπλα μου και άρχισε να πάιζει πασιέντζα στο υπολογιστή του DJ. Ότι να ναι .... μουσική ανύπαρκτη φυσικά, προφανώς πήγα πολύ νωρίς και το κατάλαβα.
Τη δεύτερη φορά Σαββατο ή Παρασκευή δεν θυμάμαι ακριβώς πάω κατά τις 01:00. Μπαίνω μέσα ...εντάξει αυτή την φορά είχε ανοίξει αλλά ήμουν Μόνος δηλαδή ο μοναδικός πελάτης. Φυσικά ξενέρωσα για ακόμα μιά φορά, πήρα ένα ποτό για μένα, είχε κάτι κοπέλες αραγμένες στους καναπέδες να τα λένε μεταξύ τους, αλλά ψιλοαδιάφορες μου φάνηκαν, κανένα ενδιαφέρον να με κοιτάξουν να μου μιλήσουν. Μου λέει ο DJ ότι μπορεί μέχρι και τις 3:00 να μην έχει κανέναν μέσα και μετά τις 3 να πλακώσουν .
Αυτά ....εντάξη εάν είναι να περιμένω να πάει 3:00 για να πάω σε κωλόμπαρο γιατί τότε αρχίζει το "κεφι", έλεος δηλαδή

Μα πήγες κάτι ώρες κι εσύ ρε φίλε... Πρώτη φορά πας σε κωλόμπαρο, δεν ξέρεις ότι μετά τις 3:00 αρχίζει το τζέρτζελο σε όλα τα κωλόμπαρα τα Σ/Κ; Καθημερινές και λίγο νωρίτερα, αλλά σίγουρα όχι στις 11:30... Αν είσαι παντρεμένος δικαιολογείσαι, αν πάλι είσαι ελεύθερος και το 3:00 να είσαι έξω σου φαίνεται αργά, κάτσε σπίτι σου καλύτερα, δες κανένα DVD, φάε κανένα ρυζόγαλο και ύπνο... Μα με συγχωρείς δηλαδή, μ' αρέσει που απορείς κιόλας γιατί ήταν έτσι τις ώρες που πήγες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Η ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,τη θυμαμαι απο τη δεκαετια 80,,,πιο συγκεκριμενα το 88 οταν ειχαν το καφε χαουζ στη χαιμαντα....με μακκρυ μαυρο μαλλι ηταν και ο αντρας της ηταν ενας που τον λεγαμε κοντογιαννιδη....ο κωστας ο  ειναι ανιψιος τους...του ειχαμε δωσει και σε αυτον παρατσουκλι θηριο η τερας η κτηνος τον αποκαλουσαμε....ντομπρο,λαικο παιδι,καλη καρδια....αν και χαλανδραιος δεν εχω παει στο μαγαζι...!!!

Φίλε η Τίνα πρέπει να τα έσπαγε τότε σαν γκόμενα, έτσι;

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
Έχει αλλάξει όνομα σε "Νανά".

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Σε πρόσφατη επίσκεψη, το μαγαζι έδειχνε τελείως "άδειο".
Παρούσες Ιννα (gilf), Λουκία και μία άλλη. Α, και ενας παππούς...

Μπήκα, είδα, έφυγα.

Ανανέωση Ρεεεεε....

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
και το Τινα που ειναι? δεν το βρηκα...
Ανεβαίνοντας την Α. Παπανδρέου προς πλατεία Χαλανδρίου (αφού έχεις περάσει την οδό Παπανικολή)  στο αριστερό σου το χέρι υπάρχει ένα Εμπορικό Κέντρο ακριβώς πριν την τράπεζα HSBC. Το ΤΙΝΑ είναι στο 2ο όροφο του Εμπορικού. Καλύτερα δοκίμασε να πας Παρασκευή ή Σάββατο γιατί τις καθημερινές δεν έχει ψυχή.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Σε πρόσφατη επίσκεψη, το μαγαζι έδειχνε τελείως "άδειο".
Παρούσες Ιννα (gilf), Λουκία και μία άλλη. Α, και ενας παππούς...

Μπήκα, είδα, έφυγα.

Ανανέωση Ρεεεεε....

Φίλε ποτέ μην πηγαίνεις σε κωλόμπαρο ημέρα Κυριακή και τους μήνες Αύγουστο και αρχές Σεπτέμβρη. Να το θυμάσαι αυτό.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Καμμια ενημερωση απο τελευταια επισκεψη , συναγωνιστες?

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πριν 3 Σάββατα 3 η ώρα είχα πάει αλλά τίποτα από κόσμο.Απο κοπέλες μια μαύρη, μια μελαχροινή Γερμανίδα από ότι έλεγε και άλλα 3 μιλφ...Απογοητευσή...Ρωτήσαμε για χορό αλλά όχι μόνο ποτο.Περίμενα ένα μικρό στριπτηζάδικο έτσι όπως είδα και το χώρο μέσα με τη μικρή πίστα

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Παρασκευή κατά τις 2 δεν καθόσουν ούτε να σε κεράσουν ποτό. 4 βαριεστημένες παρουσίες συμπεριλαμβανομένης και της γιαγιάς Ίνας που γερνά μαζί με το μαγαζί, ανάμεσα σε λιγοστούς εξίσου νωχελικούς πελάτες. θέλει δουλειά να ξαναγίνει ελκυστικό.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Παρασκευή κατά τις 2 δεν καθόσουν ούτε να σε κεράσουν ποτό. 4 βαριεστημένες παρουσίες συμπεριλαμβανομένης και της γιαγιάς Ίνας που γερνά μαζί με το μαγαζί, ανάμεσα σε λιγοστούς εξίσου νωχελικούς πελάτες. θέλει δουλειά να ξαναγίνει ελκυστικό.

