Νέα

την τσικνοπεμπτη ποθ να παω την φιλη μοθ για μασαμποθκα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κάτσε σπίτι, πάρε κάρβουνα ψησταριά, κοψίδια κρασί γίνετε γκόλ και βγάλτε τα μάτια σας αλοιμμένοι με λαδορήγανι

επίσης μπορώ να είμαι και γώ εκεί για να τους τρυπάω με το πηρούνι την ώρα που θα  :fuck1:

είμαι κίνκυ εγώ :sunglasses:

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
τωρα ποθ ρχετε η τσικνομπεμπτη τι προτεινετε για να παω με μια φιλη μοθ  :tits:(αθτη με την οθονη )
για να τσικνισωμεν και να εορτασωμεν τασ αποκριασ? :think: :think: :think: :helpplea:

μονο σοβαρεσ προτασεισ και οχι μποθντσζοθσ τσιμοθκια και σεξοθαλικα ηπποννοθμενα! :s&m_3:
Οι σοβαρές προτάσεις σου έλειπαν! Που να καταλάβουμε τι γράφεις ρε άνθρωπε;;; Σεβάσου και λίγο την ελληνική γλώσσα...  Τι σημαίνει "μποθντσζοθσ τσιμοθκια και σεξοθαλικα ηπποννοθμενα"  Μας δουλεύεις;;;;

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Θα ντυθειτε κιολας η μπα? :huh:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
τι τσικνίσομεν και εορτάσομεν είναι αθτα ποθ λεσ???? τσικνίσοθμε και εορτασοθμεν είναι το σωστόν. να την πασ στο χάνι τοθ μποθμποθκοθ ποθ είνε ένα βήμα από το σθνταγμα, να την κεράσισ σοθτζοθκακια σμθρνέικα και να πιείτε τσίποθρο ι οθζον. μετά να πάτε μιαν βόλτα προσ τησ ποθτανεσ τησ φθλησ κε να τησ δείξεισ τι κάνοθν τα βράδθα όταν αθτη κοιμάται. και μετά να πάτε σπίτι να παρακολοθθήσετε στην οθόνη (ποθ είχε πρόβλημνα) ένα ντοκιμοντέρ για τα ποθλια. καλή χρονιλά.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ενα φιλετακι στο ταρταρ με σως μπερνεζ και βουρ μετα κρεολη.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
τι τσικνίσομεν και εορτάσομεν είναι αθτα ποθ λεσ???? τσικνίσοθμε και εορτασοθμεν είναι το σωστόν. να την πασ στο χάνι τοθ μποθμποθκοθ ποθ είνε ένα βήμα από το σθνταγμα, να την κεράσισ σοθτζοθκακια σμθρνέικα και να πιείτε τσίποθρο ι οθζον. μετά να πάτε μιαν βόλτα προσ τησ ποθτανεσ τησ φθλησ κε να τησ δείξεισ τι κάνοθν τα βράδθα όταν αθτη κοιμάται. και μετά να πάτε σπίτι να παρακολοθθήσετε στην οθόνη (ποθ είχε πρόβλημνα) ένα ντοκιμοντέρ για τα ποθλια. καλή χρονιλά.

Με πονεσαν τα ματια μου να διαβαζω και τελικα δεν καταλαβα χριστο  :idiot:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
αν θες την ησυχία σου παραγγειλε τίποτα και καθίστε σπίτι...

αν θες να βγείτε κανε καμιά κράτηση σε καμια ταβέρνα καλύτερα γιατί θα γίνει χαμός....

εγώ δεν καταλαμβαίνω Τσικνοπέμπτη... για μένα κάθε μέρα είναι τσικνοπέμπτη χωρίς το (πέμπτη)  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα ποθ ρχετε η τσικνομπεμπτη τι προτεινετε για να παω με μια φιλη μοθ  :tits:(αθτη με την οθονη )
για να τσικνισωμεν και να εορτασωμεν τασ αποκριασ? :think: :think: :think: :helpplea:

μονο σοβαρεσ προτασεισ και οχι μποθντσζοθσ τσιμοθκια και σεξοθαλικα ηπποννοθμενα! :s&m_3:
τυπε πολυ παρεα δεν κανεις μαυτην?μπας και την καψουρευτικες? :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ΜΗΝ την πας πουθενα για μασαμπουκα...δωστης μια τσιμπουκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom