ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 36.046
- Πόντοι
- 5.006
Όχι το 6Το Αυθεντικό Μακαρόνι είναι το νούμερο 10
![]()
Όχι το 6Το Αυθεντικό Μακαρόνι είναι το νούμερο 10
![]()
Που ειναι ο Μέντορας μου ;Όχι το 6
Τι μακαρόνια τρυπητα η συμπαγή?Σήμερα εκκαθάριση. Έφαγα απομεινάρια από προηγούμενες μέρες:
Μακαρόνια ν10 με κιμά
Μοσχάρι λεμονάτο με πουρέ
Φέτα Βυτίνας
2 μπουκιες ψωμί για καθαρισμα του πιάτου.
Περιμένω υπομονετικά την αναφορά
Εσύ είσαι ο δικηγόρος τού και απαντάςΤρυπητα
![]()
Πόσο πικάντικη δηλαδή η μουστάρδαΚαλαμάκια κοτόπουλο με πικάντικη μουστάρδα
πίτες ψημένες στα κάρβουνα αλάδωτες
Χωριάτικη με κάπαρη και φέτα σαν τούβλο
χτυπητή
σαγανάκι
μπύρα φίσερ
Βάσει του άρθρου 96 του Ποινικού Κώδικα περί συρροής εγκλημάτων:Σήμερα εκκαθάριση. Έφαγα απομεινάρια από προηγούμενες μέρες:
Μακαρόνια ν10 με κιμά
Μοσχάρι λεμονάτο με πουρέ
Φέτα Βυτίνας
2 μπουκιες ψωμί για καθαρισμα του πιάτου.
Περιμένω υπομονετικά την αναφορά
Και ποιος το βεβαιώνει ότι η φέτα είναι κορυφαίαΒάσει του άρθρου 96 του Ποινικού Κώδικα περί συρροής εγκλημάτων:
Λάθος νούμερο σπαγγέτι, παγωμένος πουρές, ψωμί εν είδει σφουγγαριου:
3 χρόνια και 7 μήνες στέρηση εισόδου στο σαϊ και παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ανά 15νθημερο με επίδειξη απόδειξης αγοράς σπαγγέτι Νο 6, του σωστού, του ορθόδοξου.
Η ποινή έχει 2ετη ανασταλτικο χαρακτήρα λόγω επιλογής κορυφαίας φέτας.
για πολύ δυνατά στομάχιαΠόσο πικάντικη δηλαδή η μουστάρδα
Είσαι γκουρμές και εκφράζεις ένσταση για την φέτα Βυτίνας?Και ποιος το βεβαιώνει ότι η φέτα είναι κορυφαία
Παντρεμένη τυπε και πηρες σβάρνα τα χωριά?Μάξιμουμ 150 χιλιόμετρα εκτός Αθήνας…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ πολύ….
ΔιακοπεςΠου ειναι ο Μέντορας μου ;
Εμείς οι γκουρμέ τρώμε μόνο φέτα 18μηνης ωρίμανσης αυτή που έφαγε ο τύπος δεν ξέρω τι είναιΕίσαι γκουρμές και εκφράζεις ένσταση για την φέτα Βυτίνας?
Κωστικα, όταν μιλάμε για Βυτίνας, μιλάμε για το Ιερό Δισκοπότηρο της φέτας.Εμείς οι γκουρμέ τρώμε μόνο φέτα 18μηνης ωρίμανσης αυτή που έφαγε ο τύπος δεν ξέρω τι είναι
Ας το δεχτώΚωστικα, όταν μιλάμε για Βυτίνας, μιλάμε για το Ιερό Δισκοπότηρο της φέτας.![]()
Και χωρίς ελιά να μου τη φέρουν, πάλι στη μούρη θα τους την πετάξω.Αν τη καθαρά Δευτέρα πάτε να φάτε σε μαγαζί και σας σερβίρουν ταραμοσαλάτα με ελιά στη μέση να τους τη πετάξετε στη μούρη