- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.440
- Πόντοι
- 42.697
αν και χαλανδραιος δεν εχω παει στο μαγαζι...!!!
Χαλα[size=14pt]ντρ[/size]έος ειναι το σωστό!
και Χαλά[size=14pt]ντρ[/size]ι!
αν και χαλανδραιος δεν εχω παει στο μαγαζι...!!!
Χαλα[size=14pt]ντρ[/size]έος ειναι το σωστό!
και Χαλά[size=14pt]ντρ[/size]ι!
Έχω πάει 2 φορές τον τελευταίο μήνα για να αποκτήσω γνώμη για το μαγαζί αλλά μάλλον το συγκεκριμένο δεν με πάει.
Μία Δευτέρα πήγα κατά τις 11:30 και ακόμη δεν είχαν ουσιαστικά ανοίξει, τους λέω ανοιχτά ? μου λεν ..ναι περάστε, χαμηλώνουν και τα φώτα και καλά άνοιξαν για μένα. Ηπια 2 ποτά δικά μου και έφυγα, φυσικά μοναδικός πελάτης, λίγο κουβέντα με μία κοντή μελαχρινή ρουμάνα, δεν θυμάμαι όνομα, οποία μετά έφυγε από δίπλα μου και άρχισε να πάιζει πασιέντζα στο υπολογιστή του DJ. Ότι να ναι .... μουσική ανύπαρκτη φυσικά, προφανώς πήγα πολύ νωρίς και το κατάλαβα.
Τη δεύτερη φορά Σαββατο ή Παρασκευή δεν θυμάμαι ακριβώς πάω κατά τις 01:00. Μπαίνω μέσα ...εντάξει αυτή την φορά είχε ανοίξει αλλά ήμουν Μόνος δηλαδή ο μοναδικός πελάτης. Φυσικά ξενέρωσα για ακόμα μιά φορά, πήρα ένα ποτό για μένα, είχε κάτι κοπέλες αραγμένες στους καναπέδες να τα λένε μεταξύ τους, αλλά ψιλοαδιάφορες μου φάνηκαν, κανένα ενδιαφέρον να με κοιτάξουν να μου μιλήσουν. Μου λέει ο DJ ότι μπορεί μέχρι και τις 3:00 να μην έχει κανέναν μέσα και μετά τις 3 να πλακώσουν .
Αυτά ....εντάξη εάν είναι να περιμένω να πάει 3:00 για να πάω σε κωλόμπαρο γιατί τότε αρχίζει το "κεφι", έλεος δηλαδή
Η ΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,τη θυμαμαι απο τη δεκαετια 80,,,πιο συγκεκριμενα το 88 οταν ειχαν το καφε χαουζ στη χαιμαντα....με μακκρυ μαυρο μαλλι ηταν και ο αντρας της ηταν ενας που τον λεγαμε κοντογιαννιδη....ο κωστας ο ειναι ανιψιος τους...του ειχαμε δωσει και σε αυτον παρατσουκλι θηριο η τερας η κτηνος τον αποκαλουσαμε....ντομπρο,λαικο παιδι,καλη καρδια....αν και χαλανδραιος δεν εχω παει στο μαγαζι...!!!
Έχει αλλάξει όνομα σε "Νανά".
Καμια σχεση , το Νανα cafe υπαρχει εδω και 12 χρονια και δεν εχει σχεση με το ειδος ,einai mikro cafe με ελληνικη μουσικη
Ανεβαίνοντας την Α. Παπανδρέου προς πλατεία Χαλανδρίου (αφού έχεις περάσει την οδό Παπανικολή) στο αριστερό σου το χέρι υπάρχει ένα Εμπορικό Κέντρο ακριβώς πριν την τράπεζα HSBC. Το ΤΙΝΑ είναι στο 2ο όροφο του Εμπορικού. Καλύτερα δοκίμασε να πας Παρασκευή ή Σάββατο γιατί τις καθημερινές δεν έχει ψυχή.και το Τινα που ειναι? δεν το βρηκα...
Σε πρόσφατη επίσκεψη, το μαγαζι έδειχνε τελείως "άδειο".
Παρούσες Ιννα (gilf), Λουκία και μία άλλη. Α, και ενας παππούς...
Μπήκα, είδα, έφυγα.
Ανανέωση Ρεεεεε....
Παρασκευή κατά τις 2 δεν καθόσουν ούτε να σε κεράσουν ποτό. 4 βαριεστημένες παρουσίες συμπεριλαμβανομένης και της γιαγιάς Ίνας που γερνά μαζί με το μαγαζί, ανάμεσα σε λιγοστούς εξίσου νωχελικούς πελάτες. θέλει δουλειά να ξαναγίνει ελκυστικό.
Στις καβατζες δεν παιζουν , συναγωνιστη?Επίσκεψη σήμερα στην "Τίνα" γύρω στη 1:30. Παρούσες μια τσιγγάνα με μικρά βυζιά, μια 40άρα με κοντό ξανθό μαλλί, μια στρογγυλοπρόσωπη και η μουνάρα που λέει ότι είναι Πολίτισσα (κάτι τέτοιο) αλλά τελευταία φορά που την είχα κεράσει ήταν μούφα η παρέα της και για να απλώσεις χέρι ούτε λόγος. Ένα τρελό ξανθό μωρό στο μπαρ (δεν ξέρω πώς τη λένε, καινούρια) η οποία όμως λόγω μπαρ δεν... Τουτέστιν θλίψη και περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις.
Στις καβατζες δεν παιζουν , συναγωνιστη?