Νέα

Τηλεπαιχνίδια Japanese sex Gameshow είναι αληθινά ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SEXMANIACS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SEXMANIACS

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά έχω δει διάφορα βιντεάκια από Ιαπωνικά τηλεπαιχνίδια που παίζουν οικογένειες και είναι ενδιάμεσα σε έναν χάρτινο τοίχο και προσπαθεί  ο παίχτης να βρει ανάμεσα και σε αλλά μου..κια τις μάνας του η τις αδερφής του και εδώ μου βγήκε η απορία είναι αληθινά τηλεπαιχνίδια που πάνε οικογένειες η απλά είναι στημένα βιντεάκια με ηθοποιούς ?

Τελικά είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες οι τους παριστάνουν  :headbang:  ?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Στημένα είναι. Οι Ιάπωνες είναι μανούλες σε κάτι τέτοιες μαλακίες/ανωμαλίες.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Παμε βουρ για ιαπωνια

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

στημενα/ξεστημενα θα ηθελα να ξερω τι λενε ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σας παιδιά έχω δει διάφορα βιντεάκια από Ιαπωνικά τηλεπαιχνίδια που παίζουν οικογένειες και είναι ενδιάμεσα σε έναν χάρτινο τοίχο και προσπαθεί  ο παίχτης να βρει ανάμεσα και σε αλλά μου..κια τις μάνας του η τις αδερφής του και εδώ μου βγήκε η απορία είναι αληθινά τηλεπαιχνίδια που πάνε οικογένειες η απλά είναι στημένα βιντεάκια με ηθοποιούς ?

Τελικά είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες οι τους παριστάνουν  :headbang:  ?
τυπε αν και οι κιτρινιαρες ειναι μανουλες σε τετοιες ανωμαλιες το συγκεκριμενο μου κανει για μουφα

OP
OP
SEXMANIACS

SEXMANIACS

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
0
η μεγαλιτερη πλακα με τις Ιαπωνικες τσοντες ειναι οτι μπορει να κανουν τις ποιο διεστραμενες ανωμαλιες στις τσοντες αλλα τους σοκαρει η θεα γεννιτικων οργανων και βαζουν πανω μια θολη εικονα  :2funny:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ο ξεπεσμός του ιαπωνικού πολιτισμού

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
η μεγαλιτερη πλακα με τις Ιαπωνικες τσοντες ειναι οτι μπορει να κανουν τις ποιο διεστραμενες ανωμαλιες στις τσοντες αλλα τους σοκαρει η θεα γεννιτικων οργανων και βαζουν πανω μια θολη εικονα  :2funny:

Αυτό είναι γεγονός. Σάπιοι αλλά το μωσαϊκό δε το βγάζουν.
Νομίζω υπάρχει νόμος που το απαγορεύει, κάτι είχα διαβάσει παλιά κάποτε αλλά δε θυμάμαι.
Ψευτοπουριτανοί.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
η μεγαλιτερη πλακα με τις Ιαπωνικες τσοντες ειναι οτι μπορει να κανουν τις ποιο διεστραμενες ανωμαλιες στις τσοντες αλλα τους σοκαρει η θεα γεννιτικων οργανων και βαζουν πανω μια θολη εικονα  :2funny:

δεν σοκαρονται απλα απαγορευεται βασει νομοθεσιας :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom