Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ρωσίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αφου το λυσαμε :rolleyes: το θεμα με τις Ελλεινιδες ανοιγω νεο θρεντ ως προσπαθεια εξιλεωσης :boobies: :boobies:...Ειναι πραγματι οι ωραιοτερες γυναικες του πλανητη οι Ρωσσιδες? :boobies: :boobies: Αφιερωμενο ειδικα στον Whitey το θρεντακι αυτο...

ΥΓ:Ασπρουλη χωρισε την Ελλεεινιδα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!! :tooth: :tooth: :tooth:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αφου το λυσαμε :rolleyes: το θεμα με τις Ελλεινιδες ανοιγω νεο θρεντ ως προσπαθεια εξιλεωσης :boobies: :boobies:...Ειναι πραγματι οι ωραιοτερες γυναικες του πλανητη? :boobies: :boobies: Αφιερωμενο ειδικα στον Whitey το θρεντακι αυτο...

ΥΓ:Ασπρουλη χωρισε την Ελλεεινιδα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!! :tooth: :tooth: :tooth:

Εσύ ωραία εμφανίζεσαι, ανοίγεις ένα θρεντάκι που τα κάνει όλα bourdelo.com και μετά εξαφανίζεσαι για αρκετό καιρό :P

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι Ρωσσίδες είναι πανέμορφες αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχουν και καλύτερες.

Τσέχες, Ουγγαρέζες, Βραζιλιάνες (λευκές χωρίς ίχνος ρατσισμού) και Βενεζουελάνες.... :grin: :grin: :grin: :grin:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οι Ρωσσίδες είναι πανέμορφες αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχουν και καλύτερες.

Τσέχες, Ουγγαρέζες, Βραζιλιάνες (λευκές χωρίς ίχνος ρατσισμού) και Βενεζουελάνες.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Ξέχασες τις ελληνίδες :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(μη βαράς λέμε)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα ποσο χαζη ειμαι...
κοιταγα 2 μηνυματα κ λεω τι εγινε.. σβησανε ολα τα υπολοιπα απ το υπεροχο τοπικ μας?  :idiot: :idiot:

ενιγουει τωρα που καταλαβα οτι ειναι αλλοοοοο θεμα χαχαχα

.. σιγα μην ειναι οι ωραιοτερες οι κρυες οι παγοκολωνες τα μπαζα οι ξανθοψειρες οι ξεπλυμμενες οι ακατανομαστες... αυτες του τιτλου...

: :tooth: :tooth:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
επιτέλους ένα σοβαρό θέμα......  :sunglasses:  :sunglasses:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Λατίνες for ever!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί που σε χαλάνε οι ελληνίδες ???

Εμένα δε με χαλάει τίποτα που δε με ενοχλεί προσωπικά για κάποιο λόγο.
Αλλά το είπα χάρη στις 400+ σελίδες που έχουν γραφτεί με μπινελίκια για τις ελληνίδες στο αντίστοιχο θρεντ :sunglasses:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλα ποσο χαζη ειμαι...
κοιταγα 2 μηνυματα κ λεω τι εγινε.. σβησανε ολα τα υπολοιπα απ το υπεροχο τοπικ μας?  :idiot: :idiot:

ενιγουει τωρα που καταλαβα οτι ειναι αλλοοοοο θεμα χαχαχα

.. σιγα μην ειναι οι ωραιοτερες οι κρυες οι παγοκολωνες τα μπαζα οι ξανθοψειρες οι ξεπλυμμενες οι ακατανομαστες... αυτες του τιτλου...

: :tooth: :tooth:

Μπάιτ, ευκαιρία να αλλάξουμε λίγο το μοτίβο.
Σε άκουσε ο φρέντι και είπε να σου δώσει νέο νόημα γιατί το άλλο θρεντ το είχες βαρεθεί, λέει :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εμένα δε με χαλάει τίποτα που δε με ενοχλεί προσωπικά για κάποιο λόγο.
Αλλά το είπα χάρη στις 400+ σελίδες που έχουν γραφτεί με μπινελίκια για τις ελληνίδες στο αντίστοιχο θρεντ :sunglasses:
400+ σελίδες απο πόσα περίπου nicknames ? Είναι 100 ? Αμφιβάλλω....

Απ'τους 100 (θεωρητικά)...γαμάνε (σωματικά & εγκεφαλικά) σε μια νορμάλ βάση,30 ? Απ'τους 30...πόσους θα γύριζε να τους κοιτάξει μια μέση κ πάνω ελληνίδα,10 ???? Απ'τους 10....πόσοι δεν θα είχαν πρόβλημα με οποιαδήποτε γκόμενα ???? Η απάντηση κ τα συμπεράσματα δικά σου...;)

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εσύ ωραία εμφανίζεσαι, ανοίγεις ένα θρεντάκι που τα κάνει όλα bourdelo.com και μετά εξαφανίζεσαι για αρκετό καιρό :P
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εμα γιαυτο εμφανιστηκα ξανα,κι ανοιξα αυτο το θρεντ...για να φερω μιαν ισορροπια στο πραγμα :uglystupid: :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οι προσευχες μου εισακουσθηκαν οχια... επιτελους νεο ωραιο γεματο νοημα θεμα.. χαχαχαχα
ναι..εχεις πολλες εμπειρίες γι'αυτό.....
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ασε μας μωρε.. δεν χρειαζονται εμπειριες για να κρινεις αυτες τις ας πουμε γυναικες...

*P

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
400+ σελίδες απο πόσα περίπου nicknames ? Είναι 100 ? Αμφιβάλλω....

Απ'τους 100 (θεωρητικά)...γαμάνε (σωματικά & εγκεφαλικά) σε μια νορμάλ βάση,30 ? Απ'τους 30...πόσους θα γύριζε να τους κοιτάξει μια μέση κ πάνω ελληνίδα,10 ???? Απ'τους 10....πόσοι δεν θα είχαν πρόβλημα με οποιαδήποτε γκόμενα ???? Η απάντηση κ τα συμπεράσματα δικά σου...;)

:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε ΜακΛέιν ξανακάντο Θεός καλύτερα :2funny:
Με κάλυψες πλήρως :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε ΜακΛέιν ξανακάντο Θεός καλύτερα :2funny:
Με κάλυψες πλήρως :2funny:
Ο κλώνος σου μου είπε να γυρίσω στα παλιά...ως Mc.... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

****Πάραυτα...ο έλληνας....όλο κ περισσότερο βλέπω να προτιμά την πιο πιστή γκόμενα....κ είναι κ ελλεηνίδα....χούφτα την λένε...διαχωρισμός υπάρχει στο αν είναι δεξιά ή αριστερή.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom