Sasha4ever
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
γιατι ετσι ρε μαν?Οι φασιστικές μου απόψεις δεν παίζουν κανένα ρόλο γιατί οι γυναίκες απαξιούν να μου μιλήσουν πρίν καν τις διατυπώσω.
Αγόρι μου άσε τον αρνητισμό και άρχισε να βλέπεις με θετικό μάτι τη ζωή γιατί δεν είμαστε αιώνιοι εδώ πέρα............Κάνε φίλους.....είναι αρκετά εύκολο αρκεί να είσαι σε μια ομάδα τύπου σχολής χορού, αθλητική, ορειβατική κλπ........Πήγαινε σε κάποιον ή κάποια λάιφ κόουτς ή όπως τους λένε.....δεν είμαι υπέρ συνήθως αλλά εσύ χρειάζεσαι κάποιο άτομο να σε καθοδηγήσει σε κάποια πράγματα..............Μίλα σε γυναίκες.......θα κάνεις λάθη στην αρχή.....όσο περνάει ο καιρός όμως θα κάνεις και λιγότερα.......Το να κάνεις μια σχέση πλέον είναι και πολύ εύκολο αλλά και πολύ δύσκολο........Μπες σε ένα site γνωριμιών.........στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης......δημιούργησε κύκλο........Άντε ρε συ, εγώ θα στα λέω που έχω και μια άλφα ηλικία.......?1)Δεν έχω φίλους. Δεν μου αρέσουν τα μπάρ και οι καφετέριες. Δεν ξοδεύω λεφτά σε τέτοια πράγματα.
2)Δεν με βολεύουν οι φακοί.
3)Δεν έχω τόση αραίωση απλά τα κόβω κοντά.
4)Μια slk βοηθάει. Ναί. Δεν έχω κάν αυτοκίνητο. Με το ποδήλατο και τα μμμ μετακινούμε. Στα 30+ δεν βρίσκεις με την καμία γκόμενα έτσι,τουλάχιστον που να αξίζει να ασχοληθείς.
1)Δεν με ενδιαφέρει να έχω φίλους άντρες. Δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω ,άμα θέλω να συζητήσω κάτι αντρικό μπαίνω στο μπού.Το πρώτο μέγα φάουλ.Χρειαζεται να έχεις φίλους.Δεν είπαμε όλο τον κόσμο,αλλά 2-3 πρέπει.
Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να λέει ότι δεν τον βολεύουν οι φακοί.
Φρόντισε να κάνεις ένα ταιριαστό hairstyle.
Τότε πάνε βγάλε δίπλωμα και πάρε αμάξι.
Οι λάιφ κόουτς είναι απατεώνες. Πάνε οι μαλάκες και τους ακουμπάνε τα λεφτά.Αγόρι μου άσε τον αρνητισμό και άρχισε να βλέπεις με θετικό μάτι τη ζωή γιατί δεν είμαστε αιώνιοι εδώ πέρα............Κάνε φίλους.....είναι αρκετά εύκολο αρκεί να είσαι σε μια ομάδα τύπου σχολής χορού, αθλητική, ορειβατική κλπ........Πήγαινε σε κάποιον ή κάποια λάιφ κόουτς ή όπως τους λένε.....δεν είμαι υπέρ συνήθως αλλά εσύ χρειάζεσαι κάποιο άτομο να σε καθοδηγήσει σε κάποια πράγματα..............Μίλα σε γυναίκες.......θα κάνεις λάθη στην αρχή.....όσο περνάει ο καιρός όμως θα κάνεις και λιγότερα.......Το να κάνεις μια σχέση πλέον είναι και πολύ εύκολο αλλά και πολύ δύσκολο........Μπες σε ένα site γνωριμιών.........στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης......δημιούργησε κύκλο........Άντε ρε συ, εγώ θα στα λέω που έχω και μια άλφα ηλικία.......?
Ok λοιπόν.........έχεις μια αρνητική απάντηση για όλα.......Μην παραπονιέσαι τότε........Οι λάιφ κόουτς είναι απατεώνες. Πάνε οι μαλάκες και τους ακουμπάνε τα λεφτά.
Στα site γνωριμιών είναι όλα τα ναυάγια μέσα.
1)Δεν με ενδιαφέρει να έχω φίλους άντρες. Δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω ,άμα θέλω να συζητήσω κάτι αντρικό μπαίνω στο μπού.
2)Εχω μία κάποια αραίωση άρα πρέπει να τα κουρεύω κοντά,απλά όχι τόση αραίωση για να τα ξυρίζω όλα. Επίσης κουρεύομαι μόνος μου με την μηχανή .
3)Εχω δίπλωμα. Αμάξι δεν παίρνω γιατί δεν μπορώ να ξοδεύω τόσα πολλά. Μεταχειρισμένο δεν παίρνω γιατί θα μου πουλήσουν μπακατέλα οι απατεώνες στην μάντρα. Καινούργιο ξεκινάνε απο 10 χιλιάρικα. και βάλε 2 ασφάλειες τον χρόνο,τέλη, σέρβις,κτέο ,βενζίνες(80% φόροι),μηχανικά/ηλεκτρικά προβλήματα, λάστιχα. Σου πιάνουνε τον κώλο απλά και μόνο με το να έχεις ένα αυτοκίνητο.
Αλλα αντι αλλων.Βλέπω να δέχεσαι βροχή από pm για την τύπισσα
Ρε τύπε σε θυμαμαι εσενα, μου ειχε κανει τραγικη εντυπωση αυτο που ειχες πει οτι εχεις να φας πιτσα 6-7 χρονια και τρως μονο κατι μαρουλια.1)Δεν με ενδιαφέρει να έχω φίλους άντρες. Δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω ,άμα θέλω να συζητήσω κάτι αντρικό μπαίνω στο μπού.
2)Εχω μία κάποια αραίωση άρα πρέπει να τα κουρεύω κοντά,απλά όχι τόση αραίωση για να τα ξυρίζω όλα. Επίσης κουρεύομαι μόνος μου με την μηχανή .
3)Εχω δίπλωμα. Αμάξι δεν παίρνω γιατί δεν μπορώ να ξοδεύω τόσα πολλά. Μεταχειρισμένο δεν παίρνω γιατί θα μου πουλήσουν μπακατέλα οι απατεώνες στην μάντρα. Καινούργιο ξεκινάνε απο 10 χιλιάρικα. και βάλε 2 ασφάλειες τον χρόνο,τέλη, σέρβις,κτέο ,βενζίνες(80% φόροι),μηχανικά/ηλεκτρικά προβλήματα, λάστιχα. Σου πιάνουνε τον κώλο απλά και μόνο με το να έχεις ένα αυτοκίνητο.
Παπάρια.Ρε φίλε το έχεις γράψει εκατό φορές .
Είμαι 30 γυμνάζομαι απο τα 22. Εχω καταναλώσει σύνολο πάνω 300 κιλά whey. Εχω να φάω πίτσα 6-7 χρόνια. Τρώω μόνο whey,ρύζι,ψάρι,γιούρτι και φρούτα όλη μέρα. Ντύνομαι μια χαρά. Εχω λιώσει στην μαλακία, δεν γαμάω ούτε θηλυκή γάτα,πολλά χρόνια τώρα. Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό το πράγμα. Η εξωτερική εμφάνιση έχει να κάνει κυρίως με το ύψος και την ομορφιά στο πρόσωπο. Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σώμα του άντρα. Είναι τέταρτο πέμπτο σαν συμπληρωματικό. Δεν γαμάς απο αυτό. Δεν βρίσκεις γκόμενα απο αυτό. Το πρώτο που κοιτάνε είναι το lifestyle ,τα λεφτά που ξοδεύεις . Το δεύτερο να είσαι δεκτικός στις μαλακίες που λένε. Να είσαι κοινωνικός να έχεις πολλές παρέες να είσαι ενεργός στα social. Να έχεις αμάξι ,να την βγάζεις έξω συνέχεια, να ξοδεύεις για αυτήν για να τις δείχνεις πόσο σημαντική την θεωρείς. Κούρασες.
και επειδη καποιοι ρωτουν, γιατι δε τη θες για σενα τυπε,
Θέλω εγώ αν δε θέλει ο sad_man πάντααν κατεβεις Αθηνα, σου εχω ηδη μια γνωστη, ετσι ρε πουστη να δω τι ψαρια πιανεις.
ειναι 31, ωραια γκομενα, μελαχρινη, δεν κανει για αλβανιδα, εχει μια δουλεια (απλη δουλεια, πωλητρια ειναι) και δεν την εχουν ξεσκισει οι παντες
τα ειχε με εναν πατριωτη για πολλα χρονια, αυτος αποφασισε να παει εξωτερικο για δουλεια αυτη δεν ηθελε.
και μαγειρευει γαματα (και ειναι ομορφη)
επισης δε θελει μαλακες, θελει κατι σοβαρο και λεει οτι οι ελληνες στην ηλικια της, δεν την πεφτουν με τιποτα και ολο κοιτανε.
Νουμεράκια πού παίρνουμε;Θέλω εγώ αν δε θέλει ο sad_man πάντα
οι άνθρωποι βασίζονται στην οπτική επικοινωνία. Οι σκύλοι ας πούμε όταν βγαίνουν βόλτα μπορεί να κατουρήσουν και σε 10 στύλους. Δεν το κάνουν επειδή έχουν συχνουρία. Στέλνουν μηνύματα με τον τρόπο αυτό, γιατί στηρίζονται στην όσφρηση. Ο άνθρωπος που κάνει τατουάζ, ή φοράει κάποιο ιδιαίτερο ρούχο / κόσμημα, ή επιλέγει ιδιαίτερη κόμμωση, το κάνει για να στείλει κάποια μηνύματα στα άτομα που τον βλέπουν, σχετικά με τη διάθεση / το στάτους του / την ταυτότητά του. Και ναι, οι αισθητικές παρεμβάσεις που κάνει οποιοδήποτε άτομο πάνω του, εκτός κι αν ακολουθεί τη Μόδα, δείχνουν τις προσωπικές επιλογές του. Μην το γυρνάς στο κατακριτέο ή όχι, δεν έχει κάποια σχέση με το θέμα μαςΆντε πάλι. Άρα και οι αισθητικές παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει ένας άντρας ή μια γυναίκα είναι και αυτά κατακριτέα από εσένα? Προφανώς στην ζωή σου δεν σε έχει "χτυπήσει" κάτι τόσο δυνατά, έτσι ώστε να θελήσεις να το έχεις πάνω σου..
Γιατί δεν την καλαφατιζεις εσυ τυπε ;αν κατεβεις Αθηνα, σου εχω ηδη μια γνωστη, ετσι ρε πουστη να δω τι ψαρια πιανεις.
ειναι 31, ωραια γκομενα, μελαχρινη, δεν κανει για αλβανιδα, εχει μια δουλεια (απλη δουλεια, πωλητρια ειναι) και δεν την εχουν ξεσκισει οι παντες
τα ειχε με εναν πατριωτη για πολλα χρονια, αυτος αποφασισε να παει εξωτερικο για δουλεια αυτη δεν ηθελε.
και μαγειρευει γαματα (και ειναι ομορφη)
επισης δε θελει μαλακες, θελει κατι σοβαρο και λεει οτι οι ελληνες στην ηλικια της, δεν την πεφτουν με τιποτα και ολο κοιτανε.
Δεν θέλει σοβαρές σχέσεις. Είναι ελεύθερο πουλί.Γιατί δεν την καλαφατιζεις εσυ τυπε ;
μετα τα 40 θα δεις τη κατω βολτα να ερχεται, δυστυχωςδε ξερω εσεις οι δυο πιο πανω ποσο ειστε...αλλα εγω για τα 39 μ χρονια ακομα δεν εχω θεμα με τη φρεσκαδα
Δουλεύεις κάπου; Από εκεί μπορεί να αποκτήσεις κοινωνικό κύκλο.1)Δεν έχω φίλους. Δεν μου αρέσουν τα μπάρ και οι καφετέριες. Δεν ξοδεύω λεφτά σε τέτοια πράγματα.
2)Δεν με βολεύουν οι φακοί.
3)Δεν έχω τόση αραίωση απλά τα κόβω κοντά.
4)Μια slk βοηθάει. Ναί. Δεν έχω κάν αυτοκίνητο. Με το ποδήλατο και τα μμμ μετακινούμε. Στα 30+ δεν βρίσκεις με την καμία γκόμενα έτσι,τουλάχιστον που να αξίζει να ασχοληθείς.
Αλλα αντι αλλων.
Σου εκανε μια προταση ο ανθρωπος.
Κι εσυ αντι να την συζητησεις σοβαρα, κώλωσες.
Εχει δικιο η αλβανιδουλα οτι οι Ελληνες αντι να την πεφτουν, απλως κοιτανε.
Οπως κοιταζεις κι εσυ τον κοσμο να κυκλοφορει γυρω σου και απλως γκρινιαζεις.