Νέα

Την σκότωσε γιατί την «αγαπούσε»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Πέθανε η 41χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της
Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο σύντροφός της και προπονητής τζούντο τον Ιανουάριο του 2022, η 41χρονη Όλγα. Ήταν σε κώμα για 7 μήνες και στη συνέχεια είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Ο τύπος θα πρεπε να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο.Οχι να φάει 10 χρόνια και σε 3 να ναι ελεύθερο πουλάκι.Σε τέτοιες περιπτώσεις αν είσαι συγγενής η κάποιο αγαπημένο πρόσωπο περνεις η δε περνεις το νόμο στα χέρια σου??πολύ μαλακας ο τύπος

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
δεν μπορω να σκεφτω αν ηταν κορη μου η κοπελα που θα εφτανα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κλασσική περίπτωση μαλάκα που κατέστρεψε την ζωή του κι αφαίρεσε μια άλλη. Θα μπορούσε να σηκωθεί να φύγει αν χαλιοταν ή να τις ρίξει κάνα ξεφτιλικι και στον πούτσο του. Τώρα τα έκανε όλα μαντάρα. Από την άλλη πρέπει να θίξουμε το φαινόμενο στα σόσιαλ της γλιτσας όπως και στην καθημερινή ζωή οπου η κάθε πατσαβούρα βγαίνει και κατηγορεί δικαιως τον κάθε φονιά αλλά όταν γυναίκα οδηγείται σε έγκλημα, λέει γύρευε τι θα έχει τραβήξει. Γελοιότητες!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
δεν μπορω να σκεφτω αν ηταν κορη μου η κοπελα που θα εφτανα.
Αυτό κι εγώ το έχω σκεφτεί. Λογικά η θα τον καθάριζα εν βρασμώ οπότε θα έπαιρνα τ αρχιδια μου νομικά η θα του προξενούσα τίποτα άλλες ζημιές με ωραίο θολο τρόπο κι ας έρθουν κι οι κομάντο. Μάλλον το δεύτερο. Φυσικά μετά από καιρό για να ξεχαστεί το θέμα. Ίσως όμως και να μην έκανα τίποτα βουλιάζοντας στην θλίψη. Είναι περίεργες αυτές οι περιπτώσεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βλέπω παντως σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι λένε θα έσφαζαν η θα σκότωναν κτλ. Μάγκες δεν είναι έτσι εύκολο να φας άνθρωπο. Αν το κάνεις έχει ήδη περάσει την ισαλο γραμμή κι όταν το κάνεις δεν υπάρχει κι επιστροφή να ξέρετε. Έχεις αλλάξει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ο τύπος θα πρεπε να πεθάνει με τον ίδιο τρόπο.Οχι να φάει 10 χρόνια και σε 3 να ναι ελεύθερο πουλάκι.Σε τέτοιες περιπτώσεις αν είσαι συγγενής η κάποιο αγαπημένο πρόσωπο περνεις η δε περνεις το νόμο στα χέρια σου??πολύ μαλακας ο τύπος
Καρκίνο στο μουνοπανο που σκότωσε τη γυναίκα χωρίς λόγο,εύχομαι να ψωφισει στη φυλακή,ντροπή του Αντρικου φύλου.Συμφωνω φίλε,σε αυτόν τον καριόλη δε αξίζει καν φυλακή,είναι να πάρει ενας συγγενής της αδικοχαμενης γυναίκας ο αδερφός της ή ο ξαδερφος της ένα όπλο και να ρίξει στο κεφάλι αυτού του τέρατος 100 σφαιρες και να πεθάνει επιτόπου μέσα στα αιματα,τι φυλακές και μαλακίες.Σε τέτοια κτήνη ούτε φυλακή δε αξίζει κατευθείαν θάνατο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δυστιχως η θανατικη ποινη δε υπαρχει πλεον και εγω ειμαι της αποψης οτι τετοια σκουπιδια θα πρεπει να επιτρεπεται να πεθαινουν επιτοπου και οχι να μπαινουν φυλακη και μαλακιες.Να επιτρεπεται ας πουμε στη συγκεκριμμενη περιπτωση συγγενης της γυναικας να ριξει σε αυτο το τερας τον εγκληματια 100 σφαιρες μεχρι να πεσει κατω νεκρος μεσα στα αιματα.Τουλαχιστον ελπιζω τωρα στη φυλακη να βασανιστει παρα πολυ,να φαει απειρο ξυλο για παραδειγματισμο απο τους υπολοιπους φυλακισμενους μεχρι να τον αφησουν αναπηρο και να του κανουν τον κωλο σα πηγαδι απο το γαμησι.

Τελευταία τροποποίηση:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ντροπιάζει τον ανδρικό πληθυσμό
Από τις πιο εσφαλμένες αντιλήψεις, που τις προωθούν οι ψευτοφεμινίστριες του πρωκτού και πιάνουν τόπο με τον τρόπο τους:
Όχι, δεν ντροπιάζει κανέναν άλλον παρά ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
Καμία ντροπή δε νιώθω ως άντρας για ό,τι έκανε εκείνος, ούτε έχω καμία ευθύνη για το ότι είναι τομάρι δολοφόνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom