Νέα

Τηλεόραση - πρόβλημα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sabourxo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα! εχω μια τηλεοραση schaub lorenz 26' lcd  η οποια απο την πρωτη μερα που την πηραμε εχει την εξης ιδιομορφια.Οταν παρακολουθεις απο το πλαι η εικονα χαλαει και σκοτεινιαζει..πρεπει να εισαι ευθεια και στο ιδιο υψος για να βλεπεις καλα.ΑΛΛΑ και παλι υπαρχει προβλημα.τα χρωματα ειναι πιο "πεθαμενα" απο τις αλλες τηλεορασεις που εχω δει και εχω συνηθησει και σιγουρα δεν εχει καλη ευκρινεια.Οτι και να ρυθμισα το προβλημα δεν λυθηκε.Βεβαια την συνηθησα και αυτη..αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι οτι θελω να αγορασω ενα x-box και απο οτι δοκιμασα(με ενος φιλου μου) παλιυπαρχει προβλημα με τα χρωματα και ολα αυτα oταν το συνδεω..απο οτι μου ειπαν η τηλεοραση ειναι τετοιου τυπου και δεν αλλαζει.ξερει κανεις κατι που μπορει να με βοηθησει..περα απο τις ρυθμισεις που εχω κανει..? ? ? :think:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα καλα πως την διαλεξες ρε φιλε;δεν υπαρχει χειροτερη εταιρεια απο αυτη,αν και καποτε ηταν σχετικα καλη,τωρα ειναι εντελως για τον πουτσο.ακομα και αυτες τις blue sky να επαιρνες πιο καλη θα ηταν.δεν θα βρεις ακρη δυστυχως.επρεπε να την επιστρεψεις ως μη ικονοποιημενος μεσα στις πρωτες 10 μερες.

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Παρε καλυτερη τηλεοραση,αυτη που πηρες μαλλον ειναι μαρκα adibas,πιτα του τατου κτλ....

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
"Ότι πληρώνεις, παίρνεις"
δεν το ήξερες;;;

OP
OP
sabourxo

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ναι,μαλακια εκανα! απλα επειδη την εχω κανα 7μηνο δεν εχω δυνατοτητα να παρω αλλη αμεσα..θα βολευτω για gaming με μια παλιου τυπου που εχω  :S

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου οταν λες x-box φανταζομαι για 360 :huh: πηρες για των  :bigdick: τv μην παρης και κονσόλα!!!!! αφου παιζη προβλημα οικονομικό διάλεξε απλη εκδοση χωρις σκληρο δισκο ναχει καρτα μνημης και τσιπαρετο +100 ευρο αποκεί και πέρα για foul h-defineison εισε πολύ πολύ πισω βρες 32'' η καλύτερα 37'' (εγω πηρα LG LF2500 37'' 399 EYRO) ME 1080p

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι την αγοραζω εγω δηνω 2 γιδια :zfuck: :zfuck:....... :2funny: :2funny: :2funny:                                                                                                                                        τη να πουληση δωστην σε κανα ηλικιωμένο συγγενή που δεν σκαμπαζει απο ευκρινια και τετοια...

OP
OP
sabourxo

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
για χ-βοχ τι τυπου τηλεοραση να προτιμησω? lcd η plasma (οταν τελικα παρω..)

OP
OP
sabourxo

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου οταν λες x-box φανταζομαι για 360 :huh: πηρες για των  :bigdick: τv μην παρης και κονσόλα!!!!! αφου παιζη προβλημα οικονομικό διάλεξε απλη εκδοση χωρις σκληρο δισκο ναχει καρτα μνημης και τσιπαρετο +100 ευρο αποκεί και πέρα για foul h-defineison εισε πολύ πολύ πισω βρες 32'' η καλύτερα 37'' (εγω πηρα LG LF2500 37'' 399 EYRO) ME 1080p
να ρωτησω.το x-box εχει συνδεση με scart? ή με καλωδιο hd οπως pc kai τv? ειμαι ασχετος λιγο(για το 360 )

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να ρωτησω.το x-box εχει συνδεση με scart? ή με καλωδιο hd οπως pc kai τv? ειμαι ασχετος λιγο(για το 360 )
ολα εχουν composite συνδεση και hdmi αλλα προσεξε γιατι υπαρχουν καποια που δεν εχουν hdmi να ρωτησεις πριν παρεις.επισης μπορεις να το φλασαρεις και να κατεβαζεις παιχνιδια.εγω εχω καμια 100σταρια.

OP
OP
sabourxo

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ολα εχουν composite συνδεση και hdmi αλλα προσεξε γιατι υπαρχουν καποια που δεν εχουν hdmi να ρωτησεις πριν παρεις.επισης μπορεις να το φλασαρεις και να κατεβαζεις παιχνιδια.εγω εχω καμια 100σταρια.
ναι κατι εχω ακουσει..ρωταω γιατι το προβλημα που εχω με την τηλεοραση δεν ειναι τοσο εμφανες(σχεδον καθολου..οταν κανω συνδεση με το καλωδιο Hd που ενωνει tv-pc! και σκεφτομαι οτι αν συνδεσω το xbox εκει μπορει και να μην εχω προβλημα(ειχα δοκιμασει πριν λιγο καιρο ενα αλλο χβοχ αλλα νομιζω συνδεθηκε με scart και οχι με τετοιου τυπου καλωδιο!)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να το συνδεσεις με hdmi η διαφορα ειναι χαωδης.

OP
OP
sabourxo

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τελικα μαγκες ολα οκ! ευτυχως η τηλεοραση δουλευει αψογα για gaming!

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
να κοιταξεις της ρηθμισης της κονσόλας βάλε 1080i για ανάλυση   

Stories

Νέο!

Stories