Όντως κι εγώ τελευταία φορά που πήγα μες τις γιορτές διαπίστωσα ότι έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Επίσκεψη σήμερα στην "Τίνα" γύρω στη 1:30. Παρούσες μια τσιγγάνα με μικρά βυζιά, μια 40άρα με κοντό ξανθό μαλλί, μια στρογγυλοπρόσωπη και η μουνάρα που λέει ότι είναι Πολίτισσα (κάτι τέτοιο) αλλά τελευταία φορά που την είχα κεράσει ήταν μούφα η παρέα της και για να απλώσεις χέρι ούτε λόγος. Ένα τρελό ξανθό μωρό στο μπαρ (δεν ξέρω πώς τη λένε, καινούρια) η οποία όμως λόγω μπαρ δεν... Τουτέστιν θλίψη και περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Επίσκεψη σήμερα στην "Τίνα" γύρω στη 1:30. Παρούσες μια τσιγγάνα με μικρά βυζιά, μια 40άρα με κοντό ξανθό μαλλί, μια στρογγυλοπρόσωπη και η μουνάρα που λέει ότι είναι Πολίτισσα (κάτι τέτοιο) αλλά τελευταία φορά που την είχα κεράσει ήταν μούφα η παρέα της και για να απλώσεις χέρι ούτε λόγος. Ένα τρελό ξανθό μωρό στο μπαρ (δεν ξέρω πώς τη λένε, καινούρια) η οποία όμως λόγω μπαρ δεν... Τουτέστιν θλίψη και περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις.
Στις καβατζες δεν παιζουν , συναγωνιστη?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Στις καβατζες δεν παιζουν , συναγωνιστη?

Άδειοι οι καναπέδες. Αλλά ούτως ή άλλως ποια άλλη εκτός απ' την Κορνέλια να πάρεις για εκεί με τα μπάζα που έχουν απομείνει στο μαγαζί...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Επίσκεψη ξανά σήμερα στην "Τίνα", έχω καλύτερη ανταπόκριση. Πλέον στο μαγαζί δουλεύουν μόνο 5 κοπέλες. Οι μόνες που αξίζουν είναι η Κορνέλια (απορώ γιατί είναι ακόμα εκεί, απούσα αυτές τις μέρες λόγω Πάσχα) και άλλο ένα μωράκι ονόματι Βικτώρια την οποία ήμουν στο τσακ να κεράσω σήμερα αλλά μου ήρθε την ώρα που έφευγα. Το ρόστερ συμπληρώνουν ένα μπάζο τσιγγανορουμάνα γύρω στα 35, μία ξανθιά γριά (χωρίς πλάκα είναι τουλάχιστον 65 ετών, ήρθε και μου μίλησε σήμερα και σιχάθηκα τον εαυτό μου, ήθελε και κέρασμα η μαλάκω) και η 45άρα Λουκία η οποία επίσης απουσιάζει αυτές τις μέρες (είναι στην Ολλανδία). Το μωρό στο μπαρ που χθες μου φάνηκε καλό σήμερα που το πρόσεξα δεν είναι τελικά κάτι το ιδιαίτερο. Έχουν φύγει Αφροδίτη, Ιωάννα, Γκαλίνα μέχρι και η κολλητή της Κορνέλιας η Αμαλία, όλες οι καλές δηλαδή. Κοινώς ο Κωστάκης ο γιος της Τίνας τα έχει κάνει σκατά, τον βρήκε και η κρίση και απόγινε το κακό. Τώρα το καλοκαιράκι που θα αρχίσουν να δουλεύουν και οι καβάτζες στους καναπέδες η all time classic Κορνέλια και η Βικτώρια είναι καλές επιλογές, αλλά μόνο αυτές, οι άλλες ούτε για φτύσιμο. Πλέον δε βρίσκω κανέναν ιδιαίτερο λόγο να πάει κάποιος σ' αυτό το μαγαζί...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
"ΤΙΝΑ" απόψε με την Κορνέλια παρούσα και σε επίσκεψή μου με ένα φιλαράκι να λαμβάνουν χώρα πάλι ακραία (για κωλόμπαρο) σεξουαλικά παιχνίδια στους πίσω καναπέδες. Και μάλιστα με ποσά που καμία σχέση δεν έχουν πλέον με τα αντίστοιχα που ξόδευα παλιά για να "παίξω" ειδικά με την Κορνέλια, μας ήρθε μόλις 37 ευρώ το άτομο. Η Κορνέλια αλλαγμένη αρκετά, άλλο χτένισμα, σκουλαρίκι δίπλα στο μάτι και ελάχιστα παραπάνω κιλά που την κάνουν ακόμα πιο γαμάτη. Η Λουκία που πήρε ο φίλος μου μια απ' τα ίδια, φωτεινή εξαίρεση εκεί μέσα εκτός της Κορνέλιας φυσικά, η Βικτώρια.

Υ.Γ.: Η συλλογή γυμνών φωτογραφιών της Κορνέλιας όλα τα λεφτά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